• mamabl­ues
    Äldre 13 Aug 14:18
    18338 visningar
    106 svar
    106
    18338

    Brudar 23:e oktober

    Såg att någon tog detta som förslag så då gjorde jag det! Hoppas ingen tar illa vid sig bara. Men det verkar som vi är några som gifter oss samma dag å det är alltid kul att hitta varann!!

    Känner att jag börjar bli väldigt stressad nu inför bröllopet å man har en känsla av att man glömt något hela tiden, är jag ensam om det?

    Samtidigt så är jag ganska lugn...haha...förvirrad? Jag? Näää....

  • Svar på tråden Brudar 23:e oktober
  • mamabl­ues
    Äldre 24 Aug 23:52
    #51
    Oktoberbrud2010 skrev 2010-08-24 21:33:51 följande:
    Hindersprövningen har äntligen kommit, så då kan man bocka av det...Och idag har vi fått gjort lite. Har provat ut min vigselring. Det blev inte Schalinsringen i mitt bildgalleri, för den passade inte alls ihop med min förlovningsring visade det sig. Men jag hittade en jättefin, som dessvärre inte finns på bild. Det är guldsmedsaffärens egen design, men de verkar inte sälja den online. Sen har jag bokat hotell i 2 nätter, natten före bröllopet sover jag och tärnan där och på bröllopsnatten blir det naturligtvis min man jag delar rummet med...   de var så schyssta de har gett oss ett finare rum till samma pris som man får ett vanligt rum. Och så kommer de sätta in blommor och choklad på rummet till bröllopsnatten!  Plus att jag har bokat tid för att avlägsna vårt preventivmedel. För vi tänker försöka att växa som familj redan från början... Imorgon ska jag ta hand om cateringen. Det är i senaste laget, hade tänkt att gjort det förra veckan, men den föll ju bort av förklarliga skäl. Mår sååå mycket bättre nu när jag har fått rätt antibiotika!Nu håller jag på att bestämma mig för en bolero, funderar på antingen en i fuskpäls eller en i taft.  Vill absolut inte visa mina gäddhängsarmar. Och det kan ju faktiskt vara rätt kallt i slutet på oktober, har blivit en riktig liten kylklamp som fryser för minsta lilla..
    Å vad mysigt att börja planera barn med Jag har räknat ut att jag har ägglossning runt den 23:e hahaha! Men här ska det inte planeras mer barn på ett tag. Lycka till med bebisverkstan

     


    Jag vill med ha en bolero fast av anledningen att det kan bli lite kyligt. Ska kolla i nästa vecka efter tyg eller fuskpäls. Sammet hade vart jätte fint men svårt att få tag på snygg sammet!! Inte svårt alls att sy faktiskt så kan du sy så sparar du några hundralappar!!

  • Oktobe­rbrud2­010
    Äldre 25 Aug 09:31
    #52

     


    mamablues skrev 2010-08-24 23:52:19 följande:
    Å vad mysigt att börja planera barn med Jag har räknat ut att jag har ägglossning runt den 23:e hahaha! Men här ska det inte planeras mer barn på ett tag. Lycka till med bebisverkstan   Jag vill med ha en bolero fast av anledningen att det kan bli lite kyligt. Ska kolla i nästa vecka efter tyg eller fuskpäls. Sammet hade vart jätte fint men svårt att få tag på snygg sammet!! Inte svårt alls att sy faktiskt så kan du sy så sparar du några hundralappar!!

    Tack!


    Tror jag får hålla mig till att köpa en bolero. Skulle jag sy den så skulle alla gäster tro att de var på maskerad. Jag kan på sin höjd sy fållar på gardiner. Fast man ska inte titta nära på dem.  Min raksöm blir liksom inte så rak...  :-P  I mitt fall borde det kallas vågsöm....


     

  • mammab
    Äldre 25 Aug 16:01
    #53

    Jag har bokat hotell nu till bröllopsnatten!


    blev på stadshotellet här i västerås. i deras 2 rums svit, dom skulle ställa upp skumpa, frukt, choklad och blommor på rummet!


    vi får tidig incheckning så jag och min tärna kommer kunna bli i ordning gjorda där. och sen utcheckning vid 18 på söndagen så vi kan ligga å dra oss hela dagen! hehe


    längtar verkligen! ska bli så skönt, älskar att bo på hotell, hehe..


  • mamabl­ues
    Äldre 25 Aug 22:51
    #54
    Oktoberbrud2010 skrev 2010-08-25 09:31:33 följande:
      Tack! Tror jag får hålla mig till att köpa en bolero. Skulle jag sy den så skulle alla gäster tro att de var på maskerad. Jag kan på sin höjd sy fållar på gardiner. Fast man ska inte titta nära på dem.  Min raksöm blir liksom inte så rak...  :-P  I mitt fall borde det kallas vågsöm....  
    Hahaha...nytt uttryck! Man syr faktiskt sömmar på boleron som inte syns :P
  • Oktobe­rbrud2­010
    Äldre 26 Aug 01:34
    #55

    Idag blev det också en del gjort.

    Har bokat cateringen till bröllopslunchen.  (måste fortfarande boka catering till festen på kvällen)

    Vi har pratat med vår präst, så nu har vi bokat tid för vigselsamtalet. Ska bli så roligt att träffa min BMs kusin igen!

    Jag har köpt en bolero, så nu blir det att vänta på att den ska anlända! Bild finns i mitt galleri.

    Och så har jag bokat hotell för oss när vi ska till Tyskland. Vi kommer inte tjäna ett öre på att handla alkoholen där tack vare hotellnätterna, men det är ju kul med semester. Vi vill passa på att träffa min BMs bäste kompis som bor i Danmark, när vi liksom ändå har vägarna förbi. Hade vi bara susat fram och tillbaka på en dag hade det säkert varit lönsamt. Men min BM har otroligt svårt för att hantera stress, så det är bättre att ta det lugnt.

    Känns som att det flyter på bra just nu...  imorgon ska jag ut och leta frisör. Plus att jag och älsklingen behöver shoppa lite till honom.
     

  • Knekta­rna
    Äldre 30 Aug 11:19
    #56

    Jo vi har bokat kyrka och pastor. Ska titta på festlokal idag. Fotograf är kirrad. Ringen utsedd. Klänning beställd. Har köpt mina tillbehör på E-bay. Florist har jag haft ett första möte med, ska tillbaks senare i veckan när jag funderat över alternativen lite. Näbb ska tillfrågas i veckan. Vi har börjat skissa på gästlistan. Vi har gjort ett förslag till meny. Längre än så har vi nog inte kommit.

  • mamabl­ues
    Äldre 31 Aug 09:05
    #57

    Jag har fokuserat så mkt på klänningen och på alla detaljer att jag helt glömt själva upplägget på festen!! Hade en av våra toastmadames här igår och hon frågade givetvis hur vi har tänkt festen. Jag blev helt ställd


     


    Så nu undrar jag hur ni har lagt upp eran fest?? Eller är ni som oss...inte tänkt så mkt på det än?

  • mattia­sFästm­ö
    Äldre 5 Sep 16:44
    #58

    Åh, har haft lite bröllopskris och känt mig allmänt less på det, men det har fått vara så ett tag att jag legat lågt med planeringen, men nu är jag tillbaka på banan igen Vi har fått hem hindersprövningen nu, ska ha första provningen på klänningen snart och har pratat med vigselförättaren om hur vi ska lägga upp cermonin. Så här ångar det på!


  • mammab
    Äldre 5 Sep 18:37
    #59

    våran präst har inte hört av sig än! börjar bli lite orolig...


  • mattia­sFästm­ö
    Äldre 5 Sep 18:51
    #60

     


    mammab skrev 2010-09-05 18:37:23 följande:
    våran präst har inte hört av sig än! börjar bli lite orolig...

    Åh, ja det kan jag ju förstå. Vi ska iof gifta oss borgeligt, men det är ju fortfarande skönt att få ventilera lite om hur man tänkt sig att ha det och så. Det är lugnande att ha det gjort känner jag, iallafall den första kontakten så man är med på noterna. Men präster kanske hör av sig senare generellt?


Svar på tråden Brudar 23:e oktober