Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    idag släppte jag ut en gigantisk geting! Moooahahahahaha!!!

  • nennesjuttioåtta

    nä, nu ska vi åka och handla inför kvällens middag.. Lappis!!!! Kan an förbereda fondanten?

  • nennesjuttioåtta

    snaily - jag kan skicka en magbild till galleriet. Eller inte.

  • nennesjuttioåtta

    AM - perfekt! (både att fondanten går att förbereda och fars dagspresenten)! Min man får en Porsche (oops, tänk om han tjuvläser nu! DOH! Allt är förstööört!)


     


     


     


     


  • nennesjuttioåtta

    bra trick med gladpacken där. Nu ska jag slira iväg, på riktigt. Kom ju på att yoghurtbaguetterna skulle jäsa 2 timmar så det blev att sätta en deg istället. Vilket var bra för Pricken somnade av assistentljudet. Tjingeling!

  • nennesjuttioåtta

    mäh, en gasolbrännare som han vill ha är väl snarare A?!?

  • nennesjuttioåtta

    GRATTIS PIGGELAINENS!!! Vilket häftigt födelsedatum till stora lille Pigge!


    Snorkis - din beskrivning var EXAKT som min aladåb, herregud jag hade kunnat använt det som lasso och fångar renar från farstubron (och då är det jävlgt långt till närmsta ren)! Det var också blodblandat. Piuuuh, vad skönt att höra att det verkar normaaalt! Krama om maken i morgon på farsdag och jag håller med övriga talare – en fin tatuerig med tanke och känsla är vackert och det är stretchmärken efter graviditet med (även om jag inte riktigt förlikat mig med mina än, men fick en ny syn på det hela sen du skrev så fint)!


    Oupsie – Daisy!  


    Blö blö blö, hahahha! Många bakismakar idag, verkar det som!?!


    Nähä, dags att diska de där vinglasen nu .... Trööökigt!


     

  • nennesjuttioåtta

    hellå!


    PB - Jag räknade RD 0 som dagen för ET/FET. Men då räknade jag ändå att ÄP skulle vara 14 dagar innan jag testade. Första IVF testade jag positivt på TD (fredag) men pratade med kliniken på måndagen innan (RD 9) och de trodde jag var gravid eftersom jag inte börjat blöda ännu (14 dagar efter ÄP). Och sen började jag ju blöda men var gravid som de trodde. 
    Andra IVF började jag blöda RD 8.
    Vid FET testade jag positivt RD 10 (TD RD 13). Men då har ju jag långtidsodlat.

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-11-15 10:54:46 följande:
    My god, vad jag har ont i ryggen. Det finns bara en sak som håller Televinken nöjd och det är att gå och gå och gå. Vi går från ett rum till ett annat hela, hela tiden. Han är en mästare på att lämna huset i ruiner efter sig, han sätter på PS3:an, tar ut skivan och försöker peta in den i digitalboxen, sen ska han in i badrummet och dra ut allt toalettpapper från rullen, sen vidare till köket och tömma ut nedersta lådan med köksattiraljer på golvet. Efter köket måste vi ut i hallen och "sortera" skor och sen in i vardagsrummet och äta på fjärrkontroller igen. Jag fattar inte hur han hinner röja runt så mycket eftersom han tröttnar på varje grej efter 20 sekunder och vill vidare till nästa ställe. Puh.
    Aaaaaw, Televinken!!!!! Fast stackars din rygg, låter som du måste träna upp den, förslagsvis genom att böja på benen. Varannat och med lös häl. *svisch, scisch*

    AM - med erfarenhet av ozeloter och tigrar och säkert noshärningar också i salongerna så förstår jag att du är tveksam inför husdjur. Nancy är vårt lyckopiller, och precis som Telis säger, alltid någon som är glad när man kommer hem (fast där är nog hundar mer lättflörtade) och bara älskar att krypa upp i ditt knä och värma dig. Men idag blev hon nog ledsen på mig för jag skulle sparka en ballong till henne men hon råkade komma mellan ballongen och min fot. *skäms*


    BS - hundhår mellan tänderna efter frullen, PWAHAHAH du är för skön!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis - jag fuskade nu genom att kolla min kalender, annars hade jag inte heller haft någon aning. Det där är ju något man gör och sen inte sorterar in i huvudet bland "bra att ha"-filerna direkt

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!