• kapellösa

    4e juni 2011

    Hej på er!

    Då den gamla tråden varit stängd sedan länge tänkte jag att det var dags att starta en ny.
    Hur går det för er i planeringen? Allt klart? Precis kommit igång? Ångest över fägteman? Funderingar på huruvida din ingifta låssaskusins nya flickväns hamsteruppfödare har en given plats vid honörsbordet? Och när är egentligen den optimala tidpunkten att skicka iväg inbjudningskorten?

    Eller kanske något helt annat du vill diskutera, tipsa eller fråga om?
    Välkommen hit!

  • Svar på tråden 4e juni 2011
  • Moemoe

    Nu har vi också dubbelkollat allt, är inte så mycket då lokalen står för mat dryck och allt. Men vi var där idag och gick igenom allt och lämnade bordsplacering och placeringskort. Ska träffa vår toastmaster idag och snacka lite, har kollat frisör/smink, blivande har klipp tid och jag tid för manikyr imorgon, sen är vi good to go! Har en lista på allt som ska packas ner och fixas imorgon och på lördag. Ska bara försöka komma på hur jag ska kunna sova imorgon... Drömmer Längtar!

  • Helcore

    Har precis suttit i två timmar och fixat naglarna:) Telefonen gick i ett men det var jätte skönt att få andas ut och inte kunna göra något! Nu börjas det på riktigt:)
     

  • MrsT2011
    prinsessanogrodan skrev 2011-06-02 13:11:10 följande:
    Igår dubbelkollade vi bokningar och jag var hos frisören.
    I dag har jag fått fina naglar medan M2b har tvättat och städat
    Priser till tipspromenaden och godis handlade vi i söndags. 
    Nu åker vi till landet och lägger oss i hängmattan
    Imorgon tar vi sovmorgon, packar på eftermiddagen och åker till hotellet och går tidigt i säng
    Åh vad avis jag blev nu, den som ändå hade kunnat delegera tvätt och städ till kärleken! =)

    Han jobbar ett gosigt tiotimmarspass idag, sista arbetsdagen innan tisdag... Så här man själv snällt fixa markservicen! =)
  • Madde2011

    Vi har packat väskorna och har allting klart. I morgon åker vi upp till vår bröllopsplats och vi fick veta via mail idag att allt är dukat och klart i vår lokal. Nu ska det bara in blommor på borden, festprogram och placeringskort. Vi har sedan vänners bröllop kvar vår trådlösa microfon och små högtalare också så att alla kan ta del av talen.är
    Naglarna är fixade, benen är rakade och min sambo (snart man) är snyggast i stan.

    Vi längtar så och det ska bli superkul att få träffa några av gästerna som rest långväga redan i morgon vid en gemensam middag.
    MIn brorsdotter, 8 år, ringde idag och hade ungefär 200 frågor angående bröllopet, alltifrån om jag skulle ha slöja och släp till färg på blommorna och vad hon själv skulle få göra, sötis, hon längtar nästan mer än vad jag gör....om det är möjligt. =)

    Lycka till på lördag alla brudar! Njut av dagen från det att ni vaknar.

  • Moemoe

    Imorgon är det dags! Kan ni förstå? Den här tråden startade i november förra året och vad man har längtat! Och nu är det dags! Äntligen! Dagens facebook status: "Ni vet att man brukar säga att man har fjärilar i magen, jag tror snarare jag har flygande urtidsödlor i min!" Solig

  • Myskulla

    Idag är det dags att fixa allt i lokalen, det ska bli härligt att få det fixat.

    Igår handlade mamma och jag det som mamma ska handla, sen så är det mamma som står för det kalaset och svärmor står för det hon ska laga.

    Jag ska fixa lite bål som välkomstdrink och våra pappor ska sedan servera det.

    Bordsplaceringskort fixar vi också själva.

    Pirrigt är det, sen så ska min far få skjutsa mig till/från frisören och ut till fotoplatsen, och köra i Lund är inte lätt, med alla dessa enkelriktade gator överallt. 

  • MrsT2011
    Moemoe skrev 2011-06-03 08:58:01 följande:
    Imorgon är det dags! Kan ni förstå? Den här tråden startade i november förra året och vad man har längtat! Och nu är det dags! Äntligen! Dagens facebook status: "Ni vet att man brukar säga att man har fjärilar i magen, jag tror snarare jag har flygande urtidsödlor i min!" Solig
    Själv beskriver jag känslan som att fjärilarna i magen dansar polka och square dance just nu! Flört

    Weeeeeeeeeeeeeeh, snart smäller det!! Skrattande Har precis lämnat in allt pyssel till restaurangen, hade ett helsike med att köpa blå hortensior till borden men skrapade ihop några på ICA Maxi till slut, ha ha!
  • Moemoe

    Okej alla underbara damer och herrar, nu är det dags att göra ett sovförsök. Lycka till imorgon allihopa! Hoppas alla får en underbar dag! Drömmer

Svar på tråden 4e juni 2011