• Kattpoet

    Snokat i pojkvännens mail...

    Men du,  ingen människa är "ren"  och man kan visst vara svärmors dröm och ett "äckligt pervo",  min karl och jag är båda svärmors drömmar  och vi är båda  "äckliga pervon".


    Alla har ett förlutet och vi har alla gjort  roliga och konstiga saker, det kanske är bra att du vaknade upp och ser honom för den människan han är, en underbart älskvärt pervo, istället för din rosa fluffmolnsdröm.


    Han blev människa, nu är det upp till dig att se honom.


    Du borde också erkänna för honom att du snokade och att du vet att det var fel och att du skäms över det.


    Sedan kan ni ta upp OM han vill , vad du hittade och låt honom berätta  för dig hur han ser på saker och ting.


     


     

  • Kattpoet

     Jo men vi ska också komma ihåg att  TS , satte sig själv i denna situation genom att bryta förtroendet och snoka i sin  pojkväns mail.


    Låt oss vända på det hela.


    Om min  partner kom och berättade för mig att hon rotade i min mail, så skulle jag dra öronen åt mig.  Partner har brutit mitt förtroende och det är värre för mig. Jag skulle alltid undra om  partnern gör det igen, kommer ta lång tid att få tillbaka mitt förtroende för personen.


    Sedan när det kommer till att uppfylla folks perveriterade sexuella drömmar så är det inte bara bangla på, man måste faktiskt prata en hel del, sätta upp regler, stopp ord och träffas för en fika innan.  Ingen vettig  Kinkster eller BDSM människa knallar rakt in hos någon, det kan sluta illa och det vet alla om.


    Och han gjorde det som singel,  måste man vara i celibat för att man är singel?


    I detta problem finns  mer sidor än han och henne.  Hon har gjort fel, han har inte gjort fel, han har rättigheten till ett förflutet  och det har hon med.  Och nu  har hon vaknat upp ur drömmen om den perfekta rena kärleken, killen som aldrig gjort något innan och vad hon har nu är en människa, med alla fel och brister precis som hon. Han har blivit kött och blod och nu får hon ta ansvar för vad hon har gjort.


    Om de sedan väljer att bryta upp , så är deras val.


    Så nu har lekt djävulens advokat tillräckligt.

  • Kattpoet

    Amor, det är inte tabu att vara på varandras emails OM ni har gett varandra tillåtelse till det.


    Detta gjordes utan tillåtelse, det är då fel.


    Min man får kolla på  min email, jag bryr mig inte, MEN han har  fått tilllåtelse att göra så.

  • Kattpoet

    Amor,  jag skulle känna mig kränkt om någon som inte har tillåtelse tittade mina saker.


    Den formen av "äckligt pervo saker" som jag gör handlar om förtroende så när man bryter det så börjar man  fundera, vill personen detta, kan jag lita på personen igen och det förstör mer än det gör gott.


    Jag månar om mitt privat liv, väldigt mycket.


    Så se vi är olika,  du  har inga problem att folk kollar din mejl men ogillar kinks och jag gillar kinks och ogillar folk som rotar.

  • Kattpoet

    Jag sa att du ogillade  kinks, inget annat, däremot så beskrev jag mitt alternativa sex liv  som " äckliga pervo saker"  eftersom TS redan utrtyckt som så och ansåg att inte att vi ska byta termer mitt i. Alltså  "äckliga pervo saker" hade inget med dig att göra och jag vill inte lägga in BDSM termer.


    Och jag menade bara det är trevligt med olika människor, det skönt att vi alla inte är den samma, hur tråkigt skulle livet vara då?


    Vi är olika, inget mer med det.


    Godnatt med dig och jag hoppas du sover gott.


     

  • Kattpoet

    I detta hem  finns det förflutna kvar.  Lite svårt att låtsat att en man med en 19 årig dotter  är ren och aldrig har gjort något.


    Jag har även sett några nakenbilder på hans  ex och det stör mig inte och han har sett mitt ex naken.


    Hade mitt karl däremot raderat min mejl hade han åkt ut, jag vägrar ha en kontrollerande make till.


     


     

Svar på tråden Snokat i pojkvännens mail...