Inlägg från: Semlorna |Visa alla inlägg
  • Semlorna

    4e juni 2011

    Sebastiána skrev 2011-03-07 08:31:54 följande:
    Kom på att vi inte beställt tårta. När gör ni/har ni andra gjort det? Vi ska iofs inte ha en speciell bröllopstårta utan beställer en variant av konditoriets ordinarie tårtor och bröllopsdekorerar själva, men det är nog ett populärt konditori så man vill ju inte att de ska vara upptagna den dagen.
    Jag kollade med konditoriet vi var intresserade av och hos dom kunde man beställa dagen innan om man ville ha vanliga tårtor. Jag funderar fortfarande på en moussetårta från steinbrenner men som sagt så beställer jag det samma vecka isf så tar det lugnt och väntar in sommarsmakerna först :)

    Ring och hör med dom så vet du hur tidigt du får beställa.
  • Semlorna

    I helgen var vi ju och tittade på lokalen och det var bättre än jag kom ihåg det. Utbyggnaden dom gjort under hösten/vintern var jättefin med stora fönster och ett däck utanför med havsutsikt. Dom hade också jättefint vitt porslin vi får använda. Lite måste vi fixa (som glas och några extra bord) men utsikten är suverän och lokalen ljus och fin!

    Sambon förstod att det var på riktigt när vi var där. Det märktes att han förstod att det både var nära och att det var där vi skulle vara och han var uppspelt och glad hela kvällen. Vi var också och köpte lite saker till dukningen idag. Ljuslyktor i grönt och genomskinligt glas och bordstabletter i grönt som vi ska ha istället för löpare. Roligt när även sambon engagerar sig och vill att det händer saker. Snaart snaaart!

    Finns förresten bilder i galleriet för de som är nyfikna.

  • Semlorna
    Nalinie skrev 2011-03-09 18:45:40 följande:
    Det är jag bruden som är allergisk!
    Vissa tårtor går att få glutenfria så kika på om ni hittar något ställe nära er som kan fixa det?
  • Semlorna
    Nalinie skrev 2011-03-15 14:38:37 följande:
    Hur gör ni med presenter till marsalkar och tärnor samt toastmaster?

    till marsalkarna står vi för slipsarna 399 tilsammans  borde kanske betala tärnornas klänningar 299 kr styck, och toastmastern är min storebror o näbb 1 min brorsdotter sedan vet jag ej om det blir två näbbar till
    Vi har funderingar på att bjuda våra toastmasters med familjer på en helg i smögen eller liknande. Vi har även näbbar men dom har vi inga klädkrav på så vi kommer heller inte stå för kläder.
  • Semlorna

    Vi har osa sista april och får förhoppningsvis våra inbjudningskort i nästa vecka så vi får iväg dom innan april. Känner ingen strörre stress kring det eftersom alla redan vet datumet och vi bjuder våra närmaste så vi räknar med att dom flesta kommer. Får se om vi blir snopna.

  • Semlorna
    impegno di nozze Vår vigsel kommer filmas. Sambon har fixat kostym och väst men inte helt bestämt sig angående skjorta och slips. Får se vad det blir, han får bestämma det där själv så han känner sig snygg.
  • Semlorna

    Själv börjar jag känna mig smått nervös nu. Snart är det två månader kvar! Ringen skulle jag fått i onsdags men det hade blivit något missförstånd så den var inte fixat. Förhoppningsvis får vi den hitskickad i början på nästa vecka för jag var rätt grinig på dom efter att ha åkt 4 mil enkel resa i onödan. Hur som sitter jag och planerar in möten med florist, präst (vi har äntligen fått ett besked om vem det troligtvis blir och hon är isf i tjänst så vi kan boka in ett möte i påsk!) och så ska jag sätta mig ner och få ordning på menyn. 

    Åh, det är så roooligt!

  • Semlorna
    MondayMorning skrev 2011-03-25 16:20:10 följande:
    Isåg igår att de nästan bara är två månader kvar..och jag inte bestämmt nått om hur jag själv ska se ut..varit så upptagen med allt annat *haha* jag ska hämta min ring i veckan äntligen!! =0D
    Spännande att få ringen. Hoppas vi båda blir nöjda! Hm, jag klurar också lite på hur jag ska se ut. Klänningen har jag men resten då? Har du nån idé om hur du vill se ut?
  • Semlorna
    MondayMorning skrev 2011-03-25 18:42:37 följande:
    gud vad skönt att inte alla har klart för sig hur de ska se ut...!! känns som om alla haft de klart den de föddes typ *haha* Jag kommer nog ha väldigt lätt sminkning, då jag är rätt praktsk av mig med tanke på om de är varmt sen dansa hela natten och jag är en väldigt rund flicka med,,så blir ganska lätt varm..sen är min klänning väldigt enkel och stilren...håret vet jag inte..inte alls...

    Jag försöker ta det rätt lugnt, det löser sig och är inte i hela världen :)

    Jag har inte mycket smink eller är så uppfixat i vanliga fall så det tänker jag inte vara då heller. Tänkt ha en frisyr med fläta, lite blommor och en slarvig knut typ (har bild) men får se om nån vågar sig på att göra det. Har fastnat för flor i håret också men får se hur det blir med det. Sminka ska jag göra själv och vara väldigt naturlig. Måste bestämma om jag ska ha somriga, färgglada naglar eller naturliga, ljusa...

  • Semlorna
    MondayMorning skrev 2011-03-25 19:09:35 följande:
    har lagt upp en album här på BT nu om ni är nyfikna =0)

    Kommer inte in. Vilka inställningar har du?

Svar på tråden 4e juni 2011