• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Muggles: förstår din oro och dina tankar. När det gäller det ekonomiska avbräcket kanske det finns någon gravidförsäkring som kan hjälpa upp en ev lång sjukskrivning? KRAM!

  • fru AM

    Meddelande från PB:


    "Vi är på väg hem till sväronen nu. Det blev verkligen inte mycket att hoppas på - två ägg bara, och jag känner mig helt trasig av alla känslor "


     


    Ååhh - GROUMPFFF-kram med PB & Muggles i mitten!

  • fru AM

    Lite ego-boost förresten: jag har precis fått med beröm godkänt på en liten artikel som jag skrivit till en tidning. Och nu ville de ha en bild av mig - som bildbyline i tidningen ... gaaah. Jag som var så nöjd med själva jobbet - nu ska jag behöva noja över att jag syns i tidningen med en frippa som en polsk blondin (hade inget kort med neutral bakgrund så jag tog ett med mobilkameran ...) Nåja - jag är fortfarande nöjd med min insats

  • fru AM

    Förresten: när de bad om en bildbylinebild så tänkte jag på allvar: vadå, duger inte denna: fru AM


    ???


    Vadå identitetsproblem?


     

  • fru AM

    Angående dagis så har vi i Sthlm nog det oförskämt bra: för heltid betalar vi maxtaxan 1600-1700 någonting (inte helt säker det har varit lite snurrigt på sistone eftersom Hektor precis börjat och de gått upp och ner och upp i tid) - för båda alltså. Tydligen så betalar man bara för deltid från det att barnet fyller tre år oavsett reell tid på dagis.


     

  • fru AM

    Älskar att kolla på arga snickaren! Han är lik min bror - frånsett att min bror inte kan snickra!

  • fru AM

    Vänner: angående "icke-tampong-rekommendationer" vid spiral handlar det inte även om att minimera risken för att bakterier "vandrar" längs trådarna ...? 


     


    God morgon förresten!


     


    Nu ska jag iväg och fika!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!