• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Har inte haft händerna fria till tangentbordet förrän nu, sorry för lite segt svar... men nu är i alla fall vårt vardagsrumsgolv FÄRDIGT och denna vidrigt mörka dag är historisk på ett minimalt men dock positivt sätt... (att det är sommarvärme ute känns mest ironiskt).


    Jag har gjort en liten kalkyl på blomsterbud och hur många vi kan tänkas bli... vet ni att det är inte mindre än 23 pers som yttrat sig de senaste dagarna här i tråden! Ska strax inboxa er alla med info om mitt förslag på hälsning osv.

  • viktualia

    Nu har jag börjat massinboxa er - har dock inte järnkoll på vem som sagt vad i vilken ordning när.. alltså: Inboxa mig om ni inte tycker att ni fått ett meddelande nu, fast ni vill. Och ni som vill avstå fast ni råkat fått ett meddelande - ingen press på att delta!

  • viktualia

    hm.. .jag känner till åtminstone en som gått igenom samma sak... men då med barn nr 2... och hon/de vågade så småningom skaffa barn nr 3 =


    Ingen tidspanik med pengarna!


    Jag lägger beställningen imorgon vid lunchtid så att så många som möjligt ska hinna kolla inboxen! Tack för synpunkter i övrigt också!


    Ego - har just klippt gräsmattan, vilket är lagom fysiskt jobbigt. Bra med sånt när man grubblar!!

  • viktualia
    andbeyond skrev 2010-07-27 20:10:05 följande:
    Har inga ord känner jag. Är ju ny i tråden men med en liten en i magen kan jag mest bara tänka på snorkis. Vickan, kan du inboxa mig också?  
    Du är inboxad!
  • viktualia

    lunagarden - grattis till bra RUL!


    PB - vilken historia!!! kära nån! för egen del har vi nån slags skum getingfälla på övervåningen.. eller i alla fall ligger det drivor med döda getingar där hela tiden.. otroligt skumt.. vet inte var de kommer ifrån och varför alla dör..

  • viktualia

    Ore - tystnad uppstår.... och Trollet fick ännu en extra puss...


    Nenne - bra att du blir kollad hit och dit... själv fick jag ju se Trollet på UL 18 dagar före ankomst och det var skönt...


    Nu - sovdags i casa Vickan!

  • viktualia

    god förmiddag!


    Nu har alla som är någorlunda i farten just för närvarande svarat. Inser att trådfolket med hjälp av lite smsbomdningar och annat skulle kunna utökas, men för enkelhetens skull så kör jag iväg beställningen alldeles strax. Snigeln sladdade in som anmäld och som sagt är det ingen tidspanik med att pengarna ska flyga in på mitt konto - det är ju en världslig sak i sammanhanget!


    Själv har jag lyckats skruva upp tillvaron idag till närmast "Vickans vardagstempo" fast det handlar om semester och konsert ikväll.. pustar innan jag ens startat..


    .. och hela tiden tänker jag på den galna kontrasten mellan mitt "shit, vad har vi i frysen som jag kan bjuda på till lunch" och Snorkissons tillvaro... (bra uttryck där med Snorkissons vem du nu var som kom på det).. världen och livet är sjukt orättvisa!!

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-07-28 10:54:10 följande:
    Maken tyckte det var helt horribelt att man skulle föda ut ett dött barn vaginalt, men jag trodde det hade något med bearbetningen att göra ?!?!?  Håller med övriga talare, hoppas hon fixar att inte skuldbelägga sig!  Och vad sorgligt men ändå vackert med din ros, PB!
    Om du skulle våga läsa den där artikeln som AM länkade till, så står det en del om att det är viktigt för bearbetning och att få "ordning" på processen. Vad jag vet så får man maxat med smärtlindring om man vill, eftersom man inte behöver skona barnet. Det gör att förlossningen kan vara rätt skonsamt som sådan och då som sagt bli viktig i sorgeprocessen...

    .... shit.. jag darrar av detta... tänk att just JAG slapp detta och att världens sötaste Troll just nu ligger och sover på sin kudde i min säng.... orättvist....

Svar på tråden Livets toppar och dalar