• _koko_

    Gud, jag behöver verkligen börja jobba igen och få skriva lite mer "officiellt", det blir ju stavfel, syftningsfel och annat precis hela tiden!!!

  • _koko_

    snaily - JAA, och då ska ni ju på lyxmiddag hos oss!! Eller ja, lyx och lyx, jag ska göra mitt bästa.

  • _koko_

    Ett tips till er som inte orkar/hinner/kommer ihåg att skriva om barnen, försök ta fram videokameran (om ni har någon) och filma en snutt då och då. I vardagssituationer, när barnen börjar prata osv... Igår filmade jag t ex när conny och jag körde bil runt soffan varv efter varv, "där är motorvägen", "här är en bro" (allt hittepå förstås ) osv. Minspel, sätt att uttrycka sig, inget av det går ju att skriva ner så man förstår!

  • _koko_

    snaily - Hahaha, jag visste att du skulle sluta läsa där! Jag har ju en del att leva upp till efter hotellvistelsen hos er, men som sagt, jag ska göra mitt bästa.

  • _koko_

    Tinga - Ja, när det väl släppte så SLÄPPTE det!! Han äter faktiskt ofta mer än vad storebror äter!
    Och på temat vill jag säga att är det inte ändå fantastiskt att möjligheten att sätta knapp finns?! Om det nu är det som piff behöver ett tag så ser iaf inte jag det som ett nederlag utan ett steg på vägen till att äta själv. KRAM!

    Undrar också över frejis, ska kolla om jag har kvar hennes mobilnummer! Annars har cicci det vet jag.

    Ikväll blir det barnfri räkfrossa!!

  • _koko_

    telis - Stackars liten! Men var glad i stället att det var det som hände och inte att han föll ner från skötbordet eller halva trappan (båda har vi lyckats utsätta lillebror för...)! Man lär sig av sina misstag, iaf när man bara har ett barn att hålla ögonen på.

  • _koko_

    Telis - Tack. Och visst är det extra jobbigt första gången och man känner att man hade kunnat undvika det!!

    Nu ska jag vara en god mor och ta hand om mina barn.

    Kramar till alla!

  • _koko_

    IKAPP!!!!!!!!! Började läsa ikapp i tisdags natt när vi kommit hem från teneriffa, men iom att ni skrivit så förbenat mycket på sistone har det hela tiden varit sisådär 200 sidor kvar, jag har liksom inte kommit framåt...

    Men ÅH, vad glad jag är att jag faktiskt läst ikapp, för vad det har hänt saker!!!!!!! Ömsom vin ömsom vatten, jag ska försöka sammanfatta några kommentarer.

    snorkis - Tusen kramar till er, blev även jag oerhört rörd av att du orkat in här! Jag gråter sällan förutom när jag är arg(!), men det ni tvingats gå igenom har fått även mina tårar att rulla.

    sweet - Lider med dig och din komplicerade (arbets-)situation. Ska snart svara på ditt mail, vad KUL Att vi ska ses snart!!!!!

    nenne - VÄLKOMMEN pricken!!! Skakar fortfarande på huvudet åt att jag lyckades skicka mitt sms en halv dag för tidigt... Tack igen Telis för att du uppdaterade mig!
    Men vilken förlossning!!! Jag minns båda mina förlossningar som väldigt positiva upplevelser, men jag tror faktiskt att det beror mycket på de barnmorskor jag haft turen att få. Connys hjärtljud gick också ner och även jag fick sk yttre press (dvs att någon hänger på magen), (slapp dock sugklocka), men jag upplevde inte alls det som något jobbigt eftersom min BM var så trygg och lugn och instruerade henne precis hur hon skulle göra och när hon skulle trycka, och samtidigt förklarade för mig vad som var på g på ett betryggande sätt.
    Lillebrors förlossning känns lite mer förvirrad, men eftersom jag då vill bli snittad (egentligen inte, men hellre det än att redan från början ha förlorat en liter blod, vänta på att värkarna skulle dra igång och sen kanske bli tvingad till snitt i slutändan ändå...), tyckte jag att det blev bra så fort de hade tagit beslutet. Frågar man sambon har han ett helt annat svar vet jag, och förstår, han blev lämnad ensam med lillebror i famnen när läkaren var klar med honom... De visste inte ens var jag var...

    Och sen kom jag på mig själv med att bli lite avundsjuk på er som haft lite längre förlossningar och fått gå hemma och parera värkar, bada, kolhydratladda osv. Jaja, jag är puckad, jag vet.

    BS - Tänk två gånger innan du skaffar humle, och om du absolut vill ha det har vi drivor hemma hos oss, bara att komma och gräva upp.  Det är vårt största ogräs kan jag säga, sprider sig blixtsnabbt och tar över allt annat...

    Sen har det varit SÅ många intressanta diskussioner som jag fått massor ut av att läsa, och nostalgitrippar i första tråden!!!! Men jag fattar fortfarande inte vilken tankevurpa jag hade gjort, ore?

    oms - Jobbigt och skönt med diagnosen på stora tjejen. Det sägs ju att omega3 hjälper en del barn med adhd, kanske även tonåringar?

    telis - Men, både sjuk telis, sjuk televink och sjuk telispappa, hur mycket ska man behöva ta på en gång? KRAM!!!

    muggles - Vad skönt att du klickat med psykopaten! Tycker som flera andra att sorg inte kan jämföras, men förstår också hur du menar.

    Jag blev väldigt inspirerad av det ni (muggles, fruLlan, PB mfl) delar med er av och ska verkligen ta mig i kragen nu och kontakta min kurator igen.

    fruLlan - Grattis till nya jobbet!! Hoppas på att få höra mer om det snart.

    Hej snartis!! Så tråkigt att vi inte kunde komma på kickens kalas, men vi var ju som sagt bortresta! Hann inte ens få inbjudan innan vi åkte så jag visste inte, annars hade jag såklart svarat!

    TACK för igår snaily!!! Så himla kul att du och snigelmannen ville komma! Hoppas ni inte tyckte det var alltför kaosartat med två trötta barn och min halvt frånvarande sambo...

    Nä, nu måste jag åka hem ser jag, ska försöka skriva lite mer ikväll! Puss på er, har saknat er massor allihop!

  • _koko_

    GOOOOOOOOOO PIFF!!!!!!!!!!

    Och såklart hela familjen Piff som kämpar och kämpar!

    Och skit med uppkörningen, EA, hoppas på snar ny tid!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar