Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Oupsie - åh vad jag saknade badkar när jag var gravid! Passa på när du har möjlighet! Låter som du har det för jävla illa med foglossningen.


    BS - har använt xyloproct sen förra veckan och märkte en förbättring direkt, nu är jag inte öm i skitan i alla fall. Promenaderna blir inte så långa, max 20 minuter och precis så att det börjar tynga nedåt men inte alls "klämma ut kaktustampong" som förut. Men det har ju faktiskt bara gått 7 veckor, men det känns som en evighet sen så jag ska väl inte ropa hej innan jag sprungit över ån för att kasta yxan på liten tuva. 
    Hoppas Astrid sover bättre idag!

  • nennesjuttioåtta

    Snorkis - ååh vad glad jag blir att se dig! Låter som ni haft en toppenvecka borta från allt och vilken fantastisk chef du har! 


    Oupsie - hahah, tänkte inte på det där med att man ska ta sig upp ur badkaret igen, jag badade ju bara i bassäng en gång och i sjön och det var sjukt jobbigt att gå upp bara av tyngdlagen. Minns hur det var att ta sig upp ur hängmattan, maken fick putta på och det var ett jävla projekt. Badkar har ju inte så flexibla kanter, av naturlig orsak, så det kanske är läge att installera en travers.

  • nennesjuttioåtta

    PB - åååh är du redan inne i sprayandet! Nu jävlar!


    Fru E - gött att VUL såg bra ut!!!! 


    Fast jag vet att det inte är så jäkla lajbans så är det iaf väldigt spännande när andra ruvar! Åh vad jag önskar att det ska funka nu för er båda!!!


    klockarbol - hahah, blev du insläppt igår?


    kikkikiiki hohoooo?

  • nennesjuttioåtta

    PB du borde göra regelbundna sammanfattningar även om man hänger med i tråden, tokbra!


    Piggelin - ska ta upp det idag på återbesöket så hoppas de kan hjälpa mig med något. Jag fattar ju att det ändå hade gått som det gjorde, eftersom han var så stor men dels att de lät mig gå över så länge trots att jag var stor som ett praktollon och dels att jag känner mig så överkörd av en av barnmorskorna som bara körde sitt race och som jag känner gjorde så att allt blev kaos fast det inte behövde bli det trots sugklocka och allt. Bra att du fått hjälp som du känner har hjälpt dig, det ger mig hopp! Snart är det dags, wohooo vad spännande!

  • nennesjuttioåtta

    Och där kom mugglans pickande hjärta - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH vad härligt!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis - köplats 61 - gäller det Sydkorea alltså? Va fasen, det låter ju lite men ändå är det ju många före. Hoppas det börjar röra på sig!!! OCH TJUVTITTA INTE IGEN!

  • nennesjuttioåtta

    Allra bästaste snigel - Åh vad jobbigt besked med din mamma! KRAMAR


    *****


    AM - haha, det blir ju som första gången igen! Fast då hade vi inte förstått glidmedlets magiska egenskaper. Tack så mycket, wonderwoman!

  • nennesjuttioåtta

    oj, nä det var ingen bra strategi att läsa ikapp och kommentera under tiden, nu hamnar ju allt hur fel som helst. Nåja. 


    Mugglan - Fläcken! Aaaaaaaaw!


    Snaily - tro fan att du vill vara hemma och boa när du snart ska föda, det är inte alls egoistiskt att tänka så!! Förstår att du ändå känner dig kluven och "dum" men du kan stötta dem bra även om du är kvar hemma hos dig. Och det förstår de säkert.

  • nennesjuttioåtta

    god kväll i tråden!


    Efterkontrollen var mest en genomgång av journalen och hejhej och hur mår du och vad ska du ha för preventivmedel (ifall de var rädda att stygnen inte var tillräckligt för avhållsamheten) P var med som stöd så vi drog hela harangen en gång tlll och hon förfärades men tror jag får söka hjälp på bvc om jag vlll ha någon. Bara jag får prata om det (som nu idag) så lättar trycket. 


    Gosnosen En liten tjej!!!! Vad skönt med ett fint RUL! och Maldiverna, shit vilken drömresa...


    Parnassia -  vad kul att middagen gick så bra!

  • nennesjuttioåtta

    Hattis - oh så det är dags för test snart? Krya på dig!!!! Usch, de där biverkingarna låter inte kul alls, men har de effekten vi vill ha så ...
    ang preventivmedel, vi kommer inte att börja med något sånt igen. För då blir de tju samma sak igen om vi vill försöka oss på ett syskon. Sluta och "börja verkstaden". Har vi inget startdatum så har vi inte heller koll på om vi försöker. 

Svar på tråden Livets toppar och dalar