Inlägg från: Helena brud 20 aug |Visa alla inlägg
  • Helena brud 20 aug

    Augusti 2011 - del 2

    Jösses vad ni har skrivit!!! En vecka på landet utan dator och det tog mig en timme att skumma igenom tråden.. Kul! Här går det långsamt framåt... Tärnklänningar börjar ordna till sig.. Ska träffa vigselförättaren om ca en vecka... Har typ bokat dj.. Så nu ärmdet servettvikning och festprogram på agendan... Har nämligen hittat en bild på en fin vinning avvtvå olikfärgade servetter, men vetbju inte hur jag ska vika, så det måste jag testa mig fram till!


  • Helena brud 20 aug

    Oh vad bra att se vad andra handlat för mängder.. Är ju alltid galet svårt.. Själv håller jag på och letar vilket vin vi ska ha.. Tänkte nog handla på tegalob.se.. Testade lite och fick väääldigt mycket för pengarna om man valde ett mellandyrt vin... Men jag är ju sååå dålig på viner.. Måste nog kolla med svärmor och min pappa, de har nog lite koll... Två pallar verkar gå på 2900 i frakt iaf.. Och så mycket tror jag inte vi kommer behöva... Ska försöka fylla en pall och behöver det kompletterade får det bli bolaget eller nått.. I fredags var jag iaf och hämtade mina ringar, såååååå fina.. Gnolar lite på om jag eg inte skulle kunna tjuvstartade med den ena ringen... Den måste ju eg vara förlovningsring, och den andra vigsel ring? Sålde ju min gamla förlovningsring nu då vi bytte till vitt guld... Ska se om jag kan ladda upp bild nån dag är jag sitter på den riktiga datorn..

  • Helena brud 20 aug

    Vi gjorde en beställning oxå, tog en vecka från det vi betalade, så jag tror de är ikapp lite mer nu.. Men locadi verkar var rött opålitliga... Ingen koll alls på utlämnngskontoret i gärdet... Men jag kikade in på vinsajten och de hade på de stora hela samma priser men mycket större utbud, så ja tror vi beställer därifrån istället....

  • Helena brud 20 aug

    Lysande, vinsajten och ebox it is. Nu kvartår dock vilket vin, och framförallt hur mycket....

  • Helena brud 20 aug

    Funderar på jp, de har bra priser på dessa.. Hur är det mousserande mot freixenet el heinkell trocken?

  • Helena brud 20 aug

    Jag tror killar i regel fixar det mesta på en kvart när de väl sätter i gång.. Och så tror de nog att allt går att lösa de sista två veckorna.. Så är iaf min sambo... Och så fattar han inte riktigt varför man tex måste träffa fotograferna innan eller vigselförättaren... :p nåja, jag gillar ju planera och surfa så jag gör det gladeligen...

  • Helena brud 20 aug

    Nu så, nu är spriten beställd! Blev vinsajten och ebox delivery.. Borde komma nästa vecka.. Drygt 8000 landade det på med frakt och dricka.. Vi köpte 15 flak öl 2flak cider 1flak av nån slag citron/gin alkoläsk 4 röda boxar vin till maten 4 vita boxar vin till maten 2roseboxar och jag tror det vart fyra boxar vitt vin till edert kvällen, tror de flesta dricker vitt sen En 3 l vodka box 2flaskor baileys 5 flaskor whiskey+ en lite finare flaska whiskey som ska bjudas tillsammans med en cigarr (sambon har bjudit på whiskey och cigarr varje gång vi fått barn, dvs tre gånger, nu blir det färde och sista gången) Sen två flaskor gin till gin o tokig, ska tydligen kunna ge 50 drinkar Och så blir det två andra drinkar, blood and sand och nån med lite vitt vin och fläder och nått mer.. 1 bacardi razz Det BORDE nog räcka och bli över skulle jag tro! Men hellre lite för mycket än för lite.. Vi kommer nog bli 70-75 vuxna.

  • Helena brud 20 aug

    Och idag var jag os sömmerska och provade klänningen, ändringarna blir kalasbra! Så nöjd över min klänning! Däremot är jag inte riktigt lika nöjd över skorna jag hittade.. Få se om jag ger mig ut och letar ytterligare ett varv innan jag är nöjd! Vad har ni köpt för skor? Bild?

  • Helena brud 20 aug

    Å vad mysigt!! Jag vet när svensexan blir av, och sen är det nog bara lördagen innan bröllopet kvar som kan bli lövklä... OM de inte tar en vardag.. Många av mina vänner är mammaleiga och de andra kanske har semester... Så vi får se när det blir! Sen håller jag på att avvänja vår dotter på snart ett från nattamningarna, så man kan ju hoppas på att det inte blir efter en natt när man sovit uruselt ... Hahaha, illa om man sitter och gäspar vid nio påkvällen... Jaja.. Det ger sig!

  • Helena brud 20 aug

    Just det, nattamat... Vad har ni där? Korv och bröd? Blir ju en jäkla massakorvar på 75 gäster...:) va bjuder ni på?

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2