• CeciliaJarl

    "Unga" bröllopsbrudar.

    Hej på alla er!


    Jag heter Cecilia och ska gifta mig den 11 Juni 2011. Jag är bara 21, blir 22 innan bröllopet. Min blivande man är 23 när vi ska gifta oss. Vi har varit förlovade i fem år på bröllopsdagen, och varit tillsammans i 6,5 år då.


    Jag tycker det känns helt rätt och är jätte glad att jag får gifta mig ung. Det är inte så vanligt att man gifter sig så tidigt idag, och det skulle vara kul att se att jag inte är ensam.


    Har vi några som är i samma ålder som ska gifta sig? vad är er historia och hur långt har ni kommit med planeringen?


    Vore kul och se om ni har några bröllops bloggar, diskutera och bara se vilka ni är.


    Http://ceciliaj.blogg.se


    Gå gärna in och skriv en kommentar om vilka ni är så jag kan gå in på era bloggar och läsa om er :)


    Lycka till med allt!


  • Svar på tråden "Unga" bröllopsbrudar.
  • dss

    Vi har varit tillsammans i 15 månader och vi träffades via gemensamma vänner. Det sa verkligen klick direkt och nu ska vi gifta oss. Han är min bästa vän, min blivande man, den som ställt upp för mig så mycket under dessa 15 månader, hjälpt mig med mina studier otroligt mycket, hjälpt mig ekonomiskt, skämt bort mig och allt detta har vairt så självklart för honom och han har gjort allting med ett leende.


    Det var han som först föreslog att vi skulle gifta oss, och jag kände direkt att han är den människan som jag vill upptäcka världen med, han är den jag vill åldras med för han har fört så mycket bra och positiv energi i mitt liv. För att vara ärlig så tänkte jag inte ens på min ålder när han föreslog att vi skulle gifta oss, det jag började bli orolig för var hur folk skulle reagera, mina föräldrar, mina vänner. Många blev glada när vi kom med beskedet, men min mamma tog det inte bra då hon ansåg att jag var alldeles för ung. Min pappa tog emot nyheterna glatt och var inte alls lika hysterisk som min mamma. Han kom med väldigt goda råd till oss och grattade oss och var allmänt mycket stöttande. Nu har det gått ett tag och min mamma har nog oxå börjat inse att det är allvar och vi är två väldigt seriösa och mogna ungdomar som vill göra detta.


    Vad som oxå bör läggas till är att vi är båda troende muslimer och giftermål i islam är bland de heligaste som finns, det är det rätta för oss att göra. Men såklart så bestämde vi för att gifta oss för att vi båda älskar och bryr oss om varandra väldigt mycket.

  • 31Juli

    Vi gifte oss igår, vi är båda födda 85 och har varit ett par i 8år så det var på tiden :)

  • Motorbruttan

    Jag kommer vara 24 och min m2b 23 när vi gifter oss (vi båda är 87:or) När jag träffade min Henrik så var jag förlovad och sambo med en annan man. Jag och Henrik gick samma utbildning och har en gemensam vän. Visste att han va kompisens kompis så jag började småsnacka med honom och då bjöd han mig på film kväll. Sedan den filmkvällen är jag fast. Ett par dagar senare lämnar jag mitt ex. för en man jag inte kände, och det va det bästa jag gjort i mitt liv. Jag och min Henrik träffades i februari 2009, blev tillsammans 1 april samma år, förlovade oss 23 maj i år och gifter oss 6 augusti 2011


    I planeringen har vi kommit så långt som att vi bokat kyrka, bestämt hur vi vill ha våra inbjudningskort, gästlistan nästan klar, färgtemat klart och köpt brudklänningen och skor.


     


    Här har det gått fort, men det känns helt rätt.


     


    Jag har tyvärr inte heller någon blogg

  • las vegas bruden

    Hej på er! Jag hoppar gärna in här!


    Vi ska gifta oss i maj nästa år i Las Vegas, vid Valley of fire. Vi kommer flyga till Chicago och sedan köra mc genom USA på Route 66.


    Resan avslutas i LA, 15 dagar senare. Så det kommer nog bli en rolig och liten annorlunda bröllopsresa.


    Bloggar gör jag här - millansliv.blogspot.com. Jag har precis hittat mina blivande brudskor, dock inte beställt än. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker.


  • mattiasFästmö

     


    las vegas bruden skrev 2010-08-10 13:32:51 följande:
    Hej på er! Jag hoppar gärna in här! Vi ska gifta oss i maj nästa år i Las Vegas, vid Valley of fire. Vi kommer flyga till Chicago och sedan köra mc genom USA på Route 66. Resan avslutas i LA, 15 dagar senare. Så det kommer nog bli en rolig och liten annorlunda bröllopsresa. Bloggar gör jag här - millansliv.blogspot.com. Jag har precis hittat mina blivande brudskor, dock inte beställt än. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker.

    Hur gammal är du? Och hur gammal är din m2b? hur träffades ni och så?


  • las vegas bruden

    Jag är 24, sambon med. Vi kommer vara 25 när vi gifter oss.


    Vi har varit ihop i 4 år och har en liten son på 2,5. Jag friade på vår 4-års dag nu i januari, vi hade pratat lite om mc-resan innan men inte bestämt något. 


    Vi träffades genom gemensamma vänner. Jag gav mig sjutton på att jag skulle ha min m2b och så blev det till slut, men oj vad jag fick kämpa!


  • Bridezilla11

    Jag är född 89, är alltså 21 år idag och kommer vara 22 år när vi gifter oss. Min BM är 27 år.

    Vi träffades på en liten lokalkrog hösten 2008. Jag började vara hos honom och vi fattade tycke för varandra direkt. Vi åkte utomlands tillsammans efter 4 månader och det kändes som att vi hade varit tillsammans i en evighet. Förlovade oss på min 20 årsdag, då hade vi varit tillsammans i 4 ½ månad. Vi känner varandra utan och innan och det är verkligen min själsfrände.

    Vi har nu en dotter på 8 ½ månad och en bebis på väg, beräknad i Februari. Att gifta sig känns ju självklart!! :D
     Vi gifter oss den 30 Juli 2011, och har redan bokat kyrka, festlokal, makeup/hårstylist. Jag har bestämt mig för klänning, men kan inte köpa den förrän bebisen i magen kommit ut :)
    http://jennisfamilj.blogg.se/

  • Bridezilla11

     


    Bridezilla11 skrev 2010-08-10 14:16:08 följande:
    Jag är född 89, är alltså 21 år idag och kommer vara 22 år när vi gifter oss. Min BM är 27 år.Vi träffades på en liten lokalkrog hösten 2008. Jag började vara hos honom och vi fattade tycke för varandra direkt. Vi åkte utomlands tillsammans efter 4 månader och det kändes som att vi hade varit tillsammans i en evighet. Förlovade oss på min 20 årsdag, då hade vi varit tillsammans i 4 ½ månad. Vi känner varandra utan och innan och det är verkligen min själsfrände.Vi har nu en dotter på 8 ½ månad och en bebis på väg, beräknad i Februari. Att gifta sig känns ju självklart!! :D Vi gifter oss den 30 Juli 2011, och har redan bokat kyrka, festlokal, makeup/hårstylist. Jag har bestämt mig för klänning, men kan inte köpa den förrän bebisen i magen kommit ut :)jennisfamilj.blogg.se/

    Just det, ska tillägga litegrann. Vi har varit sambos hela tiden, jag tog mina kläder till honom innan vi ens "var tillsammans" eftersom jag bara var där hela tiden.

    Vi har även snart gjort färdigt inbjudningskort, gästlistan är klar och florist bestämd. Min ring är även klar, och har varit i ca 1 månad.

  • CeciliaJarl

    Vad roligt att vi blev många! Ska kika in på era bloggar och läsa mer, spännande! :D


  • fruellie

    Jag kommer att vara 20 och min blivande 25 när vi gifter oss i aug 2011. Kyrka och pastor är klart så just nu letar vi efter festlokal. Vi har känt varandra ända sedan vi var små egentligen men började umgås riktigt mycket för 3,5 år sedan. Redan då visste jag att det var honom jag ville ha, men han var lite slö och fattade inte förrän efter något år. Men sedan dess har det varit vi. Han gick ner på knä i mars och nu lever vi i bröllopsyra. Jag är så lycklig! 

Svar på tråden "Unga" bröllopsbrudar.