Inlägg från: Semlorna |Visa alla inlägg
  • Semlorna

    4e juni 2011

    Min vigselring är äntligen hääär efter att ha förminskats! Den är underbar och jag kan inte sluta titta på den.

  • Semlorna

    Idag är inbjudningskorten klara men jag har inte fått se dom än. Sambon fick i uppgift att fixa dom så jag vet inte ens vad han valt för papper! Åh, kan han inte komma hem från jobbet snart så jag slipper plågas?!

  • Semlorna

    Nu är inbjudningskorten postade Glad 
    Ursnygga blev dom och med ljusgula kuvert och penseé-frimärken blev det perfekt! Igår vid 12 på natten när sambon kom hem från jobbet med kuverten satte vi oss och skrev adresser, stoppade i korten och pysslade. När vi var färdiga var vi såklart tvungna att åka och posta dom också vid 01, haha. Åh, vi var helt lyriska! Snaaaart snaaart :)

  • Semlorna
    prinsessanogrodan skrev 2011-04-06 20:16:32 följande:
    Hur gör man för att inte prova sina ringar stup i kvarten ?
    Lämnar dom 35 mil bort :)

    (ska lämna min ring hos mina föräldrar eftersom dom bor där vi vigs så vi ska få mindre att komma ihåg då)
  • Semlorna

    Satt precis och tänkte detsamma. 50 dagar, helt galet så fort tiden går!

  • Semlorna

    I helgen köpte vi skjorta och slips till honom och mina skor. Vi passade också på att beställa blommorna, fick provuppsättning av frisyren hos frisören och hade vigselsamtal med prästen. Allt var perfekt, floristen var på samma våglängd och sa bara bra saker, frisören gjorde precis som jag ville ha det och prästen var så trevlig och gav bra förslag! Nu längtar vi bara ännu mer!

  • Semlorna
    BomBom Jag hade nog satsat på lite mer olika höjder på ljusen eller några blommor som är i höga, smala vaser tex istället för servetterna. Det kommer bli rätt platt sen när folk häller upp dricka i glasen. Jag har också limegrönt som tema så kanske är jag färgad av hur jag vill ha det ;)
  • Semlorna

    Har lite småpyssel kvar med bordsplaceringen, vigseln och dukningen  samt bokning av vår weekend på spa kvar att få ihop men det mesta är färdigt. Känner mig speedad och såå glad över att det bara är en dryg månad kvar!

  • Semlorna
    simple skrev 2011-05-04 11:55:25 följande:
    Ska ni alla ha vigsel program, meny, festprogram?? Vi hade inte tänkt ha nått av de...
    Jag vill inte ha något men min blivande vill så det kommer bli festprogram (som toastmasters fixar) där meny kommer ingå. Gör som ni vill! Här får det bli en kompromiss men hade jag valt själv hade jag skippat allt sånt.
  • Semlorna
    simple skrev 2011-05-08 16:55:23 följande:
    Oj vad många som blivit hippade, vad kul för er att ni har så underbara vänner.. =0)

    Själva håller vi på att göra ordning trädgården inför bröllopet börjar faktiskt se bra ut nu =0)

    Men de svider att läsa om alls hippor, men men är glad för eran skull =0) Kanske helt enkelt ska sluta läsa bröllopstroget hehe 
    Känner lite likadant. Visst blir jag glad över att andra blir hippade men det känns lite jobbigt samtidigt för jag tror inte jag får nån. Jag försöker helt enkelt fokusera på det roliga och bortse från hippan, den är inte det viktigaste med bröllopet :)
Svar på tråden 4e juni 2011