• daniiel

    Jätte missnöjd med bröllopsbilderna. någon annan också?

    Vad tråkigt att ni känner er så missnöjda med bilderna :(

    Men varför tar ni inte nya bilder i samband med er bröllopsdag? Javisst, det blir inte bilder från ert bröllop, men ni kanske får bilder som ändå har en koppling till ert bröllop och som ni kan känna er mer nöjda med :)

    Vi är inte missnöjda med våra bilder från bröllopet, tack o lov, men på vår första bröllopsdag valde vi ändå att fotas igen och ja, i bröllopskläderna :P Det är jätteroligt att ha! Och nu i sommar firar vi vår andra bröllopsdag och jag tror vi ska fortsätta med att ta nya bilder varje år. Det är ju sällan man verkligen blir fotad på sånt sätt och bröllopsdagen är ju ett utmärkt tillfälle att ta sig i kragen och göra det :)


  • daniiel

    Ni behöver ju absolut inte ha bröllopskläder på er om ni tar nya foton! Om vi tar nya i år, så kommer vi nog inte ha det. Det var bara förra året när vi lix hade dom. Jag hade dock gått upp massor i vikt och klänningen passade inte riktigt, men vi körde på ändå :P

    Ni kan ju välja precis vilka kläder ni vill. Så länge ni känner er fina :) Och jag tycker inte alls att man bara behöver ha bilder från själva bröllopsdagen, minnen skapar man ju hela tiden, och bilder från er bröllopsdag fast 3-4år senare kan ju om ett par år bli jättefina minnen att ha kvar :)

    Onödigt är det inte om det är något som ni tror att ni kan ha glädje av och tycka är roligt :)


  • daniiel
    Lykka skrev 2013-06-09 11:45:21 följande:
    ja vad ska man göra är nog svårt, usch det vänder sig i magen varje gång jag ser på dem, har försökt ha dem framm och "komma över det" dvs att jag med tiden inte ska bry mig så mycket men det ändras inte, jag hatar dem, vårt förstorade porträtt från fotografen ligger i garderoben, vi har lagt resten i lådan och låtsas som om dom inte finns.

    skulle ni vara intresserade av att se dem? jag kan ju fota dem och lägga dem här om ni vill se?

    daniiel: jag kollade dina bilder och dom är ju jätte fina Glad är ni inte nöjda med dem?
    Så himla tråkigt att höra att ni är så pass missnöjda med bilderna, usch! Du får gärna visa dom, även om jag vet att det inte spelar någon roll vad någon annan säger, om ni inte gillar dom ännu efter 3år, så kommer ni nog aldrig gilla dom.

    Ja, som jag skrev ovan, så är vi inte missnöjda med våra bilder. Vi tycker om dom och har en jättestor förstoring på väggen i vardagsrummet ;) Men, vi valde ändå att ta nya bilder, att skapa nya och fler minnen som ändå rör bröllopet. Det tycker jag att man kan göra hela livet. Och om ni nu är missnöjda med era bilder från bröllopet, så det ju ge er en chans att få nya bilder, som ni är nöjda med, på er bröllopsdag och på så sätt få fina bilder med anknytning till ert bröllop :)
Svar på tråden Jätte missnöjd med bröllopsbilderna. någon annan också?