• Thulan­85
    Äldre 17 Aug 15:40
    11291 visningar
    95 svar
    95
    11291

    Juni 2011 del 2

    Vår tråd stängdes visst av igår så jag tänkte att jag startar en ny. Så alla junibrudar - häng på här!

  • Svar på tråden Juni 2011 del 2
  • Thulan­85
    Äldre 17 Aug 15:47
    #1

    Imorgon åker vi till Turkiet, ska bli så skönt att komma bort en vecka och bara slappna av.

    Började med innehållet i festprogrammet igår, en aning tidigt kanske, men jag tycker det är så kul att fixa så jag har redan gjort 16 sidor=) Finns ju hur mycket ideer som helst här på BT.

    När vi kommer hem måste jag börja leta efter ring. Ska troligtvis designa en egen på samma ställe som vi gjorde våra förlovningsringar och jag vill helst ha den klar innan året är slut för att dela upp kostnaderna lite.

  • Thulan­85
    Äldre 18 Aug 12:06
    #2

    Vart har ni tagit vägen tjejer? Hoppas att ni hittar hit snart. Nu är väskorna packade och om några timmar lyftar planet mot Side. Jag som är inne i ett riktigt bra bröllopsflyt nu och får massa gjort inför bröllpet, känns nästan lite tråkigt att åka iväg men förhoppningsvis håller lusten och orken i sig tills jag kommer hem.

    Ha en skön vecka!

  • May201­0
    Äldre 23 Aug 22:02
    #3

    Jag hänger på den här tråden så länge. Vårt bröllop blev uppskjutet pga att vi ska ha barn om några veckor. Därav datumet i mitt namn. Men jag tror juni nästa år blir ungefär lagom - får se när det närmar sig. Vi har ju redan gjort all planering en gång, så vi kanske använder den igen bara. eller så gör vi något helt annat, får se. vi har ju ringar, och massa papper till kort, placeringskort osv. brudkrona, kan säkert ta samma cateringställe och lokal igen. klänning har jag också fast den ska min kompis hjälpa mig att sy om lite. 

  • wiii
    Äldre 24 Aug 11:47
    #4

    Jag hoppar på också. Gifter mig 18/6 nästa år :)


    Lokalen är bokad, och vi vet antagligen vilken vigselförättare vi vill ha. Så mycket längre har vi inte kommit än. Tänkte dock gå på Wapnös bröllopsmässa i oktober och kika lite, och kolla klänningar när rean kommer igång, så borde väl bli i oktober eller så också!

  • nsdtr
    Äldre 24 Aug 11:54
    #5

    härligt med en ny tråd, gifter oss 4/6

  • Northe­rnTrek­ker
    Äldre 26 Aug 11:44
    #6

    Perfekt! Hänger med här jag också! Bröllop planeras den 18/6 uppe i norrland!

  • BangBa­ng
    Äldre 26 Aug 15:41
    #7

    Lokal, kyrka och såklart datum (28/5)är bestämt. Hittade ringen härrom dagen men damn va dyr... 18000:-, det är ju för fasen ett rån, eller??
    Vill ha en vitguld med dubbla rader stenar ca 4-5mm bred. Måste det verkligen kosta så mycket då?? Trodde ärligt att min prins skulel sätta i halsen när jag kom hem o berättade

  • Thulan­85
    Äldre 26 Aug 17:18
    #8

    Kul att vi är några stycken!

    Kom hem från Turkiet igår, synd bara att inte solbrännan kan hålla i sig fram till bröllopet;) Dessvärre fick jag med mig något turkiskt virus hem för jag har blivit supersjuk. Så det blir till att vila från bröllopsplaneringen i några dagar till. Passade på att besöka en stor guldsmedsbutik i Turkiet där jag fick prova olika typer av ringar men olika typer av diamanter. Så nu har jag bestämt mig för att det blir en solitärring med en prinsesslipad diamant, det var kärlek vid första ögonkastet;) De slipade dessutom upp våra förlovningsringar och rengjorde dem så nu ser de ut som nya ut.

    Hur ser era förlovningsringar ut?

  • daydre­amer
    Äldre 2 Sep 17:24
    #9

    Vi gifter oss 18/6-2011 och det blev bestämt idag!!!


    Jag är helt sprattlig och det verkar vara så mycket jag inte vet om bröllop.


     


    Thank god för bröllopstorget!

  • Thulan­85
    Äldre 2 Sep 23:43
    #10

    daydreamer: Vad roligt! Var ska ni gifta er någonstans?

Svar på tråden Juni 2011 del 2