Inlägg från: prinsessanogrodan |Visa alla inlägg
  • prinsessanogrodan

    4e juni 2011

    MrsT2011 skrev 2011-05-01 20:34:13 följande:
    Gud vad jag känner igen mig! Först var jag skitnervös över att inte hinna med allt, sen när jag insåg att allt var lugnt blev jag rastlös och nu börjar jag istället bli nervös över det man kan ha glömt och allt som kan gå snett! Skrattande

    Men mest längtar man ju såklart, det kommer bli alldeles, alldeles UNDERBART!!
    Exakt!
    Nu har jag "vakna" mardrömmar om vad som kan gå fel, dvs jag sitter och fantiserar ihop "problem" och mardrömsscenarion och så får panik innan jag "hittar en lösning på problemet"
    Ha ha ha snacka om att jag bearbetar alla problem som kan uppstå "just in case"....så att ajg vet vad jag ska göra OM det skulle bli knas
  • prinsessanogrodan

    Tråd på BT, roliga beskrivningar av yrken och intressen: www.brollopstorget.se/Forum-1-4/m3748965.html

    Vi har följande i festprogammet: -agenda: förrätt,vamrätt,tipspromenad och tårta,
    -citat om kärlek,
    -exempel på historiska händelser sominträffat 4 juni genom historien,
    och så presentation och "kännetecken" på gästerna.
    Så här skrev vi om min syster med familj (hon jobbar på förskola och han har eget företag och är racerförare):
    "Brudens syster med familj. Bor i ....... Hon är den snygga tjejen som liknar bruden fast med brunt hår och bruna ögon. Brudens syster syns antagligen i sällskap med en man som ser ut som Peter Settman och två barn. Hon är småfolkspassare och han är görsommanvill-arbetare och har blyfot."

  • prinsessanogrodan

    Vi beställde vigselprogram,festprogram,placeringskort och gästbok igår
    Så skönt att det är beställt!
    Hoppas det blir bra. Vi har beställt med korrektur så vi får provex av allt hemskickat,godkänner/gör ev ändringar och sen trycks allt och skickas hem.
    En sak till att stryka från listan

  • prinsessanogrodan

    Om 30 dagar är det bröllop tjejer! Om 30 dagar så här dags den dagen...sitter vi och äter middag med våra gäster,nygifta och lyckliga
    Jag är så förväntansfull att jag knappt kan sitta still

  • prinsessanogrodan

    Blev också hippad igår! Bowling och middag
    De hade ordnat precis en sån hippa som jag ville ha! Ingen utklädning (bara systerdotterns tiara ), inga uppdrag (jag hatar sånt för min egen del), ingen förnedring,inget sexsnack eller sexparty (hatar sånt), inget skämt på någons bekostnad och inget "typiskt möhippa" (gillar inte sånt heller för mig personligen).
    Så jag fick precis vad jag ville ha
    Jag vill påpeka att om andra gillar "typiska möhippe-grejer" så ser jag inget fel i det så länge bruden tycker att det är skoj, men för mig, på min hippa hade jag inte velat ha sånt. Så länge en hippa är så att bruden tycker om det och inte känner sig tvingad eller tjatas på att göra något så är det okej.
    Nästa helg är det m2b's tur

  • prinsessanogrodan

    Så länge det är uppehåll så är jag nöjd 15-16 grader låter lagom tycker jag, då blir man inte svettig och man behöver inte oroa sig för att sminket ska svettas bort

  • prinsessanogrodan
    MrsT2011 skrev 2011-05-13 13:53:34 följande:
    Ursäkta en tråkig realist men hur skulle SMHI:s uttalanden om något som ligger 3 veckor fram i tiden kunna vara säkert när de knappt kan spå vädret två dagar framåt?

    Vädret spelar väl ingen roll, det är ju knappast en faktor som hindrar en från att bli gift. (Orkaner och liknande är ju inte så vanliga på våra breddgrader.) Det enda jag oroar mig för är att något ska hända som leder till att vi måste ställa in, som dödsfall eller att jag eller min blivande blir allvarligt sjuk eller råkar ut för en olycka...

    Men för det mesta försöker jag att inte oroa mig alls, det är ju så mycket roligare att längta och vara förväntansfull! Solig
    Klart att man blir lika mycket gift oavsett vädret...men jag tror att de allra flesta hoppas på fint väder eller i alla fall uppehåll....det är väl inget fel i att hoppas på fint väder?

    En del av oss ska ju ha hela dagen utomhus och då förstår jag inte varför man inte skulle få hoppas på fint väder? Hoppas på fint väder är ju inte samma sak som att tro att man inte blir gift om det regnar.

    Jag tror att de allra flesta här är väldigt medvetna om att prognoser bara är just det,prognoser, inte garantier....Men varför får vi inte hoppas och varför får vi inte ta positiva prognoser och hoppas att de stämmer???
  • prinsessanogrodan
    Matilda Bäcker skrev 2011-05-13 16:15:52 följande:
    Håller helt med! Klart man hoppas på bra väder, sen går det ju tyvärr inte att göra något åt om det skulle ösregna. Men både jag och min blivande hade ösregn på våra studenter så att vi tycker att vi förtjänar åtminstone uppehåll på vår bröllopsdag
    Klart ni ska ha uppehåll på bröölopsdagen
  • prinsessanogrodan
    BomBom skrev 2011-05-14 15:17:47 följande:
    Har ni tänkt ge någon present till de nära och kära som hjälper till med saker till bröllopet, och i så fall vad? Vi har några som hjälper oss jättemycket och man vill ju visa att man uppskattar det...
    Presentkort på deras favoritaffär? Smidigt att köpa, smidigt att "slå in" - behövs ju bara fina kuvert och lite omslagssnöre ? Och så slipper ni fundera ut presenter till varje person.
    Biobiljetter? Biljetter till något evenemang typ biljetter till någons favoritartist (om ni har råd)?
    Presentkort hos en frisör? Det har jag fått en gång och det jättehärligt att kunna gå till frissan och få håret fixat och de pengar jag egentligen skulle lägga på frisören kunde jag köpa riktigt bra hårprodukter för.
    Presentkort på en restaurang?
  • prinsessanogrodan

    Vi ska ge vår toastmaster presentkort och tärnan ska också få det, kanske även killen som ska spela i kyrkan och kanske även min frisör/nagelterapeut/makeupartist.
    Vi ska försöka ge presentkort som passar varje person så det blir personligt trots att det är presentkort.

Svar på tråden 4e juni 2011