• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • Ore

    Tittar in och vinkar, och konstaterar att jag inte hinner läsa ikapp. Är på jobbet, och väntar på att min vikarie ska dyka upp.

    Han är för övrigt ruskigt effektiv, jag får nästan ångest!!! (Har dessutom sjutusen gånger bättre ordning på skrivbordet än vad jag hade...)

  • Ore

    Noterar att PB har ÄP, då verkar alla inblandade tycka att allt ser bra ut - HÄRLIGT!

  • muggles

    PB: lycka till på ÄP!


    Ore: har du också börjat jobba?


    Jag trodde Piggelin hade BF 3/11 men jag kommer kanske ihåg fel? Amanda kom dock några dagar tidigt har jag för mig så hon kanske ligger på BB nu...

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-11-01 12:55:27 följande:
    Mugglan, jag vet att det var precis i dagarna iallafall, och därför blir jag lite stirrig när jag messat och inte får svar.....
    Det är bara för att du inte har FB Hon har iaf gjort en kommentar där för 2h sedan.
  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-11-01 13:09:46 följande:
    Det är bara för att du inte har FB Hon har iaf gjort en kommentar där för 2h sedan.

    Nä, man blir helt off och uuutanför utan FB!

    Var hon hemma då? Värkar? *skitnyfiken*

  • Piggelin1

    Jag är här! ...och inte en endaste värk så långt ögat kan nå

  • passionsblomman

    Telis, ja hur har det gått med jobberbjudantet? Förstår att det känns att se mammaledigheten gå mot sitt slut. Alla sådana där förändringar brukar röra om inombords, och vissa mer än andra.

    Har ni förresten funderingar på att kanske småningom här framöver göra försök med era eskimåer? Eller är en Televink rätt och slätt vad ni tänkt er i Casa Telis?
    Ursäkta om jag är påflugen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!