Inlägg från: dreams come true |Visa alla inlägg
  • dreams come true

    Brudar i närheten av Västervik

    Hej hej!
    Vad kul att jag lyckades se ditt inlägg! Här är ännu en Västerviksbrud!
    Med tanke på att "stan" är så stor, så chansen är ju tom stor att vi vet vilka vi är utan att veta om det så att säga
    Vi har tänkt oss september 2011, men har inte bokat varken vigselförrättare eller lokal ännu...

  • dreams come true

    Ah, okej...kikade in på din sida och kände inte igen era namn. Är din blivande härifrån?
    Vart vill ni gifta er och vart ska ni ha festen?

    Vi ska ha borglig vigsel och med stor sannolikhet blir det utomhusvigsel. Ev. så har vi en bekants sommarställe att vara vid, Ett jättemysigt ställe med en stor brygga precis vid vattnet, alldeles ensamt.
    Festen funderar vi på Solbergs udde, men har inte kollat lokalen ännu.

    Färgtema tror jag att vi hoppar över. Känns som att det är många val som ska göras, och många gånger ändrar vi oss.
    Vi är inte så traditionsbundna heller utan gör lite mer som vi vill. kommer antagligen inte duka med "givna" personer vid honnörsbordet, funderar på att låta nära och kära som vi vill ska vara "aktiva" under vigseln få utforma den efter vissa riktlinjer osv.

    Ska försöka hålla hyffsat låg budget också, om det nu är möjligt när det handlar om bröllop. Men känns som att jag inte vill lägga hur mycket pengar som helst på EN enda dag.

  • dreams come true

    MartinaRickard: Tror inte det är så dyrt att hyra stallet. Men har för mig om att man måste vara ute senast klockan 2 eller något sådant. Vet inte om man måste ha städat då eller ej.. Lite trist. Men skriv gärna här när de hört av sig! Alltid kul att få lite uppslag!

  • dreams come true

    moonlightgirl: Vi kommer nog att köra mycket på vad vi känner för... med ett visst mått av vad som finns till ett bra pris invägt. Men det är fortfarande långt kvar, och med mitt kontrollbeteende skulle jag tro att vi snart är inne i ett "färgtema" i alla fall.

    Luz de mi vida: Vi tänker vigsel 17 september, skickar inbjudningar april/maj och har osa 1 augusti tror jag. Ganska långt tid, samtidigt så känns det skönt att få iväg dom sedan och så har folk lite tid på sig. Känns inget kul att skicka dom mitt i semestertider.

  • dreams come true

    Jag åker till Linköping i helgen för att prova klänning. Har hittat en här på BT som jag verkligen gillar, men ska prova lite i butik också.
    Egentligen är det inte särskilt smart att köpa nu då jag ff ammar och inte har koll på mjitt bystmått om ett år (såklart). Får se om jag vågar chansa eller hur jag gör.

    Just det, du undrade ju om catering. Sök på Birgittas Godbitar så får du fram en tjeja som håller till i Gamleby. Bra priser och god mat. Åt en kall buffé som hon gjort på midsommarafton. Toppengott!
    Ringde och pratade med henne och runt 125:- pp kostar en buffé. 25:- pp för potatis-, pasta- och grönsallad (om man vill ordna resten själv) + att man kan hyra porslin som bara behöver sköljas av sedan för hon ordnar diskning av det. Hur bra är inte det?
    Vi är dock mest sugna på serverad 3-rätters. Men har inte bestämt oss helt och fullt ännu. Är ju lite mer planering kring det...

  • dreams come true

    moonlightgirl: Har hittat en klänning här på köp och sälj, så det är hos en privatperson. Vet att det finns ett par brudbutiker i Lkpg men har inte tittat upp det närmare ännu. Ska göra det ikväll tror jag. Men borde väl bara vara att söka på internet...

    Har för övrigt i dag gjort första "provet" av ett inbjudningskort. Skoj skoj, om än tidigt...

  • dreams come true

    Nu velar och ändrar och har vi oss igen..
    Hade ju bestämt september nästa år. Men det är ju bara så där mittemellan. Inte sommar, inte höst...
    Så nu går tankarna till antingen ett senare datum (Okteober/November) eller ett tidigare datum (Juni). I Juni är det helt klart enklast att ordna vigsel då man kan vara utomhus, dock känns det som att middag och sådant blir lite "tråkigare", mer åt sommarbuffé-hållet. Oktober/November känns mycket svårare att hitta lokal att vigas i, men bjuder ju på så många roliga möjligheter när det gäller mat! Finns hur många roliga höstmenyer som helst man kan göra!

  • dreams come true

    Var och tittade på ringar idag förresten, hittade en SÅ fin! Dessutom till ett bra pris, 3500:- Kan det bli bättre?

  • dreams come true

    Moonlightgirl: Gå ner och kolla på Herberts Guld och Silver. Dom har egen tillverkning och du kan då beställa precis hur du vill, vilket fantastiskt nog ofta dessutom blir billigare! Den ringen jag tittade på var från deras egen tillverkning. Och den skulle kosta lika mycket som den mannen tittade på som till skillnad från min var helt utan stenar. Var ju en sväng till Linköping igår, behövde aldrig åka till den där tjejen som sålde sin klänning, för den FÖRSTA klänningen jag provade på Bröllopshuset satt helt perfekt. Och även den till ett jättebra pris. Så nu kan även klänning bockas av i att-göra-listan! Dom hade 20% rabatt på sina klänningar så den gick på fantastiska 1600:- Kan varmt rekommendera att gå till Bröllopshuset i Linköping. Jätttegoa tjejer som hjälpte mig!

Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik