• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Jag nojjade över att sätta in spjälsängen i sovrummet i förväg...  det kändes råskumt med en bäddad säng åt nån som "bara" fanns i min mage....
    gaaaaa


     


    Stort kast till svar på Parnassias fråga:
    Jag hade en LJUVLIG kväll igår! Min tredje längre bortavaro från Trollet. Makens första egna kväll och nattning (det var tydligen lagom skrikigt.. men mitt grymma svar på det är: Då får vi se till att ni får öva på det där igen... sån är jag).


    Drog iväg och såg the Ark.. de var sådär.. jag är väl inte deras största fan egentligen, men det var skoj att se. Ola Salo är ju passionerad scenartist i alla fall! Gick sedan på "mellanfest" som det så förvirrat hette när jag pluggade i norrland för hundra år sedan. Ett gäng bärs, en degbunke chips, lite okänt folk som inte förknippar mig till 150% med min son och rätt mycket fnitter.


    Sen återvände vi till festivalen och såg Europe!!! åååå ljuva barndomsidoler!! Är fortfarande helt salig!! Stod rätt långt fram och rockade järnet!! Har inte hört så mycket av deras nya låtar förut, men de var ju också bra! Får väl erkänna att jag vrålade rätt friskt i "mina" gamla godingar. Trampade sedan hem genom en småstad där de enda som var ute, hade varit på samma ställe som jag...

  • viktualia
    fru AM skrev 2010-07-29 14:01:03 följande:
    Jaha - nu har jag rykt ihop med maken igen. Det är det där med jämlikheten ... där tänker vi lite olika tydligen.  
    Ja shittans.. med tanke på makens och mina stillsamma diskussioner på temat så måste ju er tillvaro trigga en hel del ytterligare.. för egen del grubblar jag ibland över om vi skulle behöva hjälp med verktygen i kommunikationen i förebyggande syfte.. men just nu bidar jag min tid till maken ska vara hemma på heltid..

    Men ni kanske skulle ha nytta av familjerådgiving el liknade för att få ihop perspektiven?!?!

  • viktualia
    snaily skrev 2010-07-29 13:12:00 följande:
     VickanLåter som en härlig kväll! Ditt svar till maken är väl förresten helt rätt! Värre om man inte "låter" mannen göra saker för att han inte "kan" lika bra... tyvärr tror jag att jag själv är lagd åt det senare hållet, måste jobbas på!
    Som sagt var detta tredje gången jag "släpptes ut". Och motivationen till en stund i frihet är ENORM!! Alltså var det inte så svårt att svara maken på det vis jag gjorde... hm... fast jag förstår precis hur det går till när man hanterar det hela på motsatt vis..
  • viktualia

    KUB - i landstinget som jag råkar bo i får alla göra KUB gratis oavsett ålder... galet att det är så olika!!

  • viktualia

    MrsB - jobbigt med suckande mamma.... gaaa svårt! Soldemor - välkommen till tråden! själv är jag frikyrkomupp men bara till läggningen och inte yrket. Passionsblomman - du bor ju inte direkt vid allfartsvägarna *fniss* kolla din inbox!

  • viktualia

    Ljuva sommarliv!!


    Har varit och hälsat på min allra äldsta kompis med fru och tre barn! Extremt surt att de bor så långt bort.. (min bas just nu är sväronens residens) men oooo vad skoj att umgås!


    Sitter just nu och dricker gott rött vin och myser!


    Oupsie - jag spydde genom HELA graviditeten... så gör inte som jag... skaffa piller i tid istället för att lida!! Lär av mitt misstag!! *kram*

  • viktualia

    Instämmer i lovprisningen av Lergigan Comp! Och Oupsie - du resonerar PRECIS som jag.. och sedan kunde jag i backspegeln se sommaren 2009 som förlorad i ett enda stort illamående... Det gör i alla fall INTE jag om... FInns ingen anleding att vara lika envist puckad som jag och tro att det snart gör över - onödigt att lida under resans gång!!!

  • viktualia

    pip


    ...semester = mindre BT-tid..


    Trollet kom bf+1...


    rulltårta m färska hallon är gott!


     


    Hej till nykomlingarna!

  • viktualia

    Dagens pip från Vickan:


    När Trollet fick hörselkåpor så kunde han sova och maken och jag shoppa... jag har nog blivit småstadsmänniska för HUUUUUUU vad med folk det var överallt i Gbg centrum... *helt matt* Och vi fick bara nästan tag i allt vi skulle... och NK är allt annat än barnvagnsvänligt...


    *pustar ut hos sväronen ute i skogen* och VINKAR givetvis till er alla!

  • viktualia
    porchez skrev 2010-08-02 20:37:38 följande:
    Vickan är dina pip inspirerade av PiP? Var du där nånting? min kusin var där och vad jag kan tyda på FB så är hennes fjortonåriga dotter lyrisk eller för att citera "helt awesome, fett taggad!" och "PIP ägde ssssssssssssönder" 
    japp, jag såg the Ark = sådär och Europe = asabra!!! (för att använda ett fint uttryck från stenåldern )
Svar på tråden Livets toppar och dalar