• Telis

    Livets toppar och dalar

    muggles, jag förstår precis vad du menar med att andras sorg kan påminna en om ens egen. Kraaaaaaam!

    Snaily, jag tycker att du ältar väldigt lite! Jag hade nog ältat massor mer det hade varit jag. Jag hade nog inte försökt få min BM att läsa på först om hon verkat "fladdrig" utan gått till specialistmödravården direkt, men jag hade ju å andra sidan gjort fvp också. Så kör på din plan du!

    Oupsie, vad bra att ni är överens om hur ni ska hantera KUB-resultatet. Vad är det för ärftlig risk ni har, jag har missat det?

    Hej Cicci! Hur gick det med bilen och resan ner till Kroatien? Kom ni fram i tid?

    nenne, hahaha vilken rolig kommentar från din mamma!

    Ja, fy f*n för att först behöva ligga på BB bland alla nyblivna mammor och sen åka hem till ett hus där det står bebissaker överallt. *ryser*

  • Telis

    Ore, vilken tuuuuuur att det inte hände något med din mamma! Vad är det för lampor du letar efter?


    nenne, det är ingen brådska, jag väntar gärna.

  • Telis

    Oupsie, usch vad jobbigt med illamåendet! Lergigan finns i en vanlig version och en som heter Lergigan Comp, Comp-versionen innehåller koffein så den blir du mindre trött av.


    nenne, statusrapport tack! Jag väntar så spänt på Pricken så nu måste du börja rapportera dagligen. Och du smsar väl någon i tråden när ni åker in?!


    AM, ha det så mysigt där ute!

  • Telis

    nenne, från och med nu sover jag med mobilen bredvid mig. Fulladdad och på högsta volym OCH vibration för att inte missa något.


    Lappis, jag är inte ett dugg förvånad, det visste vi ju redan att ni är fantastiska människor!


    PB, vilket mysigt besök du haft. Hoppas att det har laddat batterierna lite!


    nenne, ja gud förbjude att ni gjorde något INNAN K-rauta. Man måste ju prioritera.

  • Telis

    nenne, även om du inte vill ståta med bullbakarbilden i galleriet så kan du väl skicka den till mig bara. Pliiiiiz? Jag vill så gärna se din mage, snart är den ju borta.

  • Telis

    snaily, du kan räkna med ett sms.

    Hej kängu!! Vad roligt med syskonförsök!

    Jag och Televinken vill också luncha med snaily!

  • Telis

    Lappis, förstår att det kliar i fingrarna att ändra hennes text. Jag är också allergisk mot text som saknar radbrytningar och är dåliga på andra sätt. Men det kanske är smartast ändå att bara ändra sakfel och stavfel (huvva).


    nenne, lämna inte tillbaka kläderna för snabbt bara. Man blir inte sylfidsmal bara för att barnet är ute. Om man inte heter Cicci, that is.


    Var är Tinga förresten, är det inte jättelänge sen hon var inne? Jag trodde att dom bara skulle vara på semester ett par veckor?


    PB/Parnassia/nenne, vi har en slingerväxt i trädgården som nu har gröna grejer som påminner om physalisfrukter som jag tror i höst blir stora håriga bollar (om jag minns rätt från visningen förra hösten). Har ni någon aning om vad det kan vara för något?


    Vi hade tänkt åka till Utö idag men fy sjutton vad det regnar. Det får bli någon annan aktivitet istället.

  • Telis

    Tack för tipsen, Parnassia! Ska kolla igenom dom när vi kommer hem i eftermiddag.


    Lappis, kan tyvärr inte det. Min man försvinner iväg utomlands imorgon och våra gäster åker hem då.

  • Telis

    Hattis, ha en suveränt härlig resa!!

    Oupsie, vad bra att du fixat tabletterna, hoppas att du inte kommer att behöva dom nu bara för att du har dom! Kul med hustitt!

    Cicci, gumman, har du ställt till det för dig nu igen? Jag håller tummarna för falskt alarm som förra gången!

    Oms, jag har inget att tillägga om problemet med din dotter och fler barn, dom andra har sagt så bra saker. Men jag förstår problemet och hoppas att ni får ett tredje barn om det är det ni vill.

    nenne, det var ett par svarta med mudd från H&M, ganska raka och tunna, lock på fickorna på rumpan. Men det spelar ingen roll, blir det aktuellt köper jag ett par nya.

    snaily, har du tagit med dig kostetoskopet på semestern?! Vad synd att du inte åkt utomlands, jag skulle gärna vilja höra av tulltjänstemännen skulle ha sagt om det.

Svar på tråden Livets toppar och dalar