Inlägg från: RockTroll |Visa alla inlägg
  • RockTroll

    Boråsbrudar 2011

    Förresten...ni som bokat/ska boka tid för hår eller smink vart gör ni det?

  • RockTroll
    Aasa81 skrev 2010-12-11 20:22:00 följande:

    Jag har varit runt till lite olika frisörer och bett om prisuppgifter. B2 barbershop tar 2200 (smink+håruppsättning.) Bond 2995kr. Kings Love Queen 1200kr/timme. Vivåga 2395 kr. För mig lutar det år B2 barbershop. Har dessutom hört att de ska vara riktigt bra.


    Jag försökte ringa dit och boka tid och dom skulle ringa upp mig men ringde aldrig. Dålig stil! Ska ändå försöka prata med dom för har hört mycket bra om dom med.
  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-12-29 09:11:00 följande:
    Jag tycker det är konstigt att de säger "kom tillbaka i mars", de borde ju passa på att få en kund tycker man. Man vill ju gärna ha sånt avklarat när man har bestämt sig.
    Blommor ska iaf jag beställa från Buketten, jag var inne där för ett par månader sen redan bara för att fråga lite, hon kunde ta min beställning redan då, eller så kunde jag komma tillbaka senast ett par veckor innan. Nu vet jag nog vad jag vill ha så ska nog dit snart o beställa utan att känna mig "dum" för att vara "för tidig". Solig
    21 maj 2011
    Tokigt av frissan. Jag har nu bestämt mig för att göra håret själv och bara locka det lite istället för att vela med frisör hit och dit.

    Bukett blir nog att boka hos blombutiken på göta, vet inte vad den heter men vi flyttar snart och kommer bo nära den så det blir smidigt :) Jag ska ändå bara ha en liten rosbukett utan något speciellt.
  • RockTroll
    Fossing77 skrev 2011-01-04 16:09:23 följande:
    wedbergs :) dom har bra priser i vanliga fall.. berätta gärna vad de tar för buketten sen :) jag är ute efter nåt i den här stilen.


     Ja just ja det hette dom :) jättefin bukett. Lär kika in där och kolla priser så fort vi flyttat.
  • RockTroll
    chriss82 skrev 2011-01-06 20:22:18 följande:
    Angående blommor har jag fått tipset att Blomsterdesign på Trandared är bra och även Villastadens blommor. Men har inte börjat kika än, så jag vet inte.

    Håller för fullt på med våra inbjudningar. Fy vad jag har ägnat mycket tid åt hur de ska se ut. Nästan så jag önskar jag hade beställt färdiga. Men nu är papper, band o stämpel inköpt. Hoppas det färdiga reslutatet blir bra. Ska köra på samma design till festprogram.

    Vad händer mer...... Har börjat spana på ringar. Skrev ju i din andra tråd RockTroll om Solvind. SÅ fin ring. Var inne o provade den och föll direkt. Men ska bege mig till guldsmedjan o se vad de har att erbjuda. Hade varit kul o designa sin egen ring.
    Den 17/1 öppnar brudbutiken på Brämhult igen. Har längtat efter att få åka dit igen och prova fler klänningar. Har sett en på Nixas hemsida som jag tycker mycket om. Hoppas hon har den hemma så jag får prova den.

    Fossing: Superfin bukett. Hjärterum ska läggas till listan vilka butiker jag ska besöka.
    Ja visst är den ringen fin Tyst 

    Åh har butiken på brämhult nixa, perfekt då jag hittade en på hemsidan häromdagen jag hade velat prova Glad har knappt tittat på klänningar men jag är inte ute efter en typisk brudklänning då vi bara ska ha ett litet intimt bröllop så har nog ingen jätte panik. Vilken är det du vill prova?
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll
    chriss82 skrev 2011-01-09 18:14:19 följande:
    Vi har  bokat Ellagården.

    Var på Hedens Guld i Göteborg igår och tittade på Solvind. De har 25 % rabatt nu på Schalins ringar så den skulle kosta 10300 kr. Runt 13000 ordinariepris. De som äger butiken har designat en ring som är väldigt lik Solvind, men lite nättare och med 2 extra stenar på sidan. Eftersom dom gjort designen, kostar den ca 9200 kr (minns inte exakt). Man betalar inget extra bara för det är ett visst märke. Priset är ett erbjudande de har fram till mitten av februari. Annars kostar den 10100 kr. Infogar bild på den. Tänkte lite på dig RockTroll :)


     



     


    Söt du är Glad får se om ekonomin tillåter det denna månaden men tack för tipset. Den var JÄTTEFIN.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll
    Fossing77 skrev 2011-01-17 12:43:44 följande:
    Nämen! Det där låter inget vidare. Hoppas det vänder snart. :)
    Vilken lokal och bageri hade ni hoppats på? Jag har mejlat runt till bagerier här i Borås som har hemsida men inte fått svar från någon alls, vilket jag tycker verkar jätteskumt. Gullkragen har en länk med sina moussetårtor, som verkar väldigt goda. :) Man kanske måste ta sig dit ner och prata med dem.
    Jag bor precis vid gullkragen och det är farligt för figuren haha Tungan ute dom är supertrevliga där och vi brukar både köpa bröd och fika där allt för ofta haha.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll
    Tinzi skrev 2011-04-08 21:09:59 följande:
    Tja du, vet jag inte, man skall tydligen få en som är ledig bara ...känns sändå skumt! måste ringa och kolla upp detta igen känner jag!

    Nu gifter vi oss inte förens Maj 2012 men jag hänger gärna på här ändå :) Vi skall boka av Olsfors kyrka och gifta oss utomhus istället har vi just beslutat, har bokat Gesebols bygdegård, men skall eventuellt gifta oss i Omega stugan i olsfors istyället (vi bodde i Olsfors förr) nu mera i Sandared. Någon som har tips på andra bra lokaler som är ganska nära kommunala medel? 
    2 mån innan stämmer när jag pratade med kommunen. En och en halv månad kvar för oss så ska boka vigselförrättare snarast. Måste bara få vigselbeviset och få en tid i stadshuset så sen kan vi boka förrättaren. För oss är valet inte så viktigt i och med att vi bara ska ha en 2 min vigsel men annars kan jag förstå att det känns lite vemodigt att inte kunna välja. Till oss sa dom att den som är ledig för dagen sköter vigseln och att man inte kan välja.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll
    Tinzi skrev 2011-04-13 11:54:34 följande:
    oki, även om man inte skall gifta sig i rådhuset/stadshuset utan utomhus? vart ringde du?
    Det gällde även utomhus, att vigselförrättaren som jobbar den dagen får uppdraget. Vi skulle först gifta oss utomhus så frågade även om det då. Jag ringde Mona samuelsson som nämns här http://boras.se/kategorisidor/familjochomsorg/familjochomsorg/borgerligvigselochbegravning.4.63fbc1fa126f45b1ad7800076196.html 
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll
    Loche skrev 2011-04-18 09:37:07 följande:
    Nu har vi bokat borgerlig vigsel, nästan tre månader i förväg. Vi vill vigas på annan plats än stadshuset och skulle få besked om detta från vigselförrättaren inom en vecka. När man vigs i stadshuset får man inte välja tid hur man vill heller, senaste tiden är 13.30 på lördagar, men eftersom vi ska vigas på annan plats fick vi komma med önskemål om tiden,,, skönt det. :)
    Jag passade åxå på att fråga om vigselförrättarna i allmänhet vill hålla enbart den korta ceremoni som är själva vigseln eller om dom kan tänka sig att "lägga ut texten" lite och det skulle inte vara några problem fick jag till svar. :)
    Det märkte jag också idag när jag skulle boka stadshuset. Vi vill gifta oss vid 16 tiden så bara att börja leta vigselförrättare, plats och någon som kanske vill spela eller något...6 veckor innan. Liiiite stressigt.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll
    Mirjami skrev 2011-04-19 08:25:15 följande:
    Vackra platser. Annelundsparken... hmmm... Vi hade tänkt att fotas vid Torpa nämligen, men jag kände det var lite lång bort så vi pratade om Stadsparken, men vår bröllopsplanerare, Jenny Nordh, berättade att risken är där att det är mycket folk och mycket skräpigt så hon tipsade oss att ha alternativ. Själv fotades hon i Ramnaparken. Men nu gav du mig idén om Annelundsparken! Det är ju så fint där precis utanför Annelundsvillan, vid fontänen och så bla. Vattentornet är också vackert, vet folk som fotats där :)
    Vad fint det såg ut vid vattentornet Glad där ska vi nog fotas, har aldrig varit där innan så får ta en promenad förbi och kolla någon dag. Blev förresten stadshuset för oss bara tur att det gick att boka om allt annat.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll
    chriss82 skrev 2011-05-27 05:27:16 följande:

    Imorgon är det den stora dagen. Vaknade tidigt idag och kunde absolut inte somna om. Min dotter har sovit oroligt så jag har blivit väckt många gånger. Tänker mycket på allt just nu och det har börjat bli ganska nervöst.


    Idag är jag ledig från jobbet, fast har massor på schemat. Ska bla fixa till mig med färg o form av ögonbryn och göra naglarna. Sen iväg o träffa barnvakten och bestämma allt kring det, sen upp till Ellagården och lägga en hand på dukningen och kolla ljud o blid. Hämta ringarna idag också. Synd att glömma dom ;) Ska även försöka hitta ett fint paraply så man är förberedd om det skulle komma en skur när vi går ut från kyrkan.


    Måste ju prova klänningen en gång till bara för att se så allt fortfarande sitter som det ska :)


     


    Längtar så mycket till imorgon. Den dagen jag har planerat så länge. Lite mer än 11 månader sedan jag friade en solig dag i juni. Imorgon blir jag FRU :D


    Lycka och Fait har lisbets dahl paraplyn dom är superfina :) lite dyra i mitt tycke då vi har ett litet bröllop så jag ska och köpa billiga fina idag hade jag tänkt. Jag var super orolig att det ska regna när det ska fotas men på smhi och yr ser det ut att vara uppehåll *puh*  Vi är visserligen gifta redan kl 13.30 så jag behöver inte tänka på paraply så värst länge.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll

    Vi hade en helt underbar dag men det var superkallt. Vi fotades vid vattentornet men där uppe blåste det riktigt kallt så blev inte så många bilder. Får se vad svägerskan lyckades skramla ihop. Som tur är regnade det när vi var inomhus och det var uppehåll så fort vi gick ut. Lyckades vi timea riktigt bra. Kan rekomendera brölopssvit på grand med, vi hade det riktigt mysigt.


    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll
    chriss82 skrev 2011-05-29 17:19:04 följande:

    Åhhh vilken perfekt dag vi hade igår. Helt magiskt. Håller med föregående att det var kallt att fotas ute. Men vi hade uppehåll och befann oss på Rya åsar och sen på Ellagården, så det blåste inte iaf. Vigsel och fest va över våra förväntningar. Natten tillbringade även vi på Grand. Tydligen många brudpar där inatt. Njöt av den goda frukosten i lugn och ro innan vi åkte hem.


    Jag är så lycklig och glad att vi fick en minnesvärd dag och jag kände mig verkligen som en prinsessa :)


    Vi njöt också av den goda frukosten på sängen. Den var betydligt bättre än välkomstbrickan man fick i mitt tycke.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll

    Här är en till importerad boråsare. Flyttade hit från Göteborg när vi blev less på kriminaliteten i vårat område och så är mannen boråsare så det var ett enkelt val.

    Djurparken besöker vi också ofta Tyst bra att låta dottern springa av alla sin överskottsenergi haha.


    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
  • RockTroll
    Aasa81 skrev 2011-06-10 07:05:28 följande:
    Jag är oxå Norrlänning...fast från Luleå:)
    Jag är också norrlänning...från Kaix.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
Svar på tråden Boråsbrudar 2011