Inlägg från: impegno di nozze |Visa alla inlägg
  • impegno di nozze

    4e juni 2011

    Hej på er!


    Här är en till som gifter sig den 4/6.
    Oj vad ni kommit långt med all planering. Vi har bokat kyrka och festlokal. Jag har köpt klänning och jag har fått vigselringen av min sambo. Sedan har vi inte kommit längre. Jo förresten, fotografer och frisör är bokat.


    Just nu klurar jag på att göra inbjudningskorten själv. Har gjort en dummy  som finns i mitt galleri. Ni får gärna kika och säga er absolut ärliga åsikt. 


     


    //A

  • impegno di nozze

    Det här känns som en pinsam fråga för alla verkar ha sådan koll. Med vad har man de här "save the date" korten till? Är de någon sorts komplement till de vanliga inbjudningskorten?


  • impegno di nozze

     


    Matilda Bäcker skrev 2010-12-05 13:46:58 följande:
      Oj då. Ser man det nu då?

    Ja nu gick det bättre!


    Fint! Vad har du gjort designen i för program?
    Ska jag vara helt ärlig vilket jag tror att du vill, så ger den ett ganska "rörigt" intryck. Jag skulle försöka hitta färger för texten som harmoniserar med varandra exempelvis. Eller välja en helt vit bakgrund. 

  • impegno di nozze

    Det här med save the datekort var inte alls en dum idé, speciellt med tanke på att 4:e juni kan vara en helg som folk bokar in annat på. Men jag har inte så mycket tid att fixa med allt så jag funderade på en sak. Kanske vi skulle kunna göra ett snyggt dokument och maila någon form av save the date. Vad tror ni om det?

    När tänker ni skicka ut era inbjudningskort? Vi funderar på att göra det ganska snart, kanske slutet på januari början på februari. Är det tidigt? Vi vill ge de inbjudna möjligheten att planera sin tid då en del är långväga, både inom sverige och utomlands. Plus att de inte ska hinna planera in annat. Hur tänker ni? 


  • impegno di nozze

    Vi ska ha två fotografer med oss under hela dagen och natten. Den ena följer mig från morgonen och den andra min sambo, sedan möts vi alla vid kyrkan. Vi bor i Jämtland och här vet man inte riktigt om det är vår eller sommar i Juni (mest troligt sommar men det har snöat på skolavslutningarna vid några tillfällen:)). I vilket fall så är det svårt att förutspå vädret. Men jag tänker som så att även om vi måste vara inomhus och fota de mer "arrangerade" bilderna efter vigseln så tror jag det blir bra då fotograferna är proffs och omgivningarna vackra (även inomhus). För att kunna njuta av den här dagen är fotograferingen en sådan sak som helt enkelt får lösa sig allt eftersom. Jag orkar inte oroa mig för alla detaljer. Är fotograferna duktiga löser de det helt enkelt. Och vädret går ju inte att styra tyvärr.

  • impegno di nozze

    I går fick jag underkjolen till min klänning. Ett platt litet paket och jag kunde inte förstå hur det kunde ligga en fluffig underkjol där. Öppnade paketet och ut bokstavligen hoppade en fluffig sak med stålring och allt. Det hade de packeterat bra :)

    Jobbar hemma på eftermiddagen i dag så jag passade på att testa den tillsammans med klänningen och det blev så fint, klänningen kom mer tillrätta med en underkjol till. Men tyllet  i kjolen är rätt så skrynkligt och jag skulle vilja stryka det men det går så klart inte. Några tips på hur jag kan få tyllen slät?

  • impegno di nozze

    Hej på er!
    Det verkar som om det händer saker här, spännande! Jag har inte tid att följa tråden så noga, det är fullt upp ändå. Vi har o.s.a den 4:e april och det känns väldigt bra att vi satte ett tidigt datum för det. Annars känns det som om läget är under kontroll. Min sambo och jag var och provsmakade tårtor förra veckan och efter det blev det verkligen påtagligt att det är så nära nu. Och jag trodde inte att provsmakning och tårtkonsultation skulle vara så mysigt :) 

    I går hade jag samtal med vår fotograf och vi kom överrens om att han ska följa oss i tre dagar! Eftermiddag och kväll innan bröllopet, bröllopsdagen och på morgonen efter. Det blir som en berättelse med alla bilder och vi  kommer fota med olika "grupperingar" av människor som står oss nära.
    Dessutom ska de filma, det var inget jag tänkt på innan. Hur gör ni, kommer ni låta filma vigseln? 

    Allt är bokat och klart för min del! Min sambo däremot har inte mer än börjat fundera över sina kläder. Men det där måste väl han sköta. Har era män fixat sina kläder för bröllopsdagen än? Och vad ska de ha på sig? 

Svar på tråden 4e juni 2011