Inlägg från: sms å fotboll |Visa alla inlägg
  • sms å fotboll

    Trekant

    Det viktigaste är att innan prata igenom alla möjliga händelser som kan hända. Om detta händer, vad gör du/vi då? Finns det något som inte är okej osv.


    Jag och min BM har haft 3kant med en gemensam tjejkompis och det var hur bra som helst. Det är klart att det ibland stack till lite av svartsjuka men jag visste att det bara var nonsens från min sida och både då och i efterhand är det verkligen ingenting vi ångrar utan gärna vill göra om igen. Kan varmt rek. det :)


     

  • sms å fotboll
    Astro skrev 2010-08-03 09:40:27 följande:
      Ja, där undrar jag oxå. Det är inte människans sak att döma, men jag hoppas att ni i polygama förhållanden inte har haft fräckheten att gifta er i kyrkan där man faktiskt lovar trohet inför Gud....

    Vad lägger ni i bereppet trohet? Om båda är med på det så är det ju något man upplever tillsammans utan att gå bakom ryggen på varandra.

  • sms å fotboll
    Kattpoet skrev 2010-08-04 11:04:52 följande:
     så behöver vi inte blanda in Gud och känna skuld över att vi är lyckliga.

    Blanda in Gud och känna skuld?? Nu hängde inte jag med? Det har väl inte med vartannat att göra???

  • sms å fotboll
    JustMeAndMyLove skrev 2010-08-04 16:28:11 följande:
    Många är kristna utan känsla av skuld eller skam, men som polly eller som jag, homo, är man ganska inpräntad med den kristna skuldbilden.  Bibeln styrker det, det är otroligt mycket skam och skuld i den. Men som tur är utvecklas religioner också så man kan vara kristen utan skuld.   Men jag skulle aldrig ifrågasätta att någon kopplar ihop de två.

    Visst är jag väl medveten om "skulden" inom kristendomen men eftersom jag är av åsikten att kärleksbudskapet är det största så struntar jag fullkomligen i skuldbiten. Glömmer ibland bort att många fått växa upp /tagit del av kristendomen när den presenterats i sin, enligt mig, fulaste förpackning. (därav kommentaren).


    Jag har svårt att tro att Gud/Jesus vill att jag skulle gå runt på denna jord och må dåligt över ev. val och livsstil. Så länge jag försöker i det yttersta att ta hand om allt levande runt omkring mig och försöker så gott jag kan att bidra till att förbättra världen så är det tillräckligt.


    Vill också passa på att be TS om ursäkt för att ämnet snurrat iväg något... Oavsett vad ni väljer att göra eller inte göra så blir det nog bra. Lycka till!

Svar på tråden Trekant