• mamabl­ues
    Äldre 13 Aug 14:18
    18335 visningar
    106 svar
    106
    18335

    Brudar 23:e oktober

    Såg att någon tog detta som förslag så då gjorde jag det! Hoppas ingen tar illa vid sig bara. Men det verkar som vi är några som gifter oss samma dag å det är alltid kul att hitta varann!!

    Känner att jag börjar bli väldigt stressad nu inför bröllopet å man har en känsla av att man glömt något hela tiden, är jag ensam om det?

    Samtidigt så är jag ganska lugn...haha...förvirrad? Jag? Näää....

  • Svar på tråden Brudar 23:e oktober
  • mamabl­ues
    Äldre 19 Aug 12:36
    #31

    Nu har inbjudningarna kommit ut till gästerna!! Fick respons på sms nyss, hihi!!! Är jätte nöjd med dem å det har varit lite pix. Riktigt spännande är det nu vilka som inte kan komma! Hoppas ju så mkt att de flesta kan vara med!


     


     


    Kika i mitt galleri å tyck till om korten!

  • KlaraV­89
    Äldre 19 Aug 12:37
    #32

    Hej
    Jag kan rekomendera Tony på hötorget för blommor, han står precis utan för stora ingågnen på PUB, butiken Inn & finn har massa bra dekorations saker samt om nån behöver fotas så hade vi malin-fotograf .com

  • mammab
    Äldre 19 Aug 12:41
    #33
    mamablues skrev 2010-08-19 12:19:37 följande:
    Ja så kan det gå!! Det måste vara underbart när man hittar en kläning så fort!! Har du någon bild på den...vill ju se
    nej jag har letat efter en bil dpå klänningen men jag hittar ingen

     


    du måste göra galleriet synligt för oss andra! vill se korten ju!


  • Oktobe­rbrud2­010
    Äldre 21 Aug 12:15
    #34

    Ibland blir det märkligt. Jag blev jättesjuk i tisdagsmorse och fick jättehög feber, på onsdagen hade jag fortfarande över 39 graders feber så vi sökte oss till vår jourcentral. Där svimmade jag av utmattning så de tillkallade ambulans. Fick åka med dem till akuten på Östra, under färden dit framkommer väldigt märkligt att ambulanssjukvårdaren som sitter bak med mig också ska gifta sig den 23:e oktober. Kändes jättekonstigt, men vi gratulerade varandra till de kommande bröllopen.

    Hoppas bara att jag blir frisk tills dess. Har fått någon infektion som läkarna hittills inte kunnat bestämma. Så nu får min blivande man ta över mycket av planeringen, för vi måste ju beställa cateringen, frisör och lite annat. Just nu är han på väg ner till en guldsmed för att hämta ut min förminskade förlovningsring. Ska så snart jag blir piggare åka ner och beställa vigselring... hade det inte varit för att jag vill pröva dem ihop så hade han kunnat göra det. Men jag vill ju få se hur de ser ut ihop.

  • mamabl­ues
    Äldre 21 Aug 13:08
    #35
    mammab skrev 2010-08-19 12:41:39 följande:
    nej jag har letat efter en bil dpå klänningen men jag hittar ingen   du måste göra galleriet synligt för oss andra! vill se korten ju!
    Trodde mitt galleri var synligt...konstigt! Ska genast kolla detta....
  • mamabl­ues
    Äldre 21 Aug 13:12
    #36

    Nu är det synligt, hade visst glömt en viktig detalj, haha! Så kan det gå

  • mamabl­ues
    Äldre 21 Aug 13:14
    #37
    Oktoberbrud2010 skrev 2010-08-21 12:15:45 följande:
    Ibland blir det märkligt. Jag blev jättesjuk i tisdagsmorse och fick jättehög feber, på onsdagen hade jag fortfarande över 39 graders feber så vi sökte oss till vår jourcentral. Där svimmade jag av utmattning så de tillkallade ambulans. Fick åka med dem till akuten på Östra, under färden dit framkommer väldigt märkligt att ambulanssjukvårdaren som sitter bak med mig också ska gifta sig den 23:e oktober. Kändes jättekonstigt, men vi gratulerade varandra till de kommande bröllopen.Hoppas bara att jag blir frisk tills dess. Har fått någon infektion som läkarna hittills inte kunnat bestämma. Så nu får min blivande man ta över mycket av planeringen, för vi måste ju beställa cateringen, frisör och lite annat. Just nu är han på väg ner till en guldsmed för att hämta ut min förminskade förlovningsring. Ska så snart jag blir piggare åka ner och beställa vigselring... hade det inte varit för att jag vill pröva dem ihop så hade han kunnat göra det. Men jag vill ju få se hur de ser ut ihop.
    Å va tråkigt att du blivit sjuk. Hoppas verkligen du kryar på dig fort å att de hittar vad som är felet!

    kram på dig!

  • mammab
    Äldre 21 Aug 18:52
    #38

    Nu har jag köpt min klänning! hittade en annan som bara kändes så rätt! och den var helt underbar, ville inte ta av mig den hehe..


    den 20 sept ska jag dit och prova den igen så nu har jag 1 månad på mig att banta lite


    skulle skicka in karln till nästa vecka så han fick prova ut en kostym också!


    så skönt nu när allt faller på plats och svaren från inbjudningarna rullar in!


  • mammab
    Äldre 22 Aug 16:12
    #39

    idag beställde jag min viselring!


    en 4mm bred ring med en kloinfattad sten på 0.25ct!  kommer bli så stilren och fin. längtar tills jag får ha den!!


  • MabCar
    Äldre 22 Aug 21:44
    #40

    vad ni hinner skriva! Själv är jag helt slut när jag kommer hem efter jobbet.


    Jag har haft en skitdag, ursäkta uttrycket.


    För att göra en historia kort....


    Jag var sjuk i helgen, låg i hög feber. Fick idag veta att min möhippa skulle ha varit igår. Min bästa vän ringde och berättade detta idag. Hon berättade även att det inte kommer att bli någon då hon är gravid och barnet är beräknat till den 17 sep. Jag förstår att hon kanske inte kan vara med men hon har inte låtit någon annan vara med att planera utan valt att hålla alla utanför. Det som gör mig ledsen är att bara för att hon inte kan så kommer det inte bli någon. Jag hoppas nu att mina andra vänner gör något för jag vill verkligen ha en, en dag tillsammans med mina vänner. det behöver inte kosta så mycket. 


     


     


    mammab: Vad roligt att du har hittat en ring! Har du någon bild?


     


    oktoberbrud2010: jag hoppas du snart mår bättre.

Svar på tråden Brudar 23:e oktober