• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fru E: när har du BIM/testardag? Om jag skulle ha gått på tidiga symptom så skulle jag ha missat  alla mina graviditeter. Visst, jag hade någon nidblödning med Livia och lite molvärk med L & H (men det misstar man ju för snart-mens-värk). Faktum är att innan man har testat - dvs innan två tre veckor efter befruktningen har gått så är det ju vanligt med inga eller "försvinnande svaga" symptom. 

  • fru AM

    Muggles: kommer ihåg det där med "hungrig men ingen matlust" ... Salta kex (tex Breton) kan hjälpa. Som tur är går det över så småningom! 


    LCHF och gravid tänkte jag chockat först, men det ska tydligen gå bra att kombinera detta (tack Google). 

  • fru AM
    muggles skrev 2010-10-26 09:51:16 följande:
    AM: jag tänkte att det vore ett lätt sätt att hålla igen på viktuppgången när jag nu inte orkar träna på samma sätt som förut. Jag har inga ambitioner att vara "smal" under grav, vill bara inte gå upp okontrollerat. Men men, det löser sig sa kärringen som sket i Valhallabadet.
    Det kan det säkert vara - och din kropp kommer säkert säga till dig när det funkar igen! Förresten: har du några cravings?

     


    Snorkis: vilka fina smycken du länkade till - ett Mammas Hjärta blir ju perfekt. (Jag blev plötsligt sugen på att beställa något därifrån också - gillade de där namnrullarna ... om man får byta kedja och ha det som armband istället - och plussa på med ett hjärta med makens namn kanske - men utan handavtryck )

  • fru AM
    Piggelin1 skrev 2010-10-26 15:38:57 följande:
    Tack, tack, ska vidarebefordra till gullungen! Ska fira lite ikväll med en liten bok i present & efterrätt. Är uppvuxen med namnsdagsfirande själv, typ en namnsdagstårta/-bakelse, så varför inte föra den traditionen vidare Present känns egentligen kanske lite over-kill, men ngt litet symboliskt sådär, som ändå fanns hemma - lite mysigt sådär.
    *trumpetfanfar för Amanda* Jag firar gärna allt som går att fira men har svårt att få med övriga familjen på att fira mig på mina namnsdagar ...
  • fru AM

    Brunch: 7:e (som vi sa) är väl en söndag? Vickan du kan väl boka det som passar bäst? Det är den som tar initiativet först som får bestämma mest (jag går gärna vart som helst när som helst på dagen)

  • fru AM
    viktualia skrev 2010-10-26 16:48:35 följande:
    ha ha! enligt regeln "den som sa det han va det och ingen kan överta det".. fniss Berns lät enligt mig bäst hittills.. men jag hittar ingen info om barnvänligheten där... annars kan jag absolut boka bord till 11.30 för 9 pers.. listan finns i förra tråden i inlägg 12739 minsann!
    Härligt! De får väl helt enkelt acceptera att det kommer ett gäng barn om det inte står något uttryckligen på deras sajt. Barn är också människor!
  • fru AM
    viktualia skrev 2010-10-26 17:32:33 följande:
    Elverket hade som krav att man ska vara 10 pers och starta 11.30... och vårt andra stamställe Mornington hade max 8 pers... hm...
    På Elverkaet så kan man ju skarva sanningen lite och säga 10 pers (det har jag gjort åt oss förut när vi bara var 8 ...). Folk kan ju "bli sjuka"! Inga problem var det då och säkert inte nu heller. På Elverket är de ju erkänt barnvänliga också.
  • fru AM
    viktualia skrev 2010-10-26 19:30:34 följande:
    AM - ska vi ta Elverket då?! Minns att det var god mat och VÅFFLOR där!
    Absolut! Vi kör på Elverket! Jag tycker det är ok - och bättre än så - brunchbuffé där och det är ju ändå sällskapet som spelar roll. Vet att de byggt om ganska rejält sedan vi brunchade senast - det har blivit betydligt mysigare där.
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!