Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    BS - *vik hädan* Nä, har jag klarat mig så här långt så...

  • nennesjuttioåtta

    BS - jag vet inte, det har blivit e principsak nu. Jag vet ju att jag skulle bli helt addicted och bara skriva statusuppdateringar om totalt onödigt "äter falukorv" och.. äh. Maken har ju alla mina kompisar som vänner så jag blir uppdaterad ändå, ni får väl lägga till honom så jag har koll på er med.

  • nennesjuttioåtta
    BrudSommar2006 skrev 2010-10-22 21:44:20 följande:
    Nenne, jag har ingen aning om vem din make är så det är kört i mitt fall men det är OK, jag väntar tills du kommer dit själv och skriver om falukorv!
    falukorv!
  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-10-22 21:47:33 följande:
    nenne, jag har lagt till din man på FB nu så nu kan han gå in och snoka hos mig. Fast du hade ju ändå "den hemliga" länken till en massa Televinkfoton så det finns nog inte så mycket nytt spännande där.
    Weeh!

    Och vad kul med jobbet, hoppas de har ett supererbjudande som en überraskning!


    HAHAHA sitter du illa till? Näe *spola* HAHAHAHAHAHAHHAH!!


    Jag hade ju Pricken i sjalen, han sov trots full gas på elvispen (hur var det nu, de känner väl igen ljud som de hört regelbundet i magen, va?!? )!

  • nennesjuttioåtta

    telis - ÅÅÅH hjärtat!!!! vad roligt med en sån gedigen uppdatering!!! Mer sånt! Lille televinken, gaaah! Jag blir alldeles till mig!

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia - inte alls! Jag gjorde halv sats...


    Pollymuffins ca 30st 
                                                                             200grader i ca 12-15min

    *4ägg
    *6dl socker
    *2tsk vaniljsocker
    *8msk kakao
    *2krm salt
    *3dl mjöl
    *2dl smällt smör/margarin
    *Polly,valfri sort ca 60st 

    Sätt ugnen på 200grader.
    Rör socker och ägg poröst tillsätt övriga ingredienser.
    Rör ihop och häll i formarna, tryck ner 2 pollys i varje muffins. 
    In i mitten av ugnen i ca 12-15minuter.

  • nennesjuttioåtta

    oh, jag tror 2 dl smör = 200 g, så översatte jag det iaf. Min smet fick jag klicka ut med sked!

  • nennesjuttioåtta

    parnassia – Gud och havet!


    Porchez -  SHHHHH! Fan nu avslöjade du min kostym!!! (tänk er en gigantisk förhudmockasin på tunnelbanan, moahaah!)

  • nennesjuttioåtta

    lappis - Ooh got!! 


    Hattis - nä, jag reagerade också på att det inte var något bakpulver med. De blev som kladdkaka med smält polly - hade nog blivit fluffigare och "torrare" med bakpulver och det hade säkert också funkat. Och ha inte dåligt samvete om du skolkar från städningen om ni alltid brukar vara med. Tänk de som aldrig är med som inte ens har dåligt samvete. De är de som borde skämmas. 


    BS -


    Just det, Frullan var ju inne för ett tag sen. Men nu minns jag inte vad jag skulle svara henne


    Snorkis - Var det 24:e som S föddes? Har tänkt på er så mycket. Jag håller med övriga, så bra att du skriver här för man undrar ju hur ni mår och hur allt går och många tänkvärda saker om sorg har jag lärt mig, och nästa gång jag möter någon i sorg ska jag försöka använda mig av det. Förstår att många "fula" förbjudna tankar rasar och det är ju helt naturligt, skopa upp dem bara! Kan aldrig tänka mig att någon tar illa vid sig! Kramar


    Ore - Äh, han har redan så många brudar där så typ 30 till gör varken till eller från.


    Vänner- hej, vad kul att du kikar in!!! Tack, nu känns allt bra! Jag känner mig återställd (har dock inte varit på efterkontrollen ännu) och *peppar, peppar* baby bluesen har släppt. Pricken har börjat skratta och är med på ett helt annat sätt nu, och min dröm sen jag blev morgontrött (typ andra dagen i ettan) om att gå och lägga mig och sona om efter frukost när det fortfarande är varmt och skönt i sängen har äntligen slagit in. Och bonus är att dela den med sovvarm bebis som är MIN, moahahaha det slår ju vilken kenovinst som helst!


    Har haft besök av svårpäron och Ps moster som hade med sig 3 ton körsbär (jag höftar). Vad göra med allt? Saft? Sylt?? Baka??? Någon som har bra recept på nåt?

  • nennesjuttioåtta

    Jag är så anti Ellos bara för att de skickar så inihelskotta med reklam bara fr att jag råkat handla där en gång. Men kanske ska ge dem en chans till efterosm så många här verkar vertygade om dess förträfflighet?

Svar på tråden Livets toppar och dalar