Inlägg från: Matilda Bäcker |Visa alla inlägg
  • Matilda Bäcker

    4e juni 2011

    Wei en månad!! Från och med imorgon räknar vi inte månader längre brudar, då räknar vi veckor och DAGAR! Jag är inte stressad, mer förväntansfull och pirrig på ett bra sätt

    Jag sitter och håller på med festprogrammet och gästpresentationerna. Några som gör såna? Jag undrar om man ska skriva farbror och moster och så, på ingifa släktingar? Alltså t ex min morbrors fru, ska jag skriva brudens moster eller ska jag inte skriva nån relation överhuvudtaget, utan bara vem hon är gift med?

  • Matilda Bäcker
    MrsT2011 skrev 2011-05-04 11:48:45 följande:
    Jag röstar för ingen relation alls! På din morbror skriver du till exempel "Åke, morbror till B. Gillar att fiska o kolla på tennis. Gift med nr 32." På hans fru skriver du "Sonja, småskolefröken med fallenhet för korsord. Gift med nr 48."

    Åh vad man längtar nu när det är så kort tid kvar, vill gifta mig NUUUUUU!!!
    Jo jag gjorde så att jag skrev ingen relation alls. Enklast så tror jag. Däremot skrev jag svägerska och svåger där det passar in. Lättare när det finns ett givet namn för det :-P Varför finns det inte släktnamn till alla för, haha :-P

    Jaa jag längtar nästan sönder!!
  • Matilda Bäcker
    MrsT2011 skrev 2011-05-04 14:02:34 följande:
    Ja själv tycker jag det låter ganska fattigt att beskriva någon som "min ingifta faster", då låter jag hellre bli! =)
    Ja men precis, det lät precis som att man ville betona att hon faktiskt inte var blodslig släkting. Så jag säger som du, jag lät bli med det. Men det borde finnas namn på det, precis som någon har hittat på namnen svåger/svägerska, kusin, brylling och alla släktnamn som finns.
  • Matilda Bäcker
    Helcore skrev 2011-05-05 11:24:33 följande:
    Åh vad glad jag blev när jag hittade denna tråden! Vi skall oxå gifta oss den 4/6!! Och det känns att det börjar närma sig! Jag  blir nervösare och nervösare för varje dag! Jag har inte läst alla inläggen...
    Tänke bara höra om det är många som blivit hippade än? De har inte kidnappat verken mig eller min blivande och jag har inte hört någonting.......Börjar bli nervös att det inte blir något!! 
    Jag känner samma. Det är det enda som gör att jag vill bromsa tiden, för att hinna bli hippad. Blir jätteledsen om jag inte får en möhippa :(
    Varken jag eller blivande maken har blivit utsatt, men jag vet att min blivande får TVÅ stycken, en från hans bowlinglag och en som hans bror (och bestman) sköter. Orättvist, jag vill också ha!!
  • Matilda Bäcker

    Det ringde på dörren nyss. Jag kände hjärtat hoppade till lite extra. Tänkte att kanske kanske är det tjejgänget som står utanför med bubbel och fula brudkläder till mig.

    Det var Livets Ord. Snacka om bottennapp.

  • Matilda Bäcker
    simple skrev 2011-05-06 11:19:38 följande:
    är de bara jag som vet att man inte kommer bli hippad?? =0( Sambon kommer få en kanske två svensexor dock.. så är de när man är ny i stan..
    Du är inte ensam, jag har exakt samma! Har bara bott i Norrköping sedan mitten på augusti. Visst, jag har flertalet kompisar här (inkl min tärna) men har också många kompisar på gamla orten. Och min tärna har ganska uttryckligen sagt att hon inte tänker ordna nån möhippa, isf blir det bara vi två för hon vill inte blanda in några andra sa hon. "De andra får ju göra vad de vill" tror jag var hennes ganska exakta ord. Och de andra som jag känner här, känner jag inte så bra, plus att de inte känner varandra så då är det svårt att få ihop nåt. Trist men sant
  • Matilda Bäcker
    simple skrev 2011-05-06 17:50:14 följande:
    Samma här då typ, vi har vänner som ska gifta sig på annan ort samtidigt hon har fått hippa och killarna ska med..men jag har en rätt bra känsla av att jag inte kommer få någon just för att de finns ingen som skulle samordna det lixom...ja jo jag känner ju folk här men ingen så pass att just någon skulle känna sig manad till att dra igång en hel möhippa lixom...
    Var bor du? Kanske vi kan ha en du och jag Hehe..
  • Matilda Bäcker

    Skönt att läsa att man inte är ensam om att känna en sting av avund gentemot alla hippade brudar.


    Men som sagt, bröllopet är det viktigaste och det är det man får fokusera på!

  • Matilda Bäcker

    Känns som att man har lite kvar, samtidigt som det känns som en miljon saker!
    Har vigselprogrammet kvar samt att klippa färdigt bordsplaceringskorten. Sen ska vi öva lite dans, jag och blivande. Blir inget extravagant men man kunde ju öva in ett par snurrar eller så tänker jag. Sen är det väl körschemat för själva dagen då, så man ser att allt klaffar som det ska och så att man vet vem som gör vad.

  • Matilda Bäcker
    simple skrev 2011-05-12 10:08:30 följande:
    bara 22 dagar kvar nu tjejer... =0D vad tror ni på för väder? =)
    Vill ju gärna tro och hoppas att blir bra väder, åtminstone att det är uppehåll. Men kanske lika bra att ställa in sig på det värsta så man slipper bli besviken, eller..?
Svar på tråden 4e juni 2011