Inlägg från: Cuddly |Visa alla inlägg
  • Cuddly

    Vinterbrudar

    lolloo skrev 2010-12-06 06:50:09 följande:
    Hejsan,, Ha e en nytillkommen brud ,som ska gifta sig nu i dec. Ser att ni tarit upp frågan om bolero.Jag har inte hittan nån som fallit mig i smaken,,har ni nga tips?
    Tror att det ska finnas lite tips längre bak i tråden :) Annars tror jag att det var någon som tipsade om nixa och bridal let out eller nåt sånt. Välkommen!
  • Cuddly
    Ami G skrev 2010-12-06 20:24:15 följande:
    Lolloo: jag köpte min via etsy.com! gick superfort och extremt smidigt!   ...nu är det bara fem dar kvar för vår del. känns stort och pirrigt! <3
    Håller tummarna för att allt ert planerande kommer att resultera i en oförglömligt underbar dag! Glöm inte att återkomma och berätta hur det blev. Visa gärna lite kort också ;)
  • Cuddly

    Det verkar som att alla har haft mycket att göra trots allt fejande som jul innebär. Hade svårigheter med att ta mig in på bröllopstorget eftersom den automatiska inloggningen försvann med det gamla gränssnittet. Ska läsa lite av det ni skrivit. Spännande!

  • Cuddly
    denfemte skrev 2010-12-28 19:00:33 följande:
    Sockersmulan, Lund - December 2010
    Liiine89 - 11 December 2010
    Lisa Maria, Uppsala – 18 December 2010
    Lindahl-31 december 2010
    Yvis-31 december 2010
    denfemte - 5 januari 2011
    Min tur2010(fast det blev 2011...) - stockholm 5 jan 2011
    ALLIMA - Luleå 8 januari 2011
    Trucker, Hässleholm - 15 Januari 2011
    Silver lining, "Stockholm" - 29 Januari 2011
    Brudförförstagånge, Jönköping - 29 Januari 2011
    Wonderfulsord - Sjövik, Göteborg 29 Januari 2011
    heajhm - Jönköping - 5 Februari 2011
    Pyret och snöflingan -Februari 2011
    Chex, Älvsborgs fästning - 12 Februari 2011
    Jojsan80, Värnamo - 12 Februari 2011
    Uppochhoppa - 12 Februari 2011
    MsRW, Örebro - 12 februari 2011
    elisabettan - Iskyrkan Jukkasjärvi, 1 mars 2011
    Sivalinga- Umeå- 19 mars 2011
    Majaochputte - Januari 2012
    Wintercandles, Göteborg - Januari 2012
    Ocean bride - Februari
    Cuddly, Umeå - Februari 2012
    Hernameispekka, Jönköping - 11 Februari 2012
    Fossing77, Dalsjöfors - 11 November 2011
    Tri, Mora - Februari 2012
    Ojoj.. nu är det nära... hur känns det?
  • Cuddly
    Lindahl skrev 2011-01-01 23:13:42 följande:
    Tack allihopa!!!!

    Vi har haft det helt underbart....går inte att beskriva i ord....
    Mycket skämt på bröllopsfsten, bl a fick min pappa slipsen avklippt....men det var han med på...
    Många goda skratt, god mat, en helt underbar underbart god bröllopstårta, ska lägga ut bilder i mitt galleri sen när jag fått dom från alla gäster....
    Låter som att ni hade en helt underbar dag! Stort grattis!!!! GRATTIS!!!
  • Cuddly

    Det är bra länge kvar tills jag och fästmannen gifter oss... men nu har jag kommit igång med träningen! Alla kilon sedan graviditeten ska bort så att jag kommer se så där amazing ut i bröllopsklänningen nästa år! Åh, så underbart... jag bara längtar. Skulle så gärna vilja ha någon med mig när jag kollar på klänningen, men det måste vara någon som kommer att kunna hålla tyst.. för det är lite hemligt att vi planerar bröllop.

    Jag tyckte det var så roligt under nyår när vi blev presenterade som man och fru *fniss* för väninnans dejt. Det händer allt för ofta nu att vi misstas för gifta i olika sammanhang. Oftast såklart av folk som inte känner oss. De som känner oss (framförallt mig) vet ju att vi inte är gifta och hur svårt jag har (haft) med tanken på bröllop :)

    Jag körde ett pass power yoga och WOW jag visste inte att jag var så böjbar och vig! :D

  • Cuddly
    elisabettan skrev 2011-01-04 21:11:36 följande:
    Men SLUTA NU!Tungan ute HJÄLP vad jag blev hungrig!Solig Så inni helsike så gott det lät! Bara därför måste jag lägga in den meny vi ska ha! Håll till godo:

    Alla rätter serveras på is, eller med is- tillbehör.

    Blåbärsgravat älginnanlår med torkad svamp och rapsolje- crème
    * * *
    Confiterad röding med rotselleri, sikrom, samt päron
    * * *
    Stekt renfilé serverad med potatis fondant, bräserad renbog,
    syltlök, samt en kryddig lingongelé
    * * *
    Lavendelbavaroise med åkerbärsås och chokladpärlor
    Håller med. det där lät som en höjdar måltid till ett bröllop.
  • Cuddly
    Fossing77 skrev 2011-01-05 13:11:57 följande:
    jag har ett träningsprogram å såna gummiband hemma när andan faller på ;) har köpt ett zumba-paket med faktiskt, men inte fått igång det ;)
    Jag har svårt att motivera mig själv när det kommer till sådana där band där man ska stå själv hemma på vardagsrumsgolvet och svettas. Jag tycker det är mycket roligare när det är någon verkligperson som skriker på en och tjuter att man ska ta i och överdriva rörelserna. Step Muscle va ett riktigt bra pass också... Jag tror aldrig i mitt liv att jag har svettats så mycket. Jag hade inte med mig någon handduk och GUD vad jag avundades de som hade det! Varför i all världen fattade jag inte att jag borde ha tagit med mig en sånn...
  • Cuddly
    elisabettan skrev 2011-01-26 07:56:43 följande:
    En freebra är inte att tänka på! Kollade in den på Twilfit och passar inte oss som inte har särskilt fasta bröst...... Haha!Skäms

    Jag hittade denna butik: www.kvinnligtunder.se/butiken.aspx. Kommer nog att ta mig dit.

    Tack Lindahl för dina tips. Ska kolla in ä'ven detta såklart!
    Har du en change butik i närheten... tycker att de brukar vara duktiga. Här där jag bor finns det en rätt lyxig underklädesbutik som heter ingrids... tyvärr har jag ofta fått ett väldigt dåligt bemötande när jag varit där. Så jag har aldrig köpt något. Har däremot tyckt att twilfit varit riktigt bra, dock besviken på deras raffigare utbud.
  • Cuddly

    Någon som har något tips om man är intresserad av att köpa något raffigt till bröllopsnatten *flin* Misstänker att det kanske inte är så lätt att ha just de underkläderna under bröllopsklänningen. Min fästman berättade om sin faster som hade röda underkläder som man tydligen kunde skymta under bröllopsklänningen... det är ju inte så snyggt och lite pinsamt.

  • Cuddly
    elisabettan skrev 2011-02-01 19:12:42 följande:
    Haha! Idag  har jag träffat Lindahl IRL! Skrattande
    Jag knyckte hennes supersnygga bolero och hårsmycke i ett naffs! Nu kommer jag bli, förhoppningsvis, lika vacker som hon!

    TACK!Solig

    För övrigt så känns det ok med planeringen för oss. Har fixat med placeringskorten nu. VÄntar fortfarande på att prällen ska höra av sig så vi kan få ett ok på vigselprogrammet.

    Hur går det för er?

    Det har ju varit iaf tre bröllop i helgen. HAr ni inga berättelser och bilder tjejer?
    Vad roligt att se att det är lite brudar som träffas irl också *skratt*
  • Cuddly

    Här fortsätter jag min träning för att se fin ut på stora dagen. Känns som en evighet när det är så många här som gift sig eller ska göra det snart Snart SNART! Åh vad jag är glad för er alla. Jag blir så inspirerad av det fina vintervädret ute och hoppas att det kommer att vara så här fint nästa år. Vem är det som står på tur för att gifta sig nu... Kan tro att det är många vars nerver är på spänn.. det är mina fast det är så lång tid kvar. Håller med föregåendetalare. Snälla snälla lägg upp era bilder från bröllopen så vi kan få säga Ooooo och Ahhhhh ..

  • Cuddly
    elisabettan skrev 2011-02-21 12:48:59 följande:
    Det är JAG som står på tur! På lördag åker vi upp till Kiruna. På tisdagen gifter vi oss! IIiiiIIIIiiiii!!!!!!!!Solig

    Det mesta känns väl ok, förutom att vi ännu inte hört något från prästen. Men fick ett lugnande mejl från bröllopsksoordinatorn om att vi inte alls var bortglömda! Insåg just då att jag visst hade blivit en Bridezilla som mejlat henne om detta! Om än för en kort sekund! Haha!Oskyldig

    Jag har sjukt svårt för att fokusera på skolan just nu kan jag säga, har massas saker som bara måste bli klart innan lördag. Men jag fungerar inte helt som vanligt just nu!
    LÄNGTAR!

    Om en vecka vid den här tiden är vi på Kiruna flygplats och möter upp de flesta av våra gäster!
    Oooo.. så spännande. All lycka till dig. Du kommer nog att få den mest underbara dagen i ditt liv... det är jag alldeles säker på :) Bröllopsoordinator. Hur mycket kostar det att anlita en sådan? Kanske är lite bridezilla varning över att jag ens funderar på det... men det skulle vara bra att veta.

    Jösses vad spännande!!! Ska tänka på dig till helgen! Glöm inte bort att berätta för oss hur det blev när allt har lagt sig och du har njutit färdigt av bröllopet och allt kring det.
  • Cuddly
    jojsan80 skrev 2011-02-22 12:55:24 följande:
    hejsan alla!  12/2 blev jag fru :) dagen var helt perfekt, solen sken och snön gnistrade . Vigseln var underbart vacker och festen var mysig och kul! allt blev precis som vi önskat! får man vara så nöjd ? ;) jag återkommer med några bilder senare ikväll eller imorgon!
    GRATTIS!!! Ska bli roligt att få se era fantastiska bilder!
  • Cuddly

    LillaMy666 Mn väninna hade sitt bröllop förra året och de bjöd 60 gäster med en budget på 30 000 tror jag att det var... så om hon kan fixa det på 6månader så kan du nog fixa ett bröllop för 100 gäster med en budget på 70 000 :) Jag tror det mesta handlar om att planera och prioritera och lägga ner mycket tid och inte vara vad hon kallade det för Dumsnål *flin* Det är lätta att bli lurad och påprackad saker. Välkommen!

Svar på tråden Vinterbrudar