• i nöd och i lust

    Trekant

    Hejsan! jag har en fråga eller kanske ska man säga fundering..

    Min man och jag delar en sexfantasi/dröm. Han vill se mig tillsammans med en annan kvinna. Eller han vill ha trekant, dock utan att han ska ha sex med den andra kvinnan. Han vill att jag och den andra kvinnan ska vara med varandra och han han får se på och vara med mig men aldrig den andra tjejen så att säga. Detta är något som gör mig väldigt upphetsad och jag gillar tanken.

    Frågan är ju vad de skulle kunna vara för nackdelar med att genomföra detta. Det handlar naturligtvis bara om en sexuell grej oc inget annat. Vi älskar ju varandra väldigt mycket men skulle båda vilja prova på detta.

    Skulle du kunna tänka dig att genomföra något sådant om båda ville de och innan var mer än väl överrens om hur långt man får gå och vad som är tillåtet?

    Säg gärna för/nack -delar. framförallt vilka nackdelar de skulle kunna medföra?

    har du erfarenheter av liknande? Detta är inget vi känner att vi "måste" göra, men ändå något vi båda gillar tanken på.

  • Svar på tråden Trekant
  • Sanna2010

    berättade tidigare om min kompis som testat det... jag har frågat henne så många saker å har svårt att förstå att det inte kan finnas svartsjuka...

    Men de hon hela tiden säger (de har haft med både en tjej och kille, ej samma tillfälle)
    och hon säger att de har väldigt mycket ögonkontakt med varandra och att de vet precis vart de har varandra i dersa relation!

    Om ni verkligen har pratat om det och och båda vet vad ni vill tycker jag ni ska prova!
    Min kompis och hennes man (de är gifta) tyckte de va väldigt häftigt

  • i nöd och i lust

     


    Sanna2010 skrev 2010-07-31 16:09:12 följande:
    berättade tidigare om min kompis som testat det... jag har frågat henne så många saker å har svårt att förstå att det inte kan finnas svartsjuka...Men de hon hela tiden säger (de har haft med både en tjej och kille, ej samma tillfälle)och hon säger att de har väldigt mycket ögonkontakt med varandra och att de vet precis vart de har varandra i dersa relation!Om ni verkligen har pratat om det och och båda vet vad ni vill tycker jag ni ska prova!Min kompis och hennes man (de är gifta) tyckte de va väldigt häftigt

    Ja de är väl så jag känner. Att vi verkligen vet vart vi har varandra! klart de alltid kan uppstå svartsjuka men i detta fall skulle väl de vara mest från min mans hål, i så fall eftersom hela denna sexakt går ut på att jag ska vara med någon annan men inte han... typ! det är som sakt bara en sexuell grej! :)

    Tack för ditt svar :)

  • pyrro

    Ja jag skulle då ALDRIG klara av det...skulle definitivt börja undra en massa saker efteråt som beskrivit ovan.

    Finns nått avsnitt av Sex and the City där dom diskutterar just det här. Tror dom kommer fram till att det är helt ok att vara den 3e personen, men att man aldrig ska dra in en 3e person i sitt eget förhållande

  • i nöd och i lust

    fast sex and the city är en serie ;P

    ja hur som helst så ska vi låta det vara fantasi ett tag till och innan de görs något så ska de diskuteras och så hundra gånger till. så ett tag till får fantasi vara fantasi.. vi får se hur de blir frammåt i tiden. Men vi nuuter lika gott av att låta de vara fantasier.. så vi får väl se! <3

  • JustMeAndMyLove
    Dsy04 skrev 2010-07-31 11:18:03 följande:
    jag brukar titta läsa såna sex spalter eller såna program som handlar om sexualitet o par problem..o i manga grejer så håller jag med    Men i de flesta säger de så om just detta ämne 3kant att  när man har en 6-fantasi så är det upphetsandet, "det förbjuda" är spännande .....men när man gör 6fantasien real, verklig det är då svarsjuka, besvikelse, bråk, osäkerhet kommer fram.....eran säng är för 2 men när man delar den med en 3dje person det är då allt förstör så de rekomenderar inte det.. sex fantasi ska vara en krydda i sexen vilken kan använda med andra hjälpmedel dildo glid med mera   O jag pratar inte om kön sjukdomar för man vet att man ska ha kondom, skyd när man ger sig in i såna lekar med okända personer.   hade en kompis som hade 3 o 4/kant  hon var  svarsjuk, o osäkerhet, o hon grät o ville hämnas...nu är hon inte ihop med honom o de var ihop lääänge :-C   förstör inte det ni har för en 6dröm  ni kan ångra senare i livet 
    Finns tyvärr inget skydd för ksk (kvinnor som har sex med kvinnor) så att vara säker på sjukdomsbiten är omöjligt om inte båda kvinnor testar sig.

     


    Tror annars det lätt blir som du skriver, när det är en fantasi är det spännande och häftigt men i verkligheten kommer osäkerheten och svartsjukan in.


    jag har haft 3 kant men inte med någon jag haft ett förhållande med, blev ändå lite svartsjuk och osäker då jag hade lite känslor (som jag insåg då) för ena tjejen. 


    Men jag vet att många kan ha det utan problem så det är upp till var och än! Bara man vet vad man gör :)

  • Sebastiána

    Om ni båda gillar det så kör på det! Det kan säkert vara svårt att få tag på en extra tjej, men annars ser jag inget hinder

  • pyrro

    Haha jo Sex and the city är fiction Jag tänkte bara att dom är mkt mer öppna för allt än vad jag är och dom kom ändå fram till det.......lycka till iaf om ni bestämmer er för att köra!

  • Kattpoet

    Redan gjort, dvs varit flickan med paret..... skoj men svårt att göra båda glada 


    . Man måste ha satt upp regler innan och pratat igenom det och också ha  något ord där man snyggt men fint säger  Hörrö du älskling, detta är inte min grej, hos oss var det Tulpanros...


    Detta är någon ni måste prata om.

  • sms å fotboll

    Det viktigaste är att innan prata igenom alla möjliga händelser som kan hända. Om detta händer, vad gör du/vi då? Finns det något som inte är okej osv.


    Jag och min BM har haft 3kant med en gemensam tjejkompis och det var hur bra som helst. Det är klart att det ibland stack till lite av svartsjuka men jag visste att det bara var nonsens från min sida och både då och i efterhand är det verkligen ingenting vi ångrar utan gärna vill göra om igen. Kan varmt rek. det :)


     

Svar på tråden Trekant