• mamabl­ues
    Äldre 13 Aug 14:18
    18300 visningar
    106 svar
    106
    18300

    Brudar 23:e oktober

    Såg att någon tog detta som förslag så då gjorde jag det! Hoppas ingen tar illa vid sig bara. Men det verkar som vi är några som gifter oss samma dag å det är alltid kul att hitta varann!!

    Känner att jag börjar bli väldigt stressad nu inför bröllopet å man har en känsla av att man glömt något hela tiden, är jag ensam om det?

    Samtidigt så är jag ganska lugn...haha...förvirrad? Jag? Näää....

  • Svar på tråden Brudar 23:e oktober
  • mamabl­ues
    Äldre 14 Aug 12:37
    #11

    Jo den tårtan är godare än den ser ut tom Har aldrig smakat en såå god chokladmousse!! Hitta deras hemsida å där hade de en bild hur den ser ut med deras dekorationer. Men tänkte isf beställa utan dekorationer så man kan göra eget, ser ju inte så bröllop ut nu direkt Kolla i mitt galleri å dregla....hihi

  • mamabl­ues
    Äldre 14 Aug 12:40
    #12

    Satt uppe förresten till fyra inatt å sydde å skapade min tylldröm...är liite trött idag

    Underkjolen som är en stor del av klänningen har tagit lite längre tid än jag räknat med så jag undrar hur lång tid det kommer ta att brodera alla pärlor som ska vara på...haha!

    Vad har ni valt för klänningar??

  • Oktobe­rbrud2­010
    Äldre 14 Aug 23:46
    #13

    Jag har köpt en Nixa (ska lägga in en bild i mitt galleri), som hänger i min garderob i väntan på att jag ska besöka sömmerskan. Har tid den 12 oktober och får hämta den den 19:e... Vet ju inte hur mycket min kropp kommer ändras innan dess. Har gått ner 120 kg på 2½ år, och det har inte stannat av riktigt ännu. Idag postade vi de första inbjudningarna. Kommer posta festinbjudningarna på måndag. På måndag har vi bestämt oss för att kontakta hotellet vi tänker tillbringa bröllopsnatten på, plus att jag ska sova där natten före med min tärna. Och så ska vi kontakta cateringfirman. Plus att jag ska skriva en inköpslista, för vi ska till Ullared på onsdag. Min kompis bor i närheten så vi passar på när vi ändå ska dit och hälsa på.

  • MabCar
    Äldre 15 Aug 08:14
    #14
    mamablues skrev 2010-08-13 19:12:52 följande:
      Å va kul att gå å provsmaka Vi ska göra våran mat själva, ska ha buffé, med hjälp av min syrrans fästman som är kock! Så det blir ingen avancerad meny men kan bli super bra ändå! Vi är ju ett buffé-par som älskar mat å särsklit flera saker samtidigt, hahaha!Så nu bygger hus med? Gud va spännande och roligt! Men det måste ta massor av tid å energi nu när ni planerar bröllop med, hehe. Varför ta en sak i taget när man kan få allt samtidigt, hahaha!!!
    Vi hoppas kunna bygga under kommande vår. Än så länge håller vi på att rita huset. Säby hade mailat över deras bröllopsmeny dock var det endast en rätt som föll oss i smak. Jag joppas nu bara att det är enklel att byta förrätt och efterrätt.

    Vad ska ni ha på er buffé?


    Vad roligt med barn! När är det dags?

  • MabCar
    Äldre 15 Aug 08:22
    #15

    Jag har valt en klänning från Lilly, den hänger nu hemma hos mamma i väntan på att lämnas in till sömmerskan. Jag bara längtar tills jag får använda den


    Det här med tårtor.... Vi vill gärna ha en stapelltårta dock gör inte det konditorit som är kopplat till festlokalen sådan tårtor. Så nu ska vi leta efter ett annat konditori som gör det. Än så länge har vi hittat Puss och Kram i Nacka och Chokladfabriken. Vilka som ni använda?


     


    Har ni valt något färgtema? Själva har vi valt orange och creme. Dock kommer buketten innehålla gult och rött oxå.

  • mamabl­ues
    Äldre 15 Aug 09:42
    #16

    Hehe, nä vi har redan 4 barn så nu får det vara bra men man ska aldrig säga aldrig! Jag har två barn sen innan som är 14 år (son) och 7 år (dotter) och m2b har en dotter på 5 år. Tillsammans fick vi en son i december-09 så han är snart 8 månader...full fart här hemma om man säger så. Det slog mig härom dagen hur man gör med Lion (vår lille son) på bröllopet. Kan ju inte bära omkring på han hela tiden å sen är jag livrädd för att få en spya på klänningen, hehe. Måste nog ordna en barnflicka den dagen.

  • mamabl­ues
    Äldre 15 Aug 09:48
    #17

    Lilly har jätte fina klänningar, vilken modell? Jag provade den med tyllkjol å den var så fin

    Vi har valt  rosa/benvit-creme/svart som tema. Båda gillar rosa (jag älskar), klänningen är benvit å sen ville vi rocka till det lite med svart! Men rosa är huvudfärgen!

  • mammab
    Äldre 15 Aug 10:54
    #18

    satt uppe till tre inatt med inbjudningarna, men nu är dom snart klara! ont över allt å jätte trött haha...


    jag ska beställa klänning från Kina. ska ta mina mått å beställa den i veckan!


    skulle vilja köpa underkläder först så man kan ta måtten med dom på sig så blir det så nära rätt som möjligt!


     


    Vi kommer laga våran mat själv, jag kommer ta till hjälp av m2b lillasyster å hennes vänner som läser till Kockar. Vi sk aha italiensk inspirerad buffé.


    Tårtan ska jag snart beställa också. jag vill ha mörk chokladmousse, vaniljpannacotta och hallon i tårtan!


  • mammab
    Äldre 15 Aug 16:21
    #19

    Håller på letar adresser till våra gäster.


    absolut inte det lättaste kan jag ta och tala om! usch...


    måste göra klart våran hemsida också så det finns nått att läsa där hehe..


  • MabCar
    Äldre 15 Aug 16:29
    #20
    mamablues skrev 2010-08-15 09:48:08 följande:
    Lilly har jätte fina klänningar, vilken modell? Jag provade den med tyllkjol å den var så fin Vi har valt  rosa/benvit-creme/svart som tema. Båda gillar rosa (jag älskar), klänningen är benvit å sen ville vi rocka till det lite med svart! Men rosa är huvudfärgen!
    Visst har de! Jag har varit förälskad i deras klänningar sedan jag hade praktik under gym.utbildningen. Jag har en Lilly 3073, det är förra årets modell så jag fick den 40% billigare.
Svar på tråden Brudar 23:e oktober