• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    EA - jag fick alltid tant innan dag 14 när jag gjorde både FET och IVF trots att jag tog prog. Många andra får inte tanten förrän de slutar med progesteronet. Ett undantag hade jag dock och det var vid vår sista FET. Ingen tant .. jag viskar till maken - jag är gravid. Men så testade jag minus.

    Tyvärr EA det finns inget rätt, fel eller facit i den här karusellen. Testa om du vill veta, om du tycker det är outhärdligt. Nu har det väl ändå gått så pass lång tid att testet kommer att ge besked. KRAM till dig, förstår hur jäkla hemskt du mår.

  • Lapinette

    Tinga - undrade om du hört nyheten om mugglan, var på väg att smsa.

  • Lapinette

    Tinga - och jag skickade ett sms till maken av misstag till mugglan när jag satt och väntade på Cityakuten och hon svarade med att det är tvillingar!

  • Lapinette

    Piggelin - är du kvar hemma??!!!

    Själv är jag också kvar hemma. Sover skitdåligt och mår som en manglad bäver varje morgon när jag vaknar. Nu har förkylningen börjat "komma ut" dvs snuva, rethosta och vacker mörk röst. Febern sjunker en halv grad varje dag ... så imorgon borde jag vara feberfri. Attans, minns inte när jag hade något sånt här långdraget senast.

  • Lapinette

    Tack Parnassia ... tar tacksamt emot allt!

    Och just det - kokisen vad skoj med intervju! Spark i baken!

  • Lapinette

    Och picture in my head! Det lilla söta rummet och strumporna! Sen gillade jag de där små pillren man fick så man blev alldeles mjuk, go och gla . TUMHÅLLNING för PB!

    Tinga - ja manglad kanin vore kanske det rätta eller som man maken har sagt i flera dagar att jag ser ut som ett circumflex ( ˆ ).

  • Lapinette

    AM - första gången jag var på CvL fick jag Rohypnol och jag mådde fin-fint. De andra gångerna var det något annat slags piller som inte riktigt kom upp i samma härliga känsla.

  • Lapinette

    Trist kokisen! Själv mådde jag fin-fint så länge drogerna verkade. Lullade omkring i mina härliga strumpor och bla, bla med maken (man fick ju inte somna).

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!