• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • Lapinette

    Ja, för utan båt vette sjutton om jag tycker att det är värt 25 mille.

  • Piggelin1

    Taget, Nenne - har också en mille som bara ligger & skräpar & bränner i fickan Jag tar på mig att kolla med mäklaren så att båten ingår! Växla lite mellan bryggparty (eller -dans) & båtparty tycker jag kunde vara en bra idé. ...och för all del ett & annat party inomhus vintertid.


    Har promenerat förbi det där huset ett par ggr & minns att mannen & jag vid ngt tillfälle spekulerade i vad bara all stenläggning & murar etc ner mot bryggan kan ha gått loss på...


    Nenne - jag fick ditt sms! Vad har du för tfnbolag? Försöker hitta en röd tråd i sms-mysteriet


    AM & Nenne - så ni har också såna där mindre trevliga erfarenheter som Yttre Tryck Blääääääää! (fast Nenne, i ditt fall är jag inte förvånad. Har  dock inte läst din blogg ännu, ska göra det, fast det får vänta lite...)


    Lappis, trist med feber - krya på dig!


    EA - håller tummarna!

  • Piggelin1

    En helt annan grej, en himla rolig sådan! Fick mail av några vänner igår med förvarning om att vi var välkomna på borgerlig vigsel i mitten av juni nästa år i Sthlm, men framför allt till den kyrkliga vigseln, som kommer att äga rum i slutet av augusti nästa år, i MEXICO!!


    Skulle vara såååå coolt att vara med på det! Gissar att det kanske kan bli lite svårt med två barn, men vi tänker iaf ge det en ordentlig chans & kolla upp om det skulle vara möjligt, innan vi bestämmer oss för det ena eller andra.

  • passionsblomman

    Nenne, din förlossningsberättelse skär i hela hjärtat och kroppen på en!
    FY FAN! Jag är så ledsen att du behövde genomlida det!

    Piggelin, LÄS INTE! Inte förrän lill-piggen är här!

    Å andra sidan får man ju tårar i hela ansiktet när man läser om livet hemma i Nennehuset numera. Med en Prick. Som har ett namn och ett skratt som får hjärtat att pingla.

  • nennesjuttioåtta

    Piggelin - Halebop! 


    PB - (du får ju det att låta värre än vad det är, bara för att skrämmas, )

  • Lapinette

    Piggelin -häftigt med bröllop i Mexico! Maken har precis fått ok på semester i april dvs vår tripp till Japan. Såg att flygbiljetterna hade gått upp sen vi senast kollat (1 000 kronor för oss två) så vi bör boka snarast.

  • MSW

    Fru E: (vågar knappt) Hur har det gått idag? *hoppas på inga fler spår*


    Nu strax gympa för första gången på åtminstone tre veckor!

  • passionsblomman

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-11-01 17:52:35 följande:
    Piggelin - Halebop!  PB - (du får ju det att låta värre än vad det är, bara för att skrämmas, )

    Jag är övertygad om att ingenting jag kan säga ens kan komma inärheten av hur gräsligt det där var! Just din känsla av att tappa all kontroll och den där j-la BM! Jag tycker du borde visa henne bloggen!
    Och stackars P som var livrädd för din skull. Nä FY FAN igen för hur långdraget och söndrigt det blev.

    Så, nu har jag väl skrämt några fler...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!