Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-11-02 21:21:47 följande:
    Hej PB! Har du lyckats fixa nät på nya stället alltså. Gick resan bra? Fast Cicci har mig veterligen aldrig gjort några hormonbehandlingar eller ivf:er.

    Nej nej, jag vet, jag menar tvillingbörder allmänt sett och här bland BT-kompisarna i synnerhet. Daa i granntråden har heller inte behandlats hormonellt alls. Hon hade dessutom flera hemska mf och ma under samma år innan det väl tog sig-och då var det alltså två. och Ciccis är väl inte så länge sedan väl? och inte Tingas heller ju. Jag blir förvånad just för att det inte är IVF-barn, att det ändå verkar så vanligt med tvillingar. Två i Piggans magplaskgrupp, min svägerska etc etc...

    Och för just Mugglans del undrar jag ifall hornonerna-som ju är väldigt hög dos, kan liksom sätta fart och hänga med i kroppen längre än bara över själva ivf:en.
    Undrar hur mycket man vet om det egentligen?

    Internätet hos svärfar funkar OCH mina inloggningsuppgifter.

    Vad trevlig de säkert tycker jag är som sitter här på kontoret istället för med dem...

    Resan gick jättebra, inga buckliga djur någonstans alls...

  • passionsblomman

    3barnsmor, Jag säger ju det-shit vad vanligt det plötsligt verkar med tvillingar!!

    Hej och välkommen ut ur garderoben förresten!

    Hade ni hållit på med IVF och sådant när ni fick ert besked, eller blev det två "bara ändå"? Fler tvillingar i släkten?

    Jag måste säga, att jag blir faktiskt helt trårögd när jag inser att det sitter vilt främmande människor ja aldrig ens vetat att de finns, och håller tummarna för att jag ska få bära ett barn till världen en gång till. Det är völdigt rörande och ganska stort tycer jag. Tack!

  • passionsblomman

     


    _koko_ skrev 2010-11-02 21:30:06 följande:
    PB - Jag berättar förresten gärna min historia (fast ikväll blir det inte), hade bara glömt lite att du frågade...

    jajajajja! Jag vill jättegärna höra! Men ta det när du har plats i vardagen.

  • passionsblomman

    Nu blir man ju gensat nyfiken på var du bor också...


    3barnsmor skrev 2010-11-02 21:52:12 följande:
    En sak till innan jag ger upp för kvällen: jag tycker ni har det ganska lyxigt däruppe norröver vad det gäller barnomsorg under föräldrarledighet. Där jag bor får man lämna femton timmar/ vecka, uppdelat på tre dagar.

     

  • passionsblomman

    Tinga, tack för utredningen av begreppen där med Piff&Puff och moderkakor och allt!
    Jag minns att vi pratade om Pergon där i somras. Det är lite därför jag undrar hur länge man egentligen kan se effekt av de hästkurer till hormoner som en IVF faktiskt är.

    EA, lappis skriver skitbra där! Och jag har å min sida flera ggr fått vänta tills  jag slutat med progget helt innan tanten kommit trots att jag testat minus. Både vid Inseminarium, IVF och FET. It sucks! Skit i FL och kramas med oss i stället!

  • passionsblomman

     


    3barnsmor skrev 2010-11-02 22:13:34 följande:
    Jag kan ju villigt erkänna en sak, när jag var föräldrarledig med tjejerna följde jag Glamour och Hem till gården slaviskt, men under föräldrarledigheten med min pojke var ni min dokusåpa !   PB: Jag bor en bit söder om dig!

    typ hur långt då??? *nyfiken som attan*

  • passionsblomman

    Telis, kl 9.30 är jag på G!

    Jag tror lite som du med äggen förresten. Och dessutom så pratade min yn om de där hormonerna som kroppen ökar för att som hon sa "piska kroppen att ägglossa när det börjar gå trögt" och då tänker jag att den kanske piskar lite väl ibland då? Typ samma sak som du sa...

  • passionsblomman

    Men vad fan! Allt jag skrev försvann!

    *börjar om*

    Tack för att ni finns och stöttar alla fina!
    Jag vet att det finns ett litet hopp även med så få ägg som vi fick.
    Men allt det här tar så jäkla mkt på krafterna och efter en nästan helt sömnlös natt och med en värkande mage så orkade jag inte skrapa fram en massa hopp och tro i eftermiddags. Ändå hoppas man så det värker av det.
    Om det bara vore ett led kvar-befruktning, så kanske det skulle kännas lättare, men förutom  det så ska det ju dela sig till dugligt embryo också. Jag vet inte hur jag ska stå ut med att inte få något tillbaka.

    Jag har iallafall fått sova bort några timmar här på eftermiddagen, det är ju alltid något.  Nu ska jag läsa ikapp allt ni andra har omkring er också, men jag återkommer till de kommentarerna när jag är lite mindre mosig i skallen.


Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!