• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nu dags för att handla, sedan praktik!

  • MSW

    Start: Känns väl som ni är helt överens om konsekvenserna så det är väl lugnt? Och det är som du skriver, det funkar juh faktiskt inte alltid att de ska göra det själva..


    Kikki: Grattis till son! Trist förlossning, hoppas du kan landa i det snart!


    MrsB: Samåker gärna! Är väl bra att åka ihop så mycket som möjligt..


    Vore det inte bättre att hellre ta förr än senare? Alltså typ 21/11 eller 4/12.. Eller vad säger ni?

  • MSW

    Godkväll!


    Här har det varit en sådan dag som man inte riktigt hinner med.. Har dock hunnit med att känna mig energilös och allmänt olustig. Tror att det kan ha börjat när A redan i morse talade om att han inte ville till dagis.. När vi kom till dagis var det än mer rörigt än det brukar vara på torsdagarna, och blev ingen rolig lämning alls! Sen har jag hunnit med att diskutera blöj-användning med dagis personalen (vid hämtning) där tårarna kom upp väldigt nära (fast jag förstår inte riktigt varför, riktigt SÅ upprörd kände jag mig inte).. Sen hade jag räknat med att min lillsyrra skulle kunna hämta A på dagis imorn så han inte behövde vara så sent (när han egentligen inte skulle varit där alls).. Men hon skulle jobba, men efter lite vardags-logistik-problemlösning har det löst sig också! (Alltså, ni skulle bara höra hur vi är i min familj.. Med vad som mest liknar bilpool, och samåkning i alla möjliga och omjliga situationer ) Jag har läst ifatt under dagen men inte haft någon möjlighet att skriva ngt! Nu ska vi se vad jag kommer ihåg!


    PB: Stora stora kramar! Skönt att läsa dina inlägg framåt eftermiddagen, då de känns mer hoppfulla! NU hoppas jag på att blodprovet kommer fram som det ska och visar på att ni kan fortsätta och i slutändan blir ett plus av det (oavsett hurs stor skörden tillslut blir)


    Snaily: Skönt att allt såg bra ut!


    Klockarbol: Vilken "intressant" kollega! Njut ordentligt med dottern imorn! Och hoppas hon kryar på sig snart!


    Och AM: SÅ spännande med drottninglunchen och allt! Förstår att du blev nervös för vad du ska klä på dig! Men är det inte förrän i februari blir det säkert inga problem! Jag undrar förövrigt också hur man lyckas bli bjuden på något sådant?


    Ang tråddejten så såg Toftaholm väldigt trevligt ut tycker jag! Men de serverar bara brunch på söndagar (står det på hemsidan), så isf funkar juh inte 4/12, och den 5/12 kan inte jag för då ska vi fira min mamma.. Sen är det väl omöjligt att hitta ett datum som passar alla, men jag vill juh gärna vara med!


    Vad säger ni?

  • MSW

    Kängu: Kolla upp hur det funkar om ni tackar nej igen.. Händer det ingenting så får ni väl testa? Och blir det för stressigt så får ni tänka om..? *säger jag som just idag önskar att jag hade kunnat vara hemma med A ett tag*

  • MSW

    Izzie: välkommen hem! Trist att kroppen luras så! Kul om du vill och kan vara med på dejt!


  • MSW

    FREEEEEEDAAAAAG!!!!! trevlig helg på er! (försöker titta in och kommenterar lite senare)! Puss puss


  • MSW

    Nu sitter jag varvar ner lite innan det är dags att gå och sova! Vi har fått en del småfix gjort ikväll + målat garderobsdörrarna till A's rum! Har för mig det var massa saker jag tänkt kommentera innan när jag läste ikapp men nu kommer jag bara ihåg: (---) pb: grattis till bra värden och att det blir äp på onsdag!! (----) fruE: välkommen hem, och hoppas blodet håller sig borta länge, länge!! *håller tummarna* ang tråddejten (känns som det är det enda jag pratar om nu) men vi måste juh försöka bestämma oss, är alla med på att vi ska ta det på toftaholm? Isf är det juh 5 eller 12 som gäller tycker jag? Annars hade de juh julbord också, och då blir det juh fler dagar att välja på? Jag kan försöka skriva ihop en lista vilka som kan/vill vara med, men då är det nog smidigast att ni inboxar mig.. Godnatt på er!


  • MSW

    Bs: verkar som ett himla trist museum (åtminstone om man har barn med sig)! Nahe, sova var det! Godnatt!


  • MSW

    Am: heja hector!! Och hoppas ni får någon sömn! Kan man inte vräka hyresgäster om de är FÖR högljudda?


Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!