• Villemoa

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Ingis: illa har jag inte mått sen juni, som tur är! Jag har det dock lite jobbigare med foglossningen.

    Det gick bra hos bm. Som jag misstänkte var järnvärdet lågt, 107, så nu måste jag verkligen börja med tabletterna. Det ser jag inte fram emot, speciellt om de bråkar med magen. SF-måttet låg lite under kurvan så jag ska tillbaka till bm om två veckor igen. Är det fortfarande under kurvan skickar hon en remiss för ett TUL tidigare än det vi har inbokat 20 september. Jag tror ju att den här bebisen är liten också men jag tror att hon kommer vara lite större än Moas 2,4kg. Hoppas verkligen att bebisen inte är för liten så att det måste bli kejsarsnitt. Det är det jag är lite orolig för nu.

  • Villemoa

    Ja just det, angående foglossningen så rekommenderade hon mig att kontakta sjukgymnast. Det är ju synd att jag ska vara så jäkla envis och tro att "jag klarar mig, det blir nog bättre". Man kan ju gå på gratis föreläsning hos sjukgymnast när man är gravid för att lära sig mer om bäckenbesvär men det vet jag allt om. Det jag behöver är att få tips om övningar för just mina problem, kanske också en krycka eller två när det är som jobbigast. Får nog ta och ringa dem....snart....eller nåt....

  • Villemoa

    Flamman: vad bra att flickorna får den modersmålsundervisning de har rätt till men typiskt att det ska drabba nån annan istället. Rektorn bryter mot lagen när han drar in för de andra barnen!! Och han ska kalla sig modersmålssamordnare....

  • Villemoa

     


    Heloise skrev 2010-08-26 12:58:07 följande:
    Ok har hittat sjukgymnaster, ett privat men landstingsanslutet rehab center, ska ringa dem på en gång, eller ja om 3 minuter när deras lunch är över. Det kostar 100kr/45min och de har akupunktur, måste bara höra om de gör akupunktur på gravid med foglossning .-D

    Det låter ju bra. Ska kolla om den kliniken som ligger i centrum där jag bor också har akupunktur på menyn. Ska kanske ringa dit till att börja med och sen se vad de rekommenderar för lilla mig.

  • Villemoa

    Heloise: nä, 200 spänn i veckan fram till BF är ju lite väl saftigt! Kanske man inte behöver akupunktur hela vägen fram till BF, det kanske ger med sig efter några gånger!

  • Villemoa

    Blommis: det var tamejfan det DUMMASTE jag hört!!! Stackars passionsgubben som ska sitta och genomlida polisförhör på sin lediga dag när han ens inte gjort något fel!!

  • Villemoa

    Fru sy: glömde ju säga det förut, vad BRA att du stannade hemma!! Vila brukar göra så man mår mindre illa men det är ju inte lätt att vila när man har ett jobb att gå till.

  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-08-26 17:33:14 följande:
      Tack, du tar bort mitt dåliga samvete lite har märkt att jag mår mindre illa när jag kan vila. Kommer jag må som jag gjorde igår förstår jag inte hur jag skall kunna jobba. Hoppas att armbanden hjälper!

    Det där samvetet vet jag allt om! När man jobbar som vi gör finns det med en dygnet runt. Hjälper inte armbanden ska du kräva att få receptbelagda tabletter för de hjälper, de och en-två veckors sjukskrivning gör att man hinner vänja sig vid dem och samtidigt vila. Det viktigaste som finns just nu är bebisen i magen och du!

  • Villemoa

    Här dröms inga sexdrömmar heller, mest knasiga drömmar som jag ibland vaknar av. Tur att jag inte kommer ihåg dem sen!

    Daa: *fnissar åt din dröm*

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans