• Villemoa

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Flamman: blir alldeles tårögd när du skriver så där om Moa! Vaddå gravidhormoner....

  • Villemoa

    Fru sy: usch, vet hur det känns att må illa! Det är inte lätt att ha lektion när man mår så dåligt för det enda man tänker på är just det. Prova åksjuketabletter eller åksjukeband. Hjälper inte det så kanske de på kliniken kan skriva ut Lergigan som jag fick. Visst var det så att du skulle till dem först innan du ska till bm på mvc? Ang föräldrarnas besök: ska du inte berätta ändå hur det ligger till? De lär ju märka att du inte mår bra och så slipper du hålla masken och må dåligt samtidigt. Självklart respekterar jag att ni vill vänta, tänkte mest på hur du mår just nu. Kram på dig!

  • Villemoa

    Ja Fru sy, kolla så att de tabletter eller band du köper passar för gravida. Hoppas så du slipper illamåendet!! Det är näst intill omöjligt att funka normalt annars! Fattar inte hur jag fick ihop det i våras! :-O

  • Villemoa

    Nä det förstår jag! I början på en termin brukar ju sjukdomar och förkylningar florera så i värsta fall kan man ju "skylla" på det så att säga. Tycker absolut du ska stanna hemma om det inte blir bättre, du är viktigast just nu! Fru sy skrev 2010-08-25 21:21:52 följande:


    Ska kolla det på apoteket. hade det gått några veckor på terminen hade jag kanske varit hemma imon eftersom jag inte känner mig pigg annars heller med huvudvärk och så. Men man vill ju inte sjukanmäla sig redan första veckan, det känns inte bra. Men får se imon, mår jag som ikväll blir jag kanske hemma.
  • Villemoa

     


    Norrskensflamman skrev 2010-08-26 09:08:35 följande:
      Låter alltför bekant. Och "din beräknade väntetid är 37 minuter" Har fått svar från Supporten att mest troligt beror det här med osynligt galler och pres. på att vi inte är plusmedlemmar. Och att plustjänsterna inte är helt fria ännu.Så jag säger som Villemoa, tills dess den tjänsten blir fri så är mitt galleri osynligt. Vilka av er finns på Facebook föressten?

    Jag fick också samma svar från supporten. De skrev att plustjänsten inte är helt fri ännu och "...det kan mycket väl ha med det att göra". Kan mycket väl, alltså vet de inte helt säkert. De får väl forska i det istället för att anta, vad är annars en support till för?! Det skrev jag till dem också.

    Jag finns på Facebook!

  • Villemoa

     


    Heloise skrev 2010-08-26 09:17:35 följande:
    Men herregud, först får jag vänta i typ 45 minuter, sen kommer jag fram till en nisse som itne kansvara på mina frågor och han säger att en handläggare ska ringa upp mig. Jaha ringer handläggaren senare idag då? Undrar jag, nää inte alls kanske imorgon men troligtvis i början på NÄSTA VECKA, men herregud hur jävla svårt ska det vara? Allt ajg vill veta är vilken årsinkomst jag ska ange? Den jag haft när jag studerat, den jag hade innan, en mix? Miffon!!

    Maila till dem, de är mycket snabbare på att svara via mail än telefon! Kom ihåg att maila ditt personnummer också så att de kan svara specifikt på din fråga. Det har jag fått till svar när jag mailat dem utan pers.nummer. Jag förstår mig inte på FK. Ofta är det så att den man frågar inte kan svara på frågorna eller så får man olika svar av olika handläggare på samma fråga.
    Att man sen har köplats hundrasjuttielva varje gång man ringer är helt oacceptabelt!! Jag ringde i måndags och hade väntetid på 27 minuter, jag knappade in att jag ville att de skulle ringa upp mig. Inte tänker jag sitta en halvtimme i telefon och vänta!!

  • Villemoa

    Hvidis: vilken tajming med lilla tanden nu när dagis har börjat

    Ingis: Moa brukar bara ha nappen tills hon somnat. Så fort hon däckat slutar hon suga och antingen spottar hon själv ut den eller så tar vi ut den. Frampå morgonkvisten brukar hon vakna till och vilja ha nappen.

    Blommis: jag var också in i tråden igår och följde med spänningen förlossningen som var på G. Man blir ju helt exalterad och då känner jag henne inte ens! Jag håller mig dock bara till smygläsning

  • Villemoa

     


    Heloise skrev 2010-08-26 09:30:49 följande:
    Jag får prova maila, det är ju ganska viktigt att min SGI bli rätt, ska jag ta förra årets årsinkomst så är den ca 80 000kr lägre än innan jag började plugga, rätt stor skillnad... men de senaste 6 månaderna skulle duga bra de med, för jag har jobbar arslet av mig i sommar, men nä det var för svårt att svara på, han sa låt ditt jobb fylla i... Jo men alltså det fattar ajg oxå, men det kommer inte heller att fatta för det står bara jan-dec och inte vilket år etc

    Så klart att SGI:n är viktig, man vill ju ha så hög som möjligt! Det är ju bättre att han hade sagt att han inte hade nån aning istället för att bara svamla till med nåt svar. Det är ju det man blir sur på!

  • Villemoa

     


    Fru E skrev 2010-08-26 09:36:33 följande:
    Heloise-tom csn är snabbare än fök Daa-kan inte sluta tänka på att ni har två små liv i magen  

    Ja och csn brukar ju inte vara så särskilt snabba så det säger allt om FK!

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans