Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    ego – sover skitdåligt om nätterna, magen är så himla öm åt alla håll jag än vänder mig. Men dagtid är det inga problem att sova på. Har precis masat mig ned från vinden efter en liten lur med Nancy. Tänkte börja baka massvis med bullar men har varken pärlsocker eller kardemumma hemma så det blir en tur till affären. Igår blev det kladdkakemuffins som knappt blev gräddade, så kladdiga är de iaf.. Och så känner jag efter HELA tiden att det rör sig i magen. Är lite skärrad och nervös att vi också ska snubbla på mållinjen. 


     igår köpte vi biljetter till DN-galan efter samråd med min mamma om det var dumt att åka iväg några dagar före BF. Hennes svar: Huh, han'te sjukvård där med?

  • nennesjuttioåtta

    det där tänkte jag också på, har en bekants bekant som råkade ut för samma sak som snorkis (verkar ju som alla vet om någon som varit med om det ) och det tog jättelång tid innan de ens flyttade barnvagnen som stod färdigbäddad och allt i hallen. Det är ju både och det där. Som en hjärtskärande påminnelse om ad som skulle ha varit men samtidigt kan man väl inte bara plocka bort det för fort heller, som att sopa undan spåren liksom. Jag vet inte, jag har inte vågat packa väskan ännu och allt står på vinden utom vaggan men den är inte bäddad (fast det finns ingen madrass till den än), barnkläderna är tvättade men inte inlagda i någon garderob. Vagnen står i källaren inplastad. Här ropas det inte hej...

  • nennesjuttioåtta

    Fru E – förstår att du också behöver en stor jävla feting till kram också! KRAAAAAM!



  • nennesjuttioåtta

    nä, det blir nog lunch innan jag åker och handlar. fy vad seg jag är...

  • nennesjuttioåtta

    PB, hahah makens förslag också! Och att vi ska få handikapplats med bilen vid ingången.

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-07-29 12:21:46 följande:
      *stöttar P fullt ut i tankegångarna*Förresten är väl du inte så lång i rocken (du heller) så varför inte ha väskan som sittkudde! Då ser du ju UT så mycket bättre över händelserna på arenan.
    alltså, jag visste att du var en klok kvinna men du är ju ett GENI! 
  • nennesjuttioåtta

    men hur faaaaan mortlar man kardemummakärnor utan att de sprätter iväg över hela köket? Jag har ju ändå värsta morteln om väger 4 ton!


    Snigel, mäh hon SA ju att det räckte om vi visste var skylten "FÖRLOSSNING" var.

  • nennesjuttioåtta

    snaily – tycker det verkar vara en äldigt vettig plan, btw!

  • nennesjuttioåtta

    och jag kan fortfarande bli bedövat ledsen när ajg tänker på mina katter som inte finns längre.

Svar på tråden Livets toppar och dalar