• wiii

    Jag söker nya vänner i Gbg!

    Runi skrev 2010-11-04 21:27:34 följande:


    Ja hur nära datum? Som nästa vecka eller längre framåt? :P
    ;) Ja jag kan lite när som. Är upptagen nästa fredag, och de 2 kommande torsdagarna jobbar jag lite senare än vanligt, så då kan jag inte vara i göteborg förrän efter kl 18, men det kanske inte är aktuellt att träffas tidigare än så ändå? Sen tror jag inte att jag ska ha något viktigt inbokat det närmaste..

     

  • wiii
    Runi skrev 2010-11-05 10:46:52 följande:
    Ja det känns lite nervöst :P  Dom lär nog inte träffa mamma och hennes man innan tror jag. Han är lite sådär av sig så dom orkar väl inte komma ner hit innan dom "måste" vid bröllopet :P Men blir en intressant middag. Hans föräldrar helsvenska, pappa pratar mest norska och så har vi hans flickvän som pratar svenska/engelska (från Thailand). Haha, får se hur det går ^^
    Går säkert bra! Våra föräldrar har faktiskt hunnit träffas vid några tillfällen redan, dom kommer nog inte bli bästa vänner,lite för olika för det, men det funkar helt klart bra så jag är nöjd :)

    operfekt skrev 2010-11-05 10:04:43 följande:
    Jag har väl lite saker inplanerat, & jobbar skumma tider..Har dock inte jättekoll på mitt schema just nu, men kikar ikväll när jag jobbar.Men jobbar bara nästa vecka iofs, sen ska jag på intensivkurs i kungälv v46 & 47(haha, har varit seg med att ta körkort, men nu är det dags!)Men då kommer jag ju ändå kunna efter 17-18 eller ngt. =)
    Då kanske vi får anpassa oss lite efter dig och när du kan då :) Lycka till med körkort! Själv har jag körkort, men inte sambon och om några veckor ska vi börja övningsköra, ska bli.. intressant ;)
  • wiii

    Ja, det kommer nog att bli roligt, och ännu roligare blir det när han klarat körkortet och jag inte behöver köra alltid längre :P

  • wiii
    Runi skrev 2010-11-05 12:07:32 följande:
    Haha, det förstår jag. Så säger min blivande också. Att åka och hälsa på min släkt i norra Norge är tydligen inte så roligt när man bara är en som kör ;)
    Haha, märkligt ;)
  • wiii

    På torsdag jobbar jag lite senare, så då kan jag vara i stan (på terminalen) tidigast 18:30. Veckan därefter kan jag något tidigare alla dagar utom torsdagen.

  • wiii

    Sweet (i närheten av brunnsparken) har öppet till 21, annars har jag inte jättebra koll heller på ställen som har öppet länge, jag och de vänner jag har i gbg är riktiga vanemänniskor när det gäller fika och går typ alltid till samma ställe :P

  • wiii

     


    Runi skrev 2010-11-07 20:23:47 följande:
    Hmm, okej jag är ju kass på gbg i allmänhet så när det här fikat blir av skulle jag uppskatta om någon kan möta upp mig på centralen *rodnar* :P

    Inga problem :) Min buss går till NIls Erikssonterminalen (centralen) så vi kan mötas där, sen är det gångavstånd till Brunnsparken om vi ska fika där omkring, annars har jag koll på bussar och spårvagnar om vi väljer nåt annat ställe :)

  • wiii
    Runi skrev 2010-11-07 21:47:29 följande:
    Va bra :D Min buss går också dit och jag hittar väl i Nordstan och till kungsgatan eller något liknande :P Mitt lokalsinne är helt värdelöst!
    ;) Göteborg är ju inte helt lätt att hitta i heller, men jag har lyckats lära mig hyfsat, bott på 4 olika ställen i stan, och hade innan ett jobb som gjorde att jag åkte runt över hela Gbg, det hjälpte. :)
  • wiii

    Jag ses nog gärna nästa vecka, det går bra på torsdag också om det passar andra bättre, men helst början av nästa vecka så behöver det inte bli riktigt lika sent, jag har ju en bit hem sen efteråt också och börjar jobba tidigt på fredag:)


     


    Roligt att du vill med Snöbjörk!

  • wiii
    Runi skrev 2010-11-08 20:10:03 följande:
    Hmm, vad sägs om måndag då?
    Funkar för mig :) Då kan jag efter 17:30!
Svar på tråden Jag söker nya vänner i Gbg!