Inlägg från: Cuddly |Visa alla inlägg
  • Cuddly

    Vinterbrudar

    sockersmulan skrev 2010-11-05 09:39:28 följande:
    Jag hoppar med i tråden jag också! Vi gifter oss på Nyårsafton i år. Cuddly, Umeå, Februari 2012sockersmulan, Lund, December 2010
    Stort grattis till dig och din blivande!
  • Cuddly
    uppochhoppa skrev 2010-11-05 13:12:10 följande:
    i helgen bor vi på hotell skeppsholmen och börjar sätta bordsplaceringen, skönt att vara ute i god tid. Vi har 90 gäster som tackat ja!
    Åh jösses vad många gäster!!!!  *big smile* Vi kommer typ att ha hälften och jag tror att det kommer att kännas som mycket.
  • Cuddly
    Silver lining skrev 2010-11-05 17:38:09 följande:
    Cuddly:Min klanning aer axelbandsloes, lang, men inte "stor".Materialet aer vit siden (inte Thai!!) utan det daer slinkiga, glansiga. Kjolen aer ganska snav, atsittande, men nagra detaljer i organza, t ex ett band i sidan.. ja det later lite konstigt, men den aer raett sa enkel/stil ren.Jag tror en kort fusk paels passar nog bra, men kan man ha den pa sig naer man gar in i kyrkan??Om inte, vad har man runt axlarna??
    Det tror jag väl att man borde. Kollar man in vad som står på magdalena ribbings spalt så är det ettiketts mässigt inte okej som brud att vara bar om axlarna i kyrkan. Risken med päls är väl att den kanske blir för varm... men jag vet inte, jag har aldrig päls :) En liten kort jacka kanske??? av bolero typ?
  • Cuddly
    Lisa Maria skrev 2010-11-06 10:05:22 följande:
    @font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; } Sockersmulan, Lund - December 2010 Liiine89 - 11 December 2010 Trucker, Hässleholm - 15 Januari 2011 Lisa Maria, Uppsala – 18 December 2010 Silver lining, "Stockholm" - 29 Januari 2011 Brudförförstagången - 29 Januari 2011 Wonderfulsord - Sjövik, Göteborg  29 Januari 2011 Chex, Älvsborgs fästning - 12 Februari 2011 Jojsan80 - Februari 2011 Uppochhoppa - 12 Februari 2011 Ocean bride - Februari Cuddly, Umeå - Februari 2012   Nu är även jag inlagd på listan. Ska gästerna kasta ris på er utanför kyrkan??? Det är ju ganska mörkt då man går ut. Jag funderar på om de kanske ska stå med (långa) tomtebloss, då vi kommer ut. Det tror jag kan vara ganska effektfullt...
    Jag har funderat på det ett tag och tror att tomtebloss skulle vara underbart fint. Jag tror att det skulle bli effektfullt. En annan tanke jag har är att det skulle vara väldigt fint att skicka upp ufo-ballonger med vykort fätsa med snöre. Med vår adress och frimärke och där det står att vi har gift oss... förhoppnings vis får man tillbaka någon hälsning :) Tror ni att det skulle gå att göra så, eller tror ni att vykorten brinner upp???
  • Cuddly

    Det verkar som att denna tråd blev väldigt poppis! Välkommen alla nya!!! *superglad*

    Btw, om man gifter sig lite senare på eftermiddagen och det är mörkt, för det är i alla fall vad jag skulle tycka va mysigt... Hur gör man då med fotografierna... Blir det tråkigt att de blir så mörka eller borde man ta fotografier före själva vigseln medans det är lite sol ute???

    Och på tal om det.. jag som kan vara lite vidskeplig av mig... hur illa är det att den blivande maken ser en i bröllopsklänningen innan? Är det mycket otur??? Räknas det om man går in tillsammans. Vi hade tänkt att vår dotter skulle gå in först som brudnäbb och att vi skulle komma efter tillsammans... Typ som att vi väljer detta av egen vilja och inte att jag blir bort given av min far.

  • Cuddly

    Jag är så glad att jag inte är den enda med dessa orosmoln. Jag tog upp det där med tomtebloss med fästmannen och han bekymmrar sig för att de kommer att hinna slockna fort... kanske inte är så dumt med riskastning i alla fall...

    Ocean bride. Testa riskastandet och hör av dig om grynen ens kommer att synas mitt i natten *fniss*


    Brudförförstagången. Var hittade du de där blossen i form av hjärtan?


    BTW Har alla här inne hittat sina vigselringar...? Jag har inte hittat min drömring än och nu börjar jag känna paniken lite smått i magen. Vi har de här förlovningsringarna.. Någon som har något förslag på fin vigsel ring och som har lust att hjälpa mig???

  • Cuddly

    Också nyfiken på era gästlistor... Vi har gjort i ordning en preliminär lista på typ 40 personer. Hur många kan man tänka ringer och lämnar återbud? Är det många som gjort det för er? Har ni lagt till några extra eller så för att uppnå det önskade antalet gäster?

    Ack, hur ska man tänka egentligen?

  • Cuddly
    Silver lining skrev 2010-11-08 12:34:12 följande:
    Hej Hej ! Cuddly skrev 2010-11-08 11:54:22 följande: Vi harlagt upp var lista med med "A-list" och "B-list"Sa fort nagon fran "Alist" takcar nej, sa bjuder vi in nagon extra fran B-listan. Vi har bestaemnt oss for ett visst antal gaester (dels pga budget) men vi inte gaerna ga under ett visst abtal, foer da blir det inte laengre samma fest/party...Fragade runt lite, och de mesta hade knappt fatt nagra aterbud.... och jag har aldrig tackat nej till nagot brollop som jag varit bjuden pa....det aer ju en ara att bli bjuden, sa vi tror inte det blir sa manga nej...
    Jo vi tänkte ungerfär något liknande. Men så tänkte jag också, är det inte risk för att någon blir sårad för att de får inbjudan senare än övriga gäster. Jag vill så ogärna att någon ska känna sig som ett andrahandsval.. vilket de i våra ögon inte skulle vara. Vi vill bara inte ha ett stort bröllop med 150 gäster. Hur tänker ni... är det någon som har tagit illa vid sig?

    Kan tänkas att det inte blir riktigt lika effektfullt med tomtebloss i dagsljus, men fint ändå tror jag... :) Man kan ju ha både och eller? Tomtebloss och ris. Så dyrt är det inte med ris...

  • Cuddly
    Wintercandles skrev 2010-11-08 21:55:04 följande:
    Vi funderar på att släppa kohm loy`s (ljuslyktor) istället för ris. Tror det kan bli en fin effekt mot den svarta himmeln.
    Det tror jag blir super fint... hur mycket kostar det? Hur mycket kostar en och kan man få dem i fler pack?
  • Cuddly
    Silver lining skrev 2010-11-09 00:08:44 följande:
      Ja- det far nog bli bade och Ris vid utgangen fran kyrkan och tomtebloss naer vi kommer fram till festlokalen (efter budskalen som aer pa annan plats, sa det kommer vara morkt! A-list vs B listJag antog att det nog inte blir sa mycket "prat " om vem som fatt inbjudan eller inte; hoppas pa att folk aer lite diskreta, liksom och inte "skryter" med om vem som fatt inbjudan....men sa ar vara "b-listare " inte heller sa naera varandra, sa tror inte de kommer prata....Last by not least: tycker jag nog att det aer en aera att bli bjuden alist eller B lista spelar ingen roll; aer nagon sur oever att kanske varit pa "vante lista"  sa far det vael vara; i sa fall kan det ju tacka nej....
    Mmm.. det är nog sant det där med a och b-lista. Jag har ett annat problem i huvudet nu som dök upp.. vi har många som vi kan tänka oss att bjuda på själva vigsel, men vill ha middagen med de absolut närmaste typ 40.. närmaste familjen och vänner. Vi har därmed dragit gränsen vid släktingar som vi inte träffar så ofta (två tre ggr per år) eller knappt alls. Till problemet, middagsrestaurangen och kyrkan ligger typ vägg i vägg. Tror du att det kommer att bli pinsamt att vissa kommer att gå till middagen och andra inte har fått det på sin inbjudan.. Eller skickar man bara inbjudan till de som skall närvara vid vigseln och middagen och säger till de övriga att de är välkommna att dyka upp på vigseln om de vill??? Har jag gått bananas nu i mina funderingar... *suck*
Svar på tråden Vinterbrudar