• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jodopax .. minnen från barndomen dyker upp. Jag får väl knata förbi något Apotek på hemvägen. Nu är det en rykande het soppa som gäller.

  • Lapinette

    AM - Gemma känner jag sedan många år tillbaka då vi hängde i samma tråd under många år - temat glamour och med henne som trådöppnare.

  • Lapinette

    Skulle behöva ha en ergonom hit också. Sitter nog helt galet ... ?!


     


    Pissehästar = avklippta gummistövlar. Alltid lär man sig något nytt.


     


    Liten, drack två stora baljor med tea med ingefära och honung. Glömde citronen men ska lägga med den ikväll. Usch, börjar känna mig lite varm nu.

  • Lapinette

    Om den är bra för fertiliteten så måste jag ju prova . Har ju provat nästan allt annat.

  • Lapinette

    Själv tillhör jag det där gänget som hasar omkring i gamla byxor, t-shirts hemmavid. Har en avskyvärt ful rosa klänning som jag köpte på Twilfit för tusen år sedan som jag går omkring på sommaren. Borde kanske invistera i myskläder ... och som sagt, ökar det fertiliteten så får det ju en extra poäng.

  • Lapinette

    Tinga - vågar inte bota halsont med träning. Mår dock bättre idag (inte ont längre) men känner att förkylningen sitter kvar där bak i näsa/hals. Tror jag skippar träningen ikväll också så jag är ordentligt frisk till på torsdag och kan köra min favoritklass. Har ju faktiskt bara hållit upp två dagar än så länge (från träningen).

  • Lapinette

    kokisen - kanske anmäla dig till Midnatsloppet så du har ett mål. Funkar inte på mig men på maken som blivit manisk och springer flera mil i veckan.


     


    Och så hade jag massor att kommentera men sitter nu i någon slags "efter-kund-koma".

  • Lapinette

    Snaily - så du springer i år? Typiskt! Jag som var där ute i fjol men i år har ju maken valt halvmaran istället. Nästa år är det marathon som gäller för honom. Han har gått från soffpotatis till att bli "galen".


     


    pb - en av anledningarna till varför min mamma inte går själv i skogen och plockar blåbär numera. Hon är rädd att träffa på ett gäng vildsvin. Inte för att jag tror det blir så himla mycket bättre i skogen för att hennes sambo är med henne?! Jag menar vad ska han göra om ett gäng vildsvin kommer .. leka matador?


     


    Sen glömde jag säga att jag faktiskt fick prata med min pappa imorse. Det var det absolut ynkligaste jag någonsin har hört. Han hade ingen röst. Jag förstod när han sa bra och ok men resterande hörde jag inte. Usch men åtminstone så fick jag framföra att vi tänker på honom och hälsa från hela familjen ... och han sa att operationen hade gått bra.


     


     

  • Lapinette

    Ja, det var nog "tubandet" som gjorde att han inte hade någon röst. Har ju själv varit med om det en gång men minns nog mest hur jäkla drogad jag var .. ha, ha!


     


    Har aldrig stött på älglöss och tycker att det låter jätteäckligt. Läste den där story on tjejen som fått det insprutat i ögat .. UUuuuuuääääkkkk!!!!


     


    Och gällande att allt jämnt ska inträffa samtidigt så springer maken halvmaran samtidigt som ni ska ha skoj och samtidigt som EM i dans går i Blå hallen. Vad fasen .. kan man inte sprida på "roligheterna" lite??!!


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!