Inlägg från: Lillaplopp |Visa alla inlägg
  • Lillaplopp

    Juni 2011 del 2

    Här är en till som ska gifta sig i juni 2011, närmare bestämmt den 11/6 2011. Vårt bröllop är hemligt och kommer att vara så fram tills inbjudningarna går i väg.  Vi viger oss på en mindre ort i Skåne och festen kommer att hållas i vår trädgård eller hos min mormor & morfar.

    Följande är klart
    - kyrkan
    - festlokal
    - min klänning

    Nu inom det närmaste ska vi kontakta prästen/prosten vi vill ha, en familjepräst.


  • Lillaplopp

    Thulan85: Jag har lite samma funderingar och tankesätt som du att sprida ut kostnaderna under hela planeringen. Som fotograf tänkte vi be en kusin om hon vill fota oss. Hon tog jättefina bilder på mig och mina systrar i våras när mina föräldrar hade 25- årig bröllopsdag.  Hon är billig, bra och personlig och det tycker jag om.

  • Lillaplopp

    Vi har börjat tvekan ang vårt val att ha festen hemma i trädgården men jag finner inga bra alt just nu. Måste nog ta och kolla igenom detta ordentligt mycket snart. Vi vill ha en lite festlokal gärna med personal men samtidigt vill vi inte ha en stel fest med bordsplacering utan ha buffé.  Bör inte kosta en förmögenhet heller.

    Ångest , panik osv.

  • Lillaplopp

    Tiara och halsband är bestält och betalt, kommer om någon dag.

    Mailade om offert på ett gästgiveri i går men har inte sått något svar än. Ska ringa dem på lördag om de fortfarande inte har svarat då. Vi är jätte intresserade av att ha vår middag där. Jag har tidigare ätit där och det är super mysigt. Lokalen ligger bara ca 2,5 mil från kyrkan så det är perfekt enligt mig.

  • Lillaplopp

    Nu har vi bokat festlokal. Vi har bokat två rum på ett gästgiveri i närheten där vi bor så vi kan ha vår intima middag med mingel till tårtan. Vi kommer inte ha någon dans utan endast mingel.

  • Lillaplopp

    Vi har valt att hålla tyst om att vi har bokat både kyrkan och lokal. Vi har tidigare talat lite smått med familjen om att gifta oss 11 juni 2011 men de vet inte att vi har planeringen klar. De ska få veta allt när inbjudningarna kommer ut i feb, lagom till alla hjärtans dag.

  • Lillaplopp

    Här ligger planeringen också på is för tillfället  men har satt upp mål om att gästlistan, menyförslag och inbjudningskort ska vara klart till v 50.  Vi har tänkt och beställa injudningskorten kring jul och skicka ut dem till alla hjärtansdag.

  • Lillaplopp

     


    May2010 skrev 2010-10-16 21:46:10 följande:
    Vi gifte oss spontant i tisdags så jag hoppar av denna tråd! 

    Grattis May2010!

  • Lillaplopp

    Jag kommer inte heller bya efternamn då jag bytade det när jag var 18 år. Jag är nästan helt ensam att heta mitt efternamn, endast jag i släkten som heter det.

  • Lillaplopp

    Hej alla!

    Ja det börjar närma sig för oss. Knappt 7 mån kvar.

    Hos oss arbetats det just nu hårt på menyn till middagen. Vi ska ha två rätter + tårta.

    Just nu är förrätterna; Toast Skagen, kavling med ostar, soppa eller gravad oxfilé

    Huvudrätterna: Hjort, fläskfilé med hasselbackspotatis eller lammfilé med råstektpotatis.

    Tårta: Hallon/mörkchoklad tårta eller passionsfrukt

    Jag tycker att det är jättesvårt att få ihop en bra meny. Vi kommer dessutom ha någon/några som kommer få special mat pga av allergier osv.

    Annars börjar det bli hög tid för att kolla ut våra inbjudningskort, både till dem som ska på middagen samt de som endast ska bjudas till kyrkan.

    Det är mycket som ska fixas men det är kul att planera.

Svar på tråden Juni 2011 del 2