Inlägg från: nsdtr |Visa alla inlägg
  • nsdtr

    4e juni 2011

    Härligt med en ny 4 Juni tråd igen,,
     
    Har köpt min bröllopsklänning nu, det roliga är att jag skulle absolut ha en kritvit och inte ha slöja,, vad kom jag hem med då?? joo en ivory och en supersnygg slöja...:) Är sååå nöjd med den.. sitter annars o försöker göra klart gästlistan,, har igentligen några för mycket då det kan bli för trångt i lokalen,, jättesvårt hur jag ska sålla bort några :( måste åka till lokalen o duka fram bord så jag ser hur det blir..

  • nsdtr

     


    Semlorna skrev 2010-11-13 01:09:37 följande:
      Haha, känner igen det med klänningen bara det att detta gäller vigselringen för mig. Skulle definitivt inte ha en prinsesslipad sten, inte en diamant och gärna en så enkel ring som möjligt... Och nu sitter jag och skissar ihop en ring med hjälp av guldsmed och ja, det blir prinsesslipad, naturfärgad diamant med vitguldfattning och rödguldskena

    Ja men eller hur:) man är så bestämd men vipps så ändrar man sig när man ser allt i verkligheten:)

  • nsdtr

    satt o läste morgontidningen idag o höll på att sätta teet i halsen,, det stog att  Smycka (en smyckesaffär) hade 27 % rabatt på sina schallinsringar fram till 30 dec,,,jag har ju bestämt mig för en ring därifrån:)) så vi kommer få över 3000 kr billigare nu,,så på fredag blir det att beställa ringar,,hade ju tänkt vänta till i vår men detta erbjudande har man ju inte råd att missa

  • nsdtr

     


    4Juni2011 skrev 2010-12-01 08:03:24 följande:
      Hade alla smycka-affärer rabatt?

    vet faktiskt inte,,stog i våran lokaltidning... Men det är ju värt o kolla upp om du vill ha en ring från schallins:)

  • nsdtr

     


    4Juni2011 skrev 2010-12-02 10:45:50 följande:
      Ja det får jag göra... Jag har fastnat för himla men vill göra vissa ändringar,vet du om smycka gör det?

    Jag beställde våra ringar igår,,blev ringen Stjärnfall Libra från schallins. Plus två nya förlovningsringar då vi nu vill ha vitguld,,ville göra om min förlovningsring till en 4 mm istället för en 5 mm, o de på smycka sa att schallins aldrig brukar va omöjliga för förändringar.

  • nsdtr

     


    Matilda Bäcker skrev 2010-12-04 22:56:15 följande:
      Jag har gjort en första version nu som jag lagt i mitt bildgalleri. Gå in och kika och säg vad ni tycker, jag behöver feedback. Frågade självklart m2b men han säger "jo det är fint" åt allt :-PDen känns för enkel på nåt vis men jag vet inte, kanske blir för plottrigt om det blir för mkt.Btw, symbolen i bakgrunden är dubbel betydelse. Det är antingen ett M och ett W för våra (framtida) gemensamma initialer. Eller två M sammanflätade för initialen i våra förnamn. Dessutom är den likadan om man tittar på den uppochner vilket vi tycker om eftersom vi gillar Änglar och Demoner

    Jättefin:) men brukar man inte skriva tjejens namn först när det gäller bröllop

  • nsdtr

     


    Matilda Bäcker skrev 2010-12-05 20:01:08 följande:
    Tack för all feeback och alla tips, precis vad jag behöver!Nu har jag själv några kommentarer och frågor. Jag har gjort den i Photoshop! Jag vill ju att färgerna ska hålla sig till färgtemat och färgtemat är aprikos/gul/vit så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det där med harmoniseringen..
    tror inte man måste skriva tjejens namn först om man inte vill,,men allt jag sett har varit så,,men det gör man ju hur man vill:))
  • nsdtr

    Vi har oxå tänkt skicka våra inbjudningar i slutet på Januari,,är ju som sagt en långhelg vi gifter oss på.. Vi ska oxå beställa från kortdesign.se..däremot ska vi fixa ihop festhäften själva med hjälp av en jobbarkompis...
    Ringarna är nu beställda,men de levereras inte förrän i Mars..vill inte ha dom ligga hemma,dels för att jag kommer gå o titta o prova hela tiden o så är jag rädd för att ha bort dom.  Någon som har tänkt att ha en frivat fotograf på den stora dagen,,vi ska ha min jobbarkompis som är grym på att ta fina kort o redigera o allt som hör till,,MEN, det jag är livrädd för är att det ska regna,,,vag gör man då??? Har ju ingen studio att rymma in till då:)Hur har ni andra tänkt???

  • nsdtr

    Har nu fått hem mina inbjudningskort o de blev såå fina,,längar efter att få skicka ut dom,men ska vänta till månadsskiftet tänkte jag. Annars har det varit lugn med planeringen nu över jul o nyår,,sitter o försöker rimma på varja gäst,men det är inte det lättaste,,har kommit nästan halvvägs,,så bara att kämpa på..Någon som tänkt åka till tyskland o shoppa alkohol,,vi ska göra det men funderar på vad det kan tänkas kosta,,ska köpa öl, vin, cider o likör,,kanske några flaskor sprit till drinkar,, vi blir 60 personer o alla vuxna,,Nån som har erfarenhet av detta??

  • nsdtr

    Hej alla.länge sen man va inne här nu,, hur går det för er?? Jag ska posta inbjudningskorten imorgon:)) vet att vissa kommer bli väldigt glada över att bli bjudna.. Måste ta tag i det här med sambons o bestmens kläder,,vad ska era män ha på sig,,jag vill inte att han ska ha frack,,utan kostym får det bli,,men vet inte vilken färg,,vet bara att han ska ha en vinröd slips. o mina skor,,där behöver jag hjälp,,ska ha vita finare ballerina tror jag,,vill inte ha hög klack då jag blir så mycket längre än min blivande, någon som vet någe bra ställe man kan hitta skor på:)

    Någon som ska ha knopplakan på borden,,har fått det som tips o det blir ju sååå mycket billigare o det ser visst snyggt ut oxå,, så varför inte!!

  • nsdtr
    MrsT2011 skrev 2011-01-27 22:37:07 följande:
    Har sett fina vita ballerinaskor under rubriken "brudskor" på www.have2have.se! Min blivande man ska ha mörkgrå kavaj till svarta byxor med grå kritstrecksränder och en svart väst med mönster i. Hela kitet kallas frockcoat och då kan din blivande ha vinröd kravatt/plastrong istället för slips om ni tycker det är snyggt. Googla så får du se hur det ser ut med frockcoat och kravatt/plastrong!
    o där måste jag in o kolla på skor:)) köpte en svart kostym med vit skjorta o väst o en vinröd slips,,han vill inte ha för mycket uppklätt så detta blev perfekt för honom
  • nsdtr

    pratade med värdparet idag,,folk har börjat ringa o så ,,tusan det är verkligen på riktigt nu.Flera har även ringt o tackat ja till bröllopet,,va roligt det kännsSkrattande

  • nsdtr

    ja tusan,,nu är det verkligen inte långt kvar :) det jag har mest panik över är 2 saker,, det ena är att min tärna råka bli gravid o ska ha i april,,så vi kan inte leta klänning förräns efter det,,det andra är att jag håller på att rimma på alla gästerna har kommit halvvägs men nu är det tvärstopp,,kommer ingenstans:( håller på att leta kostym till barnen men lindex va inte så rolig,,men vill heller inte slänga ut tusenlappar på deras kläder,, någon som har tips???

  • nsdtr
    4Juni2011 skrev 2011-02-28 18:36:03 följande:
    Har du kollat halens och ellos?
    nee det har jag inte gjort,,tack för tipset :)
  • nsdtr

    får så ont i magen när jag läser allas inlägg,,blir ju jättenervös ju mer man läser:)) Det är verkligen inte långt kvar nu :))

    Själv är jag ganska färdig med det mesta,,nästan bara bokade saker kvar,,tex göra naglar o färga håret o så.. Kan inte förstå att vi snart står där o ska gå in hand i hand i kyrkan o säga ja till varandra,,tusan vilken känsla. Imorgon ska vi åka o provfota med fotografen på platsen vi ska va,,jätteskönt att veta på bröllopsdagen hur vi ska stå o så vidare,

    Har inte heller blivit hippad ännu,,har dock fått två brev på posten med en veckas mellanrum,,det va urklippta bokstäver på båda, på den ena stog det,,hörde det ska bli bröllop,,  på det andra stog det,, rosor är röda, violer är blå, bruden börjar bli nervös o det kan vi förstå,,,,    inget nervös man blir av sådana brev då:/

  • nsdtr

    Känner att nerverna börjar spela mig ett spratt nu,,kan inte ni alla bara skriva varsina saker man inte får glömma bort,,känns som jag glömt någe men kommer inte på vad:))

  • nsdtr
    MrsT2011 skrev 2011-05-25 21:01:38 följande:
    - Glöm inte att bestämma om blivande mannen eller best man ska ha ringen i fickan.

    - Glöm inte att planera för vem som har ansvar för vilken väska, ha inte brudväskan i handen när du går in i kyrkan utan lämna den till din mamma eller liknande.

    - Glöm inte bekväma skor att byta om till under dansen.
    Just de,,väskan....Den hade jag inte tänkt på,,,det ska lösas direkt:))
Svar på tråden 4e juni 2011