Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vi hade en Batman, som året innan det stod i sin Bamsetröja, helt blånekandes att klä ut sig. När han väl ville så sa han alltså att då skulle det vara batman. Tja, varför inte.

  • passionsblomman

    Telis, Jag blir berörd, förbannad och glad om vartanant rätt in i hjärtat av det där och var för första gngen någonsin tvungen att skicka en kommentar till den där kmamamn. Bara det att jag visst inte fatatr hur man gör...för min kommentar blev inte en egen, utan ett svar på någon annans???

    Kan du hjälpa mig att förklara vart jag ska klicka för att skriva min egen?

  • passionsblomman

    Ååååh vad sådant där får mig i svallning! Jag blir vansinnig! Som när sonen sa "nu skulle jag vilja måla den där bilen med rosa för den pannan har jag inte använt, men det går inte för rosa är en tjejfärg" Jag fick nästan ett frispel, och ropade att "MAN FÅR MÅLA MED ALLA FÄRGER SOM FINNS!!!!" Och tog dessutom upp det på dagis omedelgenast, för sådant där kan man aktivt jobba med.

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-11-10 14:12:05 följande:
    Förstår precis och jag tar det inte alls som missunnsamhet. Du tänker att det rent statistiskt inte kan lyckas för dig nu när vi andra lyckats i närtid. Men du känner ju inte till de som misslyckats under samma tid, så "statistiken" blir ju lite haltande. Kram på dig!

    Just precis. Ändå kan man inte låta bli att tänka det. Eftersom er man känner är de enda man liksom verkligen vet om.

    Skönt att höra att du landat lite i dina stora nyheter! Inte konstigt att världen vänds upp och ner vid sådana besked! Lite mer att smälta kan man ju säga...

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-11-10 15:55:22 följande:
    oooooooooooops, det där kändes ju helt plötsligt väldigt okänsligt

    Det tycker jag inte! Ha det så trevligt! Vad ska ni se?

  • passionsblomman

     


    MSW skrev 2010-11-11 17:51:08 följande:
    Pb: vad tror du om 4 dec? Tror du att du kommer med?

    Åh, just det! Alltså, detta trådlunchande har i min värld hamnat ganska i skymundan mitt i mitt IVF:ande. Jag har inte riktigt orkat känna efter vad jag vill. inte vet vi (som jävla vanligt) hur sambon jobbar heller, så jag har knappt koll på vilka det är som ska med? Har du ngn lista på hur många det är hittills? Har ni bokat bord? Och var?

    Ursäkta mitt selektiva minne....

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!