• _koko_

    Livets toppar och dalar

    Och där glömde jag allt annat jag hade tänkt kommentera...

    Well well, nu sover barnen, lillebror före conny för en gångs skull! 

    Just det, kängu, lillebror fyller 1 i slutet på augusti, alldeles snart!

    Har någon ungdomsserie på tv400 på i bakgrunden och har spottat både jane från melrose place och (tror jag) den rödhåriga från breakfast club!  

     

  • _koko_

    omsan - Åh, kan se det framför mig, skulle dessutom lika gärna kunnat vara conny som hade sagt det, var får de allt ifrån?? Connys "jag orkar inte" när man ber honom somna är ju klockrent...

    porchez - Heja dig!! Och vet du, den finaste kärleken KAN komma ur platonisk vänskap. Plötsligt händer det.

  • _koko_

    Ja, just det, hattis, trevlig resa! Minns när jag jobbade i london och hade en stavning i mitt pass, en annan på BA-bonuskortet och en tredje på biljetten... De hajjade till några gånger, men jag fick alltid flyga.

    porchez - Så kan ju faktiskt jag också känna, brukar resultera i att jag somnar i soffan och vaknar ledbruten mitt i natten...

  • _koko_

    omsan - Precis! Va, funkar inte den på dagens ungdom?? Fast nu slutade det, hann du? Hon var med i slutscenen, gravid. Lyckades uppfatta att serien heter typ secret life of the american teenager eller nåt.

  • _koko_

    Nä, ikväll orkar jag faktiskt gå och lägga mig, och nu är det dags. Vågar inte hoppas på en till sova-hela-natten (JA, lillebror sov ca 20-06 utan ett enda uppvak inatt!!! )... Fast i morgon är det iaf sambons tur att gå upp med barnen. 

  • _koko_

    kängu - Japp, tror det beror på att 2 månader var mycket när de föddes, men ju äldre de blir desto mindre känns åldersskillnaden.

    oms - Kom på en sak jag hade tänkt skriva förut. Intressant att läsa dina tankar kring fvp och abort. Trodde innan att du var mer kategoriskt emot abort, men det är du ju inte.

  • _koko_

    Åh, Start, stora kramar och ett försiktigt grattis! Sen vågar jag inte skriva något mer.

    piggis - Det skiljer, om jag inte minns fel, exakt två månader mellan A och conny. Fast ett helt år på pappret förstås.
    Vad fint du skriver om sorgen förresten.

    klockarbol - Härligt med svamputflykt!!

    snaily - Skönt att vara outad, nu kan du pösa över ordentligt.

    nenne - Duva!! Men du, dräpa fåglar får du göra i en annan sjal.

    Igårkväll var jag ute och drack öl och hade det jättemysigt, men det blev inte så farligt mycket eller sent faktiskt. Bra, så är jag i form för min date med cicci idag.

    Det första conny säger nu på mornarna är "jag har sovit hela natten", och jag har lite ångest för att jag har gnällt för mycket så conny hört det om lillebrors oförmåga att göra just det...

    Nä, men frukost!

    Kram till alla jag glömt att kommentera...

  • _koko_

    Åh, telis, krya på dig!! Låter alldeles vidrigt jobbigt, i denna värme också!!

    Blir galen, vi har fått en tiggarkatt som inte är av denna världen!! Smiter upp på bordet ungefär 10 miljoner gånger under en frukost och bryr sig varken om skäll eller blåst i ansiktet. Ska ta upp vattensprutan som nästa steg.

    Oj, nu måste jag klä på conny, farfar kommer snart och hämtar!

    Återkommer!

  • _koko_

    Hej nenne, trevlig resa! Ja, jag försöker komma ihåg att det är en kattunge, men just nu känns det verkligen som att jag har tre småbarn och ibland tryter tålamodet.

    porchez - Kram! Förstår att det måste kännas jobbigt (det som jag såg en blänkare om), även om jag aldrig någonsin kan sätta mig in i det...

    kikki - Vilken chock! Tänkte just på det att du hade fåt tillväxtUL för att de trodde att bebisen var för liten, och så tror de nu att det är en STOR bebis i stället??!! Skönt att de håller koll nu iaf.

    cicci - Tack själv, det var verkligen helt underbart!! Håller tummarna obeskrivligt hårt för fortsatt minus nu och att ni inte chansar något mer. Någonsin. Förutom när ni båda känner att ni VILL ha en trea förstås.


    Idag blir det fika hos en kompis och sen grilla hos en annan. Sambon försvinner ut på partaj, i morgon blir det storpartaj för oss båda och premiär-sova-borta för lillebror.

  • _koko_

    nenne - Jag kan skicka numret, och det är ju toppenväder så ni kan vara ute hos telis, då smittar det nog inte. Kramar och hembakat (som om telis har stått och bakat under magsjukan ), kan du ju undvika.

Svar på tråden Livets toppar och dalar