• Celica­01
    Äldre 15 Sep 22:11
    14148 visningar
    42 svar
    42
    14148

    Snokat i pojkvännens mail...

    Hej,
    Jag har en sak som jag har gått och tänkt på hela dagen, känner mig fullkomligt apatisk och vet inte om jag egentligen överreagerar...?

    Jag är 27 år, min pojkvän 28 år. Vi har varit tillsammans i nio månader nu och har ganska nyligen blivit sambo då han har flyttat in i min nyinköpta bostadsrätt. Jag är upp över öronen förälskad och han likadan. Livet har fått sig en helt annan mening sedan vi träffade varandra och jag tror att han är MANNEN i mitt liv. Han uttrycker stora känslor för mig så det är inget jag tvekar om.

    Vi träffades från början via en dejtingsajt, men vi övergav chatten och övergick snabbt till att prata på telefon nästan dagligen - timmar! Vi upptäckte hur mycket vi har gemensamt, moral, värderingar, intressen och båda var på jakt efter en livspartner. Efter 3 veckor bestämde vi träff - och då sa det bara klick! Vi hade en heldag och lite skamset så hamnade vi faktiskt i säng på första dejten. Riskabelt tänkte jag efteråt,men det kändes ju så rätt och är inget jag ångrade. Det blev flera dejter, och snart blev vi tillsammans...

    Min pojkvän är underbar på alla vis, han har stor passion för mig. Han är väl mer sexfixerad än mig (är inte alla män det, haha) och det är ju mysigt! Själv känner jag inte riktigt samma sexbehov som honom, och särskilt inte nu då jag precis är nyexad akademiker och går utan jobb.. Det tär lite på psyket och jag väl heller inte den bästa och gladaste flickvännen just nu här hemma.
     
    Nu till saken. Jag gjorde en dum grej imorse. Min pojkvän hade råkat glömma logga ur sin mail och jag gick in och snokade. Jag vet inte varför. Jag har haft en del trassliga kärleksrelationer som har tagit hårt på mig vilket har gjort att har svårt att lita på killar. Min pojkvän är för bra för att vara sann därför känns det  som att jag gör allt för att luska fram något dåligt... för att bevisa att han är lika dålig som de andra. Helt psyko beteende jag vet, men jag är nyfiken och vill veta var jag har honom...
     
    Jag hittade på gamla mail som var skrivna 1-2 år innan vi träffades, dvs då han var singel. Han har tydligen hängt på en kinky sex sajt och skrivit till ett tiotal tjejer som har lagt ut annonser på sajten om vad de har för sexdrömmar, om någon vill förverkliga dem osv..
    Han hade till och med skrivit när han satt på jobbet någon gång och sa att han riskerar förlora jobbet om någon kom på honom. Han skrev att han ville ställa upp och hjälpa en del tjejer förverkliga drömmarna, hade äckligt sexsnack, skickade nakenbilder på sig själva osv...
     
    Alltså, jag mår så illa när jag har sett det här!!! Jag trodde min pojkvän var "ren", då han inte kollar porr, är en riktig mjukiskille och svärmorsdröm. Det här passar inte honom :( Jag blir så äcklad, och samtidigt känner jag mig på något sätt "äcklad" när jag själv hamnade i säng med honom så tidigt. Känner mig lurad på något vis (konstigt uttryckt av mig kanske....)
    Missförstå mig rätt, vi är ju i ett förhållande som känns stabilt och bra och det här var ju länge sedan det hände. Men på något sätt är det som att han är stämplad nu.. som en sån snusk-killle. 
     
    Jag har inte ens kunnat se honom i ögonen idag, och han undrar varför. Jag kan ju inte erkänna vad jag har gjort! Han har ju egentligen inte gjort något fel, inte mot MIG, men jag har sårat honom och varit opålitlig som läst hans mail.. Alla har vi ett förflutet men det känns som att jag har en annan bild av honom nu. Förmodligen överreagerar jag.. Men  finns det någon som kan tänka sig in i min situation - vad hade ni gjort? Jag är så nedstämd idag. ( Min kille är inte den jag trodde känns det.... Jag önskar SÅ att jag aldrig hade vetat om det här!

  • Svar på tråden Snokat i pojkvännens mail...
  • Uttan
    Äldre 15 Sep 22:17
    #1

    Du kan ju fråga om han gjort något före ni träffades som du bör veta om. Säga att du känner att du inte räcker till sexuellt eller vad som helst och fråga vad han har för tankar kring sex. Förnekar han helt det "sexbehov" som mailen bla visar på så har han ju antingen ändrats helt eller döljer det.


    Men egentligen, var ärlig, säg som det var - Att du haft trassliga relationer förut och inte tänkte dig för, du kollade på hans mail. Nu när du gjort det så ångrade du det men kunde inte göra det ogjort. Nu känner du att du behöver ventilera det hela.


    Du kommer inte kunna fortsätta i din relation på ett bra sätt om du inte reder ut detta, enligt mig, då du alltid kommer ifrågasätta honom.

  • mittid
    Äldre 15 Sep 22:17
    #2

    Eller om det nu är så att det är bättre att veta nu än senare... tror du behöver tid att fundera över hur du skall göra... kanske du behöver någon utomstående typ kurator = neutral part att prata med så att du vet vart du har dig själv... Tror du att den här "kinkygrejen" är nått som försvinner... alltså har försvunnit av sig själv? Eller är han den personen än... och hur ställer du dig till det isf?

  • Kattpo­et
    Äldre 15 Sep 22:26
    #3

    Men du,  ingen människa är "ren"  och man kan visst vara svärmors dröm och ett "äckligt pervo",  min karl och jag är båda svärmors drömmar  och vi är båda  "äckliga pervon".


    Alla har ett förlutet och vi har alla gjort  roliga och konstiga saker, det kanske är bra att du vaknade upp och ser honom för den människan han är, en underbart älskvärt pervo, istället för din rosa fluffmolnsdröm.


    Han blev människa, nu är det upp till dig att se honom.


    Du borde också erkänna för honom att du snokade och att du vet att det var fel och att du skäms över det.


    Sedan kan ni ta upp OM han vill , vad du hittade och låt honom berätta  för dig hur han ser på saker och ting.


     


     

  • mattia­sFästm­ö
    Äldre 15 Sep 22:27
    #4

    Jag hade gått ut med det, visst gjorde du något dumt, men hallå vi är alla människor. Jag kikade igenom min m2bs telefon lite sporadiskt när vi träffades i början. Jag tycker inte att det är jättekonstigt och jättefel, det är väl inte det man ska eftersträva, men om min m2b skulle berätta att han kollat igenom min mail så skulle jag inte bli galen direkt. Och hade du inte hittat något så hade det ju inte vart någon stor sak. Men nu gjorde du det, och detta tycker jag verkligen att du behöver ta upp med honom. För hade jag fått reda på i början att min m2b gjort något liknande så hade jag dragit öronen åt mig påengång. Men hur som helst även om du inte väljer att springa åt andra hållet så är det ju något som du tydligen (och förståeligt) störs av och det gör dig obekväm. Är det inte värt att skämmas lite för att du kikade i hans mail mot att få en förklaring? Han kanske har en superlogisk förklaring som gör att du totalt kommer kunna släppa dethär efter det. Så mitt råd är att prata med honom, och gör det nu!  


  • Äldre 15 Sep 22:32
    #5

    Detta är min högst personliga åsikt, vilket självklart ska tas med en nypa salt, men jag tycker nog att du behöver prata med honom. Erkänn vad du gjort och tala om vad du vet. 


    Jag tror inte att det går att låtsas som ingenting kring sådana här saker. Han förtjänar att få veta varför du behandlar honom annorlunda och du mår knappast bra av att bära på detta. Kanske tycker du att han är förändrad för dig, men döm honom inte för hårt. Alla har vi väl gjort något som vi ångrar? När du väl kommer till sans och ni fått prata igenom det, så kanske det inte känns så farligt längre.

  • Aleta
    Äldre 15 Sep 22:36
    #6

    Är er uppfattning om sex så olika kanske du ska tacka för dig och gå.
    Fast jag håller nog med Kattpoet. "Äckliga pervon" är nog de allra flesta. Sexfantasier kan ju vara rätt så vågade fast man skulle aldrig vilja genomföra dem i verkligheten. Han kanske aldrig ens träffade några av dessa tjejer, utan det var bara en spännande parentes.


    Du är nog inte heller den han trodde eftersom du går och snokar i hans mail. Det hade för mig varit en tillräcklig anledning för att göra slut. 

  • Uttan
    Äldre 15 Sep 22:37
    #7

    BlackWIngedAngel - Vi ger alla personliga åsikter och inte expertråd ;) Så alla känner som du gör, att det är personliga åsikter.

  • Aleta
    Äldre 15 Sep 22:39
    #8
    Uttan skrev 2010-09-15 22:37:43 följande:
    BlackWIngedAngel - Vi ger alla personliga åsikter och inte expertråd ;) Så alla känner som du gör, att det är personliga åsikter.
    Precis, nu får TS ett helt bollplank och olika vinklar att fundera på, men den enda som vet exakt vad som i slutändan blir rätt är TS.
  • mattia­sFästm­ö
    Äldre 15 Sep 22:42
    #9

     


    Kattpoet skrev 2010-09-15 22:26:38 följande:
    Men du,  ingen människa är "ren"  och man kan visst vara svärmors dröm och ett "äckligt pervo",  min karl och jag är båda svärmors drömmar  och vi är båda  "äckliga pervon". Alla har ett förlutet och vi har alla gjort  roliga och konstiga saker, det kanske är bra att du vaknade upp och ser honom för den människan han är, en underbart älskvärt pervo, istället för din rosa fluffmolnsdröm. Han blev människa, nu är det upp till dig att se honom. Du borde också erkänna för honom att du snokade och att du vet att det var fel och att du skäms över det. Sedan kan ni ta upp OM han vill , vad du hittade och låt honom berätta  för dig hur han ser på saker och ting.    

    Det kanske är skillnad också om både som du skriver är 'äckliga pervon' och om bara en är det. Hade det vart min kille i början av vårt förhållande så hade jag nog sprungit åt andra hållet. Nu vet vi ju inte om han faktiskt fullföljt detta eller om han bara pratat med tjejerna. Men jag som är vad många skulle kalla pryd, skulleha jättesvårt att leva med en man som är van att uppleva andras fantasier och ligga med folk han inte känner eller har några känslor för enbart för att dom har en häftig fantasi som han hjälper till att förverkliga. Det är så långt ifrån den jag är och mina värderingar så det finns inte. Och det skulle itne fungera för mig. lika lite som det skulle fungera med en kille som var jätteintresserad av porr, eller liknande. Visst är man bara människor, men om man själv inte är ett 'äckligt pervo' så är det nog svårare att vara med ett. tror jag.


  • Uttan
    Äldre 15 Sep 22:45
    #10
    mattiasFästmö skrev 2010-09-15 22:42:16 följande:
    Det kanske är skillnad också om både som du skriver är 'äckliga pervon' och om bara en är det. Hade det vart min kille i början av vårt förhållande så hade jag nog sprungit åt andra hållet. Nu vet vi ju inte om han faktiskt fullföljt detta eller om han bara pratat med tjejerna. Men jag som är vad många skulle kalla pryd, skulleha jättesvårt att leva med en man som är van att uppleva andras fantasier och ligga med folk han inte känner eller har några känslor för enbart för att dom har en häftig fantasi som han hjälper till att förverkliga. Det är så långt ifrån den jag är och mina värderingar så det finns inte. Och det skulle itne fungera för mig. lika lite som det skulle fungera med en kille som var jätteintresserad av porr, eller liknande. Visst är man bara människor, men om man själv inte är ett 'äckligt pervo' så är det nog svårare att vara med ett. tror jag.
    Haller med MattiasFästmö här om att jag hade lagt benen på ryggen och sprungit andra hållet om jag fått reda på det i början av ett förhållande med.
Svar på tråden Snokat i pojkvännens mail...