Inlägg från: impegno di nozze |Visa alla inlägg
  • impegno di nozze

    4e juni 2011

    Vårta O.S.A går ut i dag och nästan alla har svarat. Det känns mer och mer verkligt, det kommer faktiskt att bli ett bröllop, snart dessutom!

  • impegno di nozze

    Vad skönt att höra att ni inte heller haft er möhippa än. Jag har varit så säker på att mina vänner skulle ha en hippa för mig. För en vecka sedan fick min sambo ett brev på posten där det stog att han skulle packa en väska med vissa saker, inget datum..de kommer efter honom :) som det stog. 


  • impegno di nozze

    Jag blev också hippad i går och det blev enhelt fantastisk dag! Fick ett paket på fredagen med gräsliga kläder och instruktioner på packning. Blev hämtad av en kille på motorcykel. Sedan var det full fart hela dagen. Vi var på Boda Borg som är som fångarna på fortet, massor med celler där olika uppgifter ska lösas. Lunch och grillning vid vattnet och efter det fick jag ögonbindel. Hamnade i en musikstudio där jag fick sjunga och spela in några låtar plus spela in en dikt jag skulle ha med i packningen. Efter det var det middag och under tiden fick jag göra en målning av min sambo. Sedan blev det ögonbindel och en ny biltur. Helt plödsligt var vi på ett SPA mina vänner hyrt till bara oss. Där drack vi bubbel, badade, bastade i olika bastuar, kurade oss, och de hade olika uppgifter till mig. Efter det gjorde vi oss i ordning och gick till en mysig bar. Vips hade hela kvällen och natten gått och jag blev hemstjutsad. En helt underbar dag blev det!


  • impegno di nozze

    Hej på er, jag är inte så mycket för att lägga upp sådana här saker "för alla" men ni kanske kan ge mig lite feedback?
    Sitter och skissar på en tidsplan för dagen d. Vad tror ni?

    15.00 vigsel
    16.00 Fotografering för de formella bilderna
    Gästerna går en tipspromenad till festlokalen där toastparet fixar så att något mer händer, plus att de får bubbel och snittar och dessutom lyssna till en pianist som spelar live då de minglar runt.
    17.30 middag med förrätt och varmrätt (tallriksservering)
    efter det tar vi en bensträckare
    20.30 tårta/cupcakes
    21.30 går alla ut och tänder khom loy/lanternor
    plus att en trubadur spelar och sjunger några låtar
    under tiden tas bord och stolar bort och mat rummet förbereds för fest!
    22.15 Bröllopsvals
    22.45 kareoke tävling i lag med ett fint pris till vinnarlaget

    Sedan blir det fest, dans och eventuellt lite mer trubadurande

    00.00-00.30 Vickning

    vad tror ni om min tidsplan, är den realistisk? Är jag tidsoptimist någonstans eller har jag tagit till för mycket tid? Jag förstår också att det inte går att säga exakta tider, men på ett ungefär.


  • impegno di nozze

    Tack för er respons!
    Ja vi blir precis 60 personer med min sambo och mig. Det är så svårt det här med tiden tycker jag.


    MrsT2011 skrev 2011-05-16 10:44:09 följande:
    Låter bra, klokt att ha aktiviteter för gästerna medan ni fotograferas!

    Om ni har mer än 50 gäster kan middagen dra ut något på tiden, det är alltid fler än man tror som vill hålla tal/sjunga/spexa.
    Kan tre timmar vara för lite? Vi har tallriksservering och jag vill inte att gästerna ska bli uttråkade. Vet själv hur jobbigt det är att sitta still så länge. Å andra sidan är det ju inte vilken middag som helst :) Tror det här är min tilltagande nervositet som visar sig i form av kontrollbehov :) Det kanske inte behöver planeras SÅ noga..? 
      
  • impegno di nozze

    Jag tycker att det låter lite väl långt, men det där är ju så svårt. Tiden går säkert väldigt snabbt. Sedan tror jag man måste tänka lite olika beroende på om det är en sittande middag eller buffé.  


  • impegno di nozze
    Sofia786 skrev 2011-06-08 00:01:58 följande:
    Jag var inne och tittade i ditt galleri, och jag alskar dina orhangen! Jag gifter mig om 2.5 vecka, var kommer de ifran? Ser lite vintage ut som skulle passa da min klanning ar fran 1930talet...
    Tack! Jag har köpt dem från etsy.com, det finns halsband och armband som matchar också!
    http://www.etsy.com/listing/65934743/roselani-white-swarovski-pearls-with 
  • impegno di nozze

    Jag chansar och ser om någon fortfarande läser den här tråden. 
    Har ni fått igenom namnbytet? Det har ju gått ett tag och jag har inte hört ett ord. Inte verkar vi vara gifta i några register heller..
    Hur ser det ut för er som gifte sig samtidigt som oss?
    //A 


  • impegno di nozze

    Vi bor i Östersund, Jämtlands län. Men jag har för mig att pappren för namnändring skickades till någon central enhet så det borde väl inte vara beroende på vart i landet vi bor? Jag blir så orolig att jag inte ska hinna fixa passet, har två resor inbokade inom kort. Har ringt skatteverket men det är sådan kö - mejlade men det dröjer någon dag med svar..


Svar på tråden 4e juni 2011