Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fru E,

    jag har funderat och läst en hel del kring vad som orsakar missfall. Om man inte har någon särskild benägenhet så ska inte tex normala lyft orsaka något. Målarfärg orsakar inte MF, det är farligt av andra anledningar som jag förstått det.

    Nu ska jag inte prata om vad jag gjort och inte gjort eftersom jag inte har så bra trackrecord men det jag tror är farligt är extrembelastning. I det räknar jag inte för egen del att lyfta 15 kg arg dotter eller skotta snö. Däremot springa till bussen så att man får blodsmak i munnen försöker jag undvika.  

    MF är så onödigt och så extra onödigt meningslöst i ert fall när ni kämpat så, men har ju i många fall ingen förklaring mer än att något var fel med embryot.

    Kram!

  • start september

    Fru E, det hör till att fundera om man själv på något sätt är skyldig till den sorg som drabbat en själv och maken (och era föräldrar i ert fall). Svar får man inte i alla fall.

    Hur var det, visst gjorde ni utredning som inte visade något? 

  • start september

    Och blödning kan vara så olika. Det som jag fick sist, upptäcktes på VUL i v 7, vilket jag gissar är som för dig.

    Det hade storlekt v 5 ungefär ooh kom nog aldrig upp över gravid 2-3 veckor på CB-testet. Där började det småblöda mindre än en mens när jag slutade med prog, inga klumpar. Höll i sig ett par dagar. Efter några blodfria dagar var kom en mer rejäl klump. Efter det småblödde det lite sen var det nog slut.

  • start september

    Hej i tråden,

    dagens lärdom är att man använder mer is-ord an vad man var medveten om. Osis för omgivningen helt enkelt, för lite larvigt låter det kanske.

    Tjoho för Elise däremot! (Där var det is men e på slutet dessutom!)

    Stor, stor kram till Klockarbol. Hoppas på livstecken, hur är det idag?! Är det någon som hört något?

    Hattis, hoppas så på att det är din tur nu. 

    Min egen utredning hoppas jag snart på svar på, har missat två samtal från läkaren och det går inte att ringa tillbaka, helt knäppa telefontider. Visst molar tankarna att hon ringer för att hon hittat något, men troligen är det bara för att säga att alla prover kommit och boka en tid.  BIM i helgen tror jag.

    Telis, hoppas första gemensamma dagen varit lyckad.

    Näha, nu till det jobb jag tog hem. Suck.

  • start september

    Porchez, kul att se dig och att höra att du mår bättre!

    Och Tinga, vad skönt att killarna äter! Hoppas så det håller i sig ett tag.

    Muggles, vad skönt att du nu verkar ha landat lite i sakernas tillstånd.

    Och Sweet - helt rätt att stanna och få det lite lugnt. Jag känner själv hur stökigt det blir med släktturné och då är det bra 60 mil som längst och utan jetlag.

    Hur är det med Oupsie Har det varit tyst idag eller har jag missat något? Helt rätt att göra extra Ul enligt det du beskriver tycker jag.

    Snaily - vilken mage! Och vad spännande att det närmar sig! Hoppas så bakterierna i vattnet hinner försvinna.

    AM - bra att det känns som det gick vra med Yasuragi. Och skönt om han byter bort sig själv - eller? Få människor kan väl vara jobbigare?

  • start september

    Hej Sweet!

    Tre MA nu efter lilla tjejen har det blivit. Stannat i v 8, 14 och 5 och upptäckts lite senare än så. Det var ju två MF och ett X innan tjejen också.

    Vi har svårt att bara tro på slumpen i vårt fall, så om det finns något att göra vill vi ha hjälp såklart.

  • start september

    En adventskalender inköpt på Barnens Hus blev det här, en helt vanlig med luckor. Jag var så sent ute så TV-kalendern hittade jag inte och jag har inte sett någon på ICA eller från någon idrottsförening. En stor hit än så länge.

    Jag är uppväxt med paketkalender så det ska det bli lite längre fram. Chokladkalender fick jag aldrig ha och det ska jag försöka undvika tror jag.

    Till slut fick läkaren tag på mig och det finns inget i provsvaren som är uppenbart tok. Någon koagulationsparameter är för låg, vilket skulle kunna betyda att blodförtunnnande är olämpligt, men det tyckte inte läkaren. Så nu blir det Fragminsprutor från plus. Lite läskigt men det tas prover efter ett par veckor så blir det för tunt blod så får det väl regleras då.

    Så nu hoppas jag på BIM, borde vara i helgen.

  • start september

    Nja, vi får se om det blir så spännande. Första testet, dag 26, var negativt imorse. Testar imorgon också för att ha koll, men jag tror tanten kommer imorgon.

    Även jag skulle nog bytt jobb om det inte hade varit syskonförsök.

  • start september

    Kram till Hattis. Hoppas dock att det inte betyder tant denna gång.

    Här kom mycket riktigt tanten igår. Det kändes så i hela kroppen så jag hann inte bli besviken. Bättre lycka nästa gång helt enkelt. Nu hinner jag få sprutorna demonstrerade och dessutom öht få tag i dem - receptet hade inte kommit in när jag försökte. Tur att det inte var skarpt läge, Tanken var om det avr plus att hämta ut dem och sedan får en tid på akuten för demo av hur man gör, men nu slapp jag det.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!