Inlägg från: dreams come true |Visa alla inlägg
  • dreams come true

    Brudar i närheten av Västervik

    M: dom har ju bara öppet fram till 17.00, så det är för det mesta dagtid som gäller... Skoj med bröllopsmässa! hade också velat gå men sambon jobbar natt hela helgen.
    Om jag ska vara ärlig så skulle jag nog inte ens vilja vara den som ska diska efter ett helt bröllop i en vanlig diskmaskin heller... Tar ju ganska lång tid och är antagligen väldigt mycket disk. Ni har inte övervägt att hyra porslin? Brukar inte gå in sååå himla många kuvert i en diskmaskin, och varje maskin tar 1-2 timmar. Borde nästan ta hela natten att diska undan det.

  • dreams come true

    Dom har öppet ända från morgonen...och så till 17...På Måndagar till 20, men då hade de kurser hela dagen.
    Om inte den andra lokalen är bra så kanske ni ska överväga att hyra porslin ändå? Ni borde ju kunna sälja det ni köpt? Bara tänkte eftersom du skrev att ni gillade lokalen i övrigt...

  • dreams come true

    För min del är det väldigt olika... beror lite på hur sambon jobbar...
    Du får hojta till när du har möjlighet så får vi se om jag kan.
    Får hoppas erat kostnadsförslag blir bra!
    Våra ringar, om vi bestämmer oss för de vi tittat på, skulle gå på runt 6000:- då är det en guldring i vitt guld som delvis är frostad och en vitguldsring med 15 0,01 ct (?) stenar i... superfin. Lite sådär lagom glittrig för min del. Men då har vi som sagt eget guld också..

  • dreams come true

    P: om ni har pengar, ork och lust till det tycker jag att Italien/Maldiverna låter som en alldeles ypperlig idé!
    Angående klänningen har jag inte så mycket  tips. 14 000:- är väldigt mycket pengar. Är du villig att kompromissa? Om inte, och ni har möjligheten att köpa den, så skulle jag nog köra på den. Om du kan tänka dig att tänka om lite så hade nog jag gjort det... Hitta en liknande färdigsydd? Har du kollat klänningar något i butik? Vem vet, du kanske hittar en där! Sedan finns ju Kina alternativet, men min erfarenhet säger att det är lite "vågat" att beställa och att det inte alls är samma kvalitet.

    Idag har jag pysslat med inbudningskorten, så nu är det bara att montera ihop dom!
    Tänkte faktiskt så småningom även börja med festhäftena också. Även att det är tidigt och man inte vet hur många som kommer. Jag gör hellre några för mycket och får det färdigt nu när jag ändå är ledig än att vänta tills vi fått svar på OSA och behöva sitta med det i sommar. Tänker ju att jag bara gör själva "pärmarna" just nu. Innehållet tar vi senare...

  • dreams come true

    M: Hmm...Måndagar har hon själv sagt att hon inte rekommenderar att man sitter där eftersom att hon har kurser och så då. Men tror inte hon kommit igång med allt ännu. Just denna måndag blir det lite tajt om tid. Ska åka och kolla lokalen vid halv nio, och sen blir det ju inte mycket tid kvar då.
    Men jättegärna en annan dag!

  • dreams come true

    Här har vi bokat lokal, (och kock) köpt klänning, kostym, inbjudningarna är halvfärdiga. Hmm...sen vet jag inte om vi gjort så mycket mer. Har dittat och duttat lite på många ställen, kollat lite på ringar, funderat kring mat, filosoferat kring brudbukett osv.

    M: Det skulle kanske kunna funka. Sambon jobbar natt så har lillplutten hemma. De andra två är på dagis/skola. Så antingen tar jag i så fall med honom eller så ser jag om jag kan flörta till mig en barnvakt en stund. Öppnar hon vid 8 då också?
    Har ju inte så jättemycket kvar att göra på inbjudningarna men om inte annat kan jag ju börja skissa på ett festhäfte..

  • dreams come true

    M: När tänker du att du i så fall kommer in till stan?
    Jag lämnar barnen vid 8.20 ungefär, sedan har jag kanske 10 minuters promenad därifrån till Hanna.

  • dreams come true

    P: Oj, inte en aning... sånt där är jag jättedålig på.
    Om man letar lite borde det nog finnas något särskilt program för att göra. Eller kanske någon mall i word?

    3000:- Var ju ett jättebra pris! Lite skillnad från de 14000:- Du skulle få betala i Sverige. Jag satt också och tittade på Kinaklänningar och så i början. Men för min del kände jag att det inte var värt det. Det är ofta som folk verkar få "fel" vara, att klänningen trots måttagningar inte passar ordentligt och att klänningen helt enkelt är sämre gjord. Min kompis köpte klänning från Kina, jättefin! Men med lite småskavanker, och inte alls samma tygkvalitet som på de klänningar jag provat här i Sverige. Kan vara värt att fundera över...

  • dreams come true

    Okej, då var det jag som missuppfattade...
    Det stod "Genom att köpa direkt från tillverkarna runtom i världen och slipper fördyrande mellanhänder vilket innebär att vi kan hålla våra otroligt låga priser." och då antog jag att de beställde klänningen från fabrik utomlands. Finns många butiker som gör så men de skyltar ju inte direkt med det.
    Men då är det ju ett helt fantastiskt pris du fått!

  • dreams come true

    P: men är ju självklart nyfiken på din klänning! Har du någon bild?

Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik