• TheD

    Augusti 2011 - del 2

    Då har jag äntligen varit och pratat med guldsmed om ringen.... Jag ska ha mittsten med sidostenar men måste bestämma mig om den i mitten ska vara 0,20 carat eller 0,15....pga priset. 0,20 är så liten bara :( så jag tror det blir 0,20 med sidostenar sen får det kosta.....

  • TheD
    Helena brud 20 aug skrev 2011-06-08 17:32:52 följande:
    Får man provsmaka på två ställen, blir inte de som man inte beställer av sura då? Eller betalar man för provbitarna?
    Men snälla du! Du berättar ju inte för dem att ni provsmakar från andra ställen. Det är bara att hålla god min och tacka för sig och säga att ni ska fundera.
  • TheD

    Idag fixade jag alla små hjärtformade transaparanta askar... syrran och mamma hade redan fyllt dem med minpastiller så jag och mamma satte tyll runt och knöt rosetter och satte dit två små vita rosor :)

  • TheD
    Nu tusan ska jag bli fru skrev 2011-06-17 12:04:32 följande:
    Vi viger oss den 6 augusti och vår församling har ännu inte bestämt sig för hur semesterschemat ser ut så vi kan få veta vilken präst vi kommer få och få boka ett möte och planera utformningen av vigseln. Jag börjar känna mig stressad och lite lätt irriterad över detta. . .

    Ni andra som viger er i augusti  - har ni fått kontakt med er präst?
    Vi träffade vår den 1:a juni :)
  • TheD
    Pinkgrape skrev 2011-06-18 11:05:21 följande:
    Jag hade världens mardröm inatt. Min tredje klänning, min drömklänning, är just nu påväg till Sverige och hem till mig. Jag drömde att den kom och att den var HEMSK!

    Klänningen jag beställt är en blandning av dessa två.



     


    Och i drömmen såg den mer ut såhär



     


    Den var kort, utan släp, och två delad med rött på överdelen och lila på kjolen och slöjan. Hur slöjan också kunde bli hemsk i drömmen vet jag dock inte, då den redan är här hemma och jättefin :) Det gråa på bilden är broderier, syns inte det? :P Dessutom hade den korta ärmar. Nej, huuuua....


     


    Nu ska jag hålla tummarna och hoppas på det bästa!


    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Haha men gumman då Flört ANDAS!!!!!

    Idag ska vi iväg med marsalk och prova frack sen plockar vi upp  min syster så blir det avfärd mot kyrkan och lite traskande där :D
  • TheD
    20110820 skrev 2011-06-24 07:45:03 följande:
    Jag blev mycket förvånad när jag hörde att det kunde bli svårt att få igenom två solosånger, han föreslog att vi skulle ha den ena på festen men det var inte ett alternativ, där är ju inte solisten bjuden och där finns ingen kantor som kompar henne... Min första tanke var: Vi måste byta präst, vi ska ha två solosånger!

    Nu blev det ju så ändå, men vi fick inte välja alls var låtarna skulle vara. Jag har kollat på flera personers vigselprogram och gjorde ett eget förslag utifrån dessa som jag tog med men han bestämde hur det skulle se ut och var sångerna skulle komma. Huvudsaken är att vi fick våra två låtar och då orkar jag inte bråka, det blir förhoppningsvis bra ändå och gifta lär vi bli
    Va??? Det var inga problem med två för det är "normalt" som vår präst uttryckte det. Tre sånger skulle heller inte vara några problem.
  • TheD
    labbalabba skrev 2011-06-25 17:31:26 följande:
    ja vi ska ha 3 solosånger och 2 psalmer och det tyckte vår präst bara var trevligt! ju mer musik desto bättre tycker jag! :) 

    vi fick också bestämma själva var vi ska ha sångerna men hon tipsade om var det kunde passa osv.. har inte gjort färdigt vårt vigselprogram helt än för vi kan inte riktigt bestämma oss för i vilken ordning vi ska ha solosångerna.. Vi ska ha "Miraklet - Tomas Di Leva", "Utan dina andetag - Kent" och "Evighet - Tomas Andersson Wij" (annan version av Carolas låt). Vi hade först tänkt ha dom i ovanstående ordning men prästen tyckte att det kunde vara fint att ha den låten som betyder mest för oss direkt efter vigselakten och det är Evighet, den är liksom mest "vår" låt... vad tycker ni??? Vad ska ni ha för låtar???? 
    Vi har "Kärleksvisan" först och sen efter vigselakten har vi "Everything I do" då det är vår låt eller vad man ska säga :)
  • TheD
    labbalabba skrev 2011-06-25 21:36:31 följande:
    ååh kärleksvisan funderade vi också på att ha! jag tycker att den är helt underbar! våra sångare var lite tveksamma till att sjunga den dock.. men den är verkligen hur fin som helst! vilka psalmer ska ni ha (om ni ska gifta er i kyrkan)?
    Vi kommer ha psalm 201 "En vänlig grönska" och psalm 181 "Nu är det morgon" för den sen på engelska "Morning has broken" kommer jag och pappa dansa vals till. Han sjöng den för mig och min lillasyster när vi var små så det var självklart att den skulle vara far och dotterlåten :)
  • TheD
    Sassabrassa skrev 2011-06-26 17:55:14 följande:
    45 Knoppalakan inhandlade idag. Nu återstår bara 30. Orkade inte bära fler idag. Sen ska jag inhandla cylindervaser på IKEA också. :) Har bara inte bestämt mig för vilka jag ska ha än.  
    Saker börjar falla på plats.

    Vad tycker ni är snyggast???
    Ska ha röda rosor flytandes i den innersta höga vasen och flytljus i vatten i den yttre lägre vasen och sen eventuellt lite murgräna runt om.
    Första versione ser mer ut att höra ihop än den andra. För andra bilden ser mer konstlad ut eller vad jag ska säga.
  • TheD

    Bröllopsresan var 13/9-12/10 så de som bidrog till resan fick tackkort från Thailand. Så nu är allt klart tack o lov ;)

  • TheD

    Tycker fortfarande att det inte är någon skillnad mot innan bröllopet. Mer bling på vänster hand men annars är det ju som vanligt.

  • TheD
    ClaraH skrev 2011-12-30 15:57:12 följande:
    Vi har ju inte bott ihop så länge, så det kanske är därför jag känner så starkt. Jag är ju omgift och trodde efter min skiljsmässa inte att jag skulle gifta om mig igen. Så jag är väldigt glad över att vi hittade varandra och att vi kände så starkt att vi ville gifta oss. Jag trodde min chans var borta, men det var den inte.

    Naaa :)


     


    Alltså...jag skulle inte ha såna känslor även om vi hade gift oss efter år som par tror jag. Vi har inte varit ett par så jädrans länge, 4 år. Men det är nog sån jag är ;)

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2