Inlägg från: CeciliaJarl |Visa alla inlägg
  • CeciliaJarl

    "Unga" bröllopsbrudar.

    Hej på alla er!


    Jag heter Cecilia och ska gifta mig den 11 Juni 2011. Jag är bara 21, blir 22 innan bröllopet. Min blivande man är 23 när vi ska gifta oss. Vi har varit förlovade i fem år på bröllopsdagen, och varit tillsammans i 6,5 år då.


    Jag tycker det känns helt rätt och är jätte glad att jag får gifta mig ung. Det är inte så vanligt att man gifter sig så tidigt idag, och det skulle vara kul att se att jag inte är ensam.


    Har vi några som är i samma ålder som ska gifta sig? vad är er historia och hur långt har ni kommit med planeringen?


    Vore kul och se om ni har några bröllops bloggar, diskutera och bara se vilka ni är.


    Http://ceciliaj.blogg.se


    Gå gärna in och skriv en kommentar om vilka ni är så jag kan gå in på era bloggar och läsa om er :)


    Lycka till med allt!


  • Svar på tråden "Unga" bröllopsbrudar.
  • CeciliaJarl

    Vad roligt att se att det är några stycken, det fylls säkert på också med tiden. :) Lite kul att diskutera med dem som är i "samma situvation" som man själv är i :)


    Jag ska gå in och läsa mer, läsa igenom allas "historier" och sen kommenterar jag mer.


    :)


  • CeciliaJarl

    Vad roligt för alla er! :) Grattis!


    Jag & Felix träffades genom skolan när jag skulle söka mitt  gymnasium, då kom han till min skola och berättade lite. Jag var helt säker på att jag ville välja just den skolan i den stunden då han pratade om den. Men jag ville veta mer så jag tog kontakt med honom för att få veta mer om skolan. Sen fixade en gemensam kompis så att vi träffades och lärade känna varandra, sen fortsatte vi träffas hela tiden. Så efter två veckor var det Han & Jag.


    Då var jag 15 år, så jag var väldigt liten. Men vi har varit nykära från det datumet. Vi har pratat om att gifta oss ett tag, men funderat på det eftersom vi är så unga. Jag studerar också så det var lite frågor kring ekonomin. Men vi pratade med våra föräldrar och de erbjöd sig betala om vi ville gifta oss. Så då bestämde vi direkt att vi skulle göra det. Vi har aldrig haft några problem med våran relation, allt är bara så bra, kan inte bli bättre! :D


  • CeciliaJarl

    Vad roligt att vi blev många! Ska kika in på era bloggar och läsa mer, spännande! :D


  • CeciliaJarl

    oj vad jobbigt att bara flytta isär helt plötsligt!


     


    Grattis till er alla!
    Jag ska åka till stockholm på onsdag och kolla i Lilly butike efter min klänning som jag "valt" ut i katalogen! :D Spännande!


Svar på tråden "Unga" bröllopsbrudar.