• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Visst var det ett sött mail?!!


     


    AM - japp, hon har bjudit in oss på Babyshower. Ska jag ta med mig sprit (till oss andra), pom-poms och en bra present till den blivande mamman? Som tur är så är det en kompis till mig som också är bjuden och lika oförstående till vad detta spektakel innebär.

  • Lapinette

    Om det är någon annan här inne som behöver en vän så får ni gärna överta henne .

  • Lapinette

    AM - jag har som sagt ingen aning men eftersom jag tycker det känns lite skumt att köpa present till barnet innan det är fött så skulle jag nog hellre köpa något till mamman och pom-poms inför förlossningen. Hon kommer att föda själv ... troligen så kanske kan vi stå utanför och pom-poma?

  • Lapinette

    AM - ha en superhärlig helg! Själva ska vi gå bort imorgon . Trevliga, spralliga vänner med hus och barn. Ikväll blir det mys hemma ... ingen träning då jag har ont i bak, lår och hals och maken satsar på korta springsessions innan loppet nästa helg.

  • Lapinette

    pb - huuuuurrrra och grattis till viktnedgången. Det är så härligt att läsa ditt inlägg när man har i minnet hur låg och nere du var förut. Sådan skillnad! Är jätteglad för din skull. KRAM

  • Lapinette

    Hoppas in lite snabbt ... härligt september ... en septemberbebis!!!!


     


    nenne - sorry ingen wordexpert snarare hyfsad på Excel .


     


    Annars så låg jag på soffan hela dagen igår med lätt feber och snuva. Härligt att sitta och snora och gråta till SYTYCD-finalen och sedan en fransk långfilm.

  • Lapinette

    smint - i år vann rätt person! Normalt sett brukar den bästa dansaren annars hamna tvåa.


     


    Och så mycket förkyld är jag inte men tack för alla krya-på-dig. Senast jag hade en förkylning var nog i våras. Den jag har nu är nog för att jag inte höll mig lugn i förra veckan när jag hade halsont utan körde två hårda pass i onsdags och torsdags.


     


    Och så har jag ätit lunch med singelväninnan som också (den andra på kort tid) släpper bomben - jag är gravid! Herregud, vem ska jag nu dricka vin med ... alla tre tjejerna som jag brukar träffa upp för lite vin har antigen fått eller ska ha barn (utan pappor).


     


    Och scary när ni nämner mitt namn här inne .

  • Lapinette

    nenne - nej, de har ooops blivit gravida med sina ex. ... ja, inte den första för de är faktiskt tillsammans (men bor inte ihop) fortfarande.

  • Lapinette

    hahah, fattade inte vad du menade med det där sista men så plongade det till i fontanellen - riktigt läskigt att se sitt namn (rättstavat och allt).

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!